Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gracjana napisał(a):
tez zlaszalam mailem i nie dostalam potwierdzenia ...za to zglaszalam w srode a widze ze tylko pracuja we wtrorki czy moze jeszcze sie odezwa..;)

a ja zglaszalam 2 tygodnie temu i powtorzylam maila tydzien temu z prosba o potwierdzenie.Chyba faktycznie trzeba bedzie tam przedzwonic.W lodzi zaakceptowali moje mailowe zgloszenie,to moze i w Inie jednak przyjeli:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
a ja zglaszalam 2 tygodnie temu i powtorzylam maila tydzien temu z prosba o potwierdzenie.Chyba faktycznie trzeba bedzie tam przedzwonic.W lodzi zaakceptowali moje mailowe zgloszenie,to moze i w Inie jednak przyjeli:roll:

dlugo przed terminem wysylalam zgloszenia trzech psow, na dwa nazwiska, mailem, kazdy pies w osobnym mailu, ale wszystko w ciagu jednej tej samej godziny. Po 31szym zadzwonilam spytac czy dotarly. Dotarly, owszem - ale tylko dwa... Pani mi poradzila zeby doslac szybko zgloszenie faksem jeszcze raz, te zaginione. Wyslalam... Ale teraz boje sie dzwonic i pytac czy faks dotarl... okaze sie. Jak nie to trudno...
Ostatni raz w Inowroclawiu bylam chyba trzy lub cztery lata temu, tez byly cyrki ze zgloszeniami :-) a jak pozniej zobaczylam katalog, to bylam pod wrazeniem radosnej tworczosci. W husky ani jeden pies nie mial dobrze wpisanych danych, poprzekrecane wszystko - od imion, przez daty ur. po nazwy rodzicow i nazwiska wlascicieli. Ladne to :-)

Posted

Miśka napisał(a):
a jak pozniej zobaczylam katalog, to bylam pod wrazeniem radosnej tworczosci. W husky ani jeden pies nie mial dobrze wpisanych danych, poprzekrecane wszystko - od imion, przez daty ur. po nazwy rodzicow i nazwiska wlascicieli. Ladne to :-)

czyli wystawcy muszą popracować nad estetycznym pismem :lol:

Posted

talut napisał(a):
czyli wystawcy muszą popracować nad estetycznym pismem :lol:

wiesz nie sadze, zeby to byla wina wystawcow... te same psy zglaszane na inne wystawy... katalogi ok... no chyba ze wszyscy sie zmowili zeby do inowroclawia wyslac zaszyfrowane zgl ;-)

Posted

Czarny terier rosyjski 2005 :
Psy:
kl. młodzieży: Taro Magnus Amicus
Karl z Marboża
kl.otwarta : Borys z Bartoszowej Zagrody
kl.championów : Dymitr z Chybowego Gniazda

Suki :
kl.młodzieży : Atena Adekatos
Magi znad Ropy
kl.pośrednia : Furia Kjon
Grand-Prix iz knazhego Grada
Fiesta Malowana Izba

Posted

a nie, sorry zwracam honor :lol: wczoraj dodali coś takiego:
Program XXI Inowrocławskiej Krajowej Wystawy Psów Rasowych (Programme of Dog Show)

" godz. 7.30 - 9.30 - przyjmowanie psów i badania weterynaryjne (entertain of dogs and veterinary exploration),
" godz. 10.00 - otwarcie wystawy, ocena psów na ringach (open of show, begining of judging)
" konkurencje finałowe: (final competitions)
- konkurs "Młody Prezenter" (Best Junior Handling)
- BIS szczeniąt (Best Puppy)
- BIS junior (Best Junior)
- BIS weteran (best Veteran)
- Wybór najlepszego psa użytkowego (Best working dog)
- Wybór zwycięzców grup od I do X (Best of Group)
- Wybór BIS
:lol:

Posted

Tak, tak się postarali:diabloti: Wysyłałam mailem do Grudziadza i Inowrocławia. I okazało się ze mi w Grudziadzu psa nie przyjeli. Zastanawiam sie po jaka cholere odzddzial podaje adres mail skoro i tak dooopa z tego:angryy: :angryy: :mad: Dlatego wczoraj dla bezpieczenstwa wyslalam jeszcze fax do Inowroclawia:razz:

Posted

jak nie dają formularza na stronie to wysyłam pocztą-przynajmniej mam pewność że dojdzie (no chyba że na poczcie zginie, ale to rzadkość ;))

Posted

talut napisał(a):
jak nie dają formularza na stronie to wysyłam pocztą-przynajmniej mam pewność że dojdzie (no chyba że na poczcie zginie, ale to rzadkość ;))

No muszę Ciebie jednak rozczarować. W ubiegłym roku mój polecony priorytet ze zgłoszeniem do Augustowa nie doszedł niestety :( :mad: . Ale panie w Oddziale Białostockim sprawdzając dokonane wpłaty znalazły moją opłatę a zgłoszenia nie było .... Całe szczeście po psie z opłaty znalazły mnie w katalogu z jakiejś innej wystawy, a do tego w owym katalogu była moja reklama, zatem miały pełne namiaty na mnie, no i się ze mną skontaktowały. BAAAAAAAAAAARDZO SERDECZNIE IM ZA TO DZIĘKUJĘ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
W całej tej historii więcej szczęścia jak rozumu, no ale się strasznie cieszę, bo dzięki temu mojemu psu udało się ukończyć Ch.Pl w 6 miesięcy i 1 dzień ;) :multi:

również czekając na potwierdzenie z Inowrocławia
pozdrawiam serdecznie

Posted

dostał już ktoś potwierdzenie? ja chyba zadzwonię we wtorek-środę i zapytam czy doszło (oby, oby):razz:

kadziumia-mam nadzieję, że jednak moje zgłoszenie doszło, bo jak nie to poczta polska może zacząć się bać :mad: