daga10011 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Gracjana napisał(a):tez zlaszalam mailem i nie dostalam potwierdzenia ...za to zglaszalam w srode a widze ze tylko pracuja we wtrorki czy moze jeszcze sie odezwa..;) a ja zglaszalam 2 tygodnie temu i powtorzylam maila tydzien temu z prosba o potwierdzenie.Chyba faktycznie trzeba bedzie tam przedzwonic.W lodzi zaakceptowali moje mailowe zgloszenie,to moze i w Inie jednak przyjeli:roll: Quote
Miśka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 daga10011 napisał(a):a ja zglaszalam 2 tygodnie temu i powtorzylam maila tydzien temu z prosba o potwierdzenie.Chyba faktycznie trzeba bedzie tam przedzwonic.W lodzi zaakceptowali moje mailowe zgloszenie,to moze i w Inie jednak przyjeli:roll: dlugo przed terminem wysylalam zgloszenia trzech psow, na dwa nazwiska, mailem, kazdy pies w osobnym mailu, ale wszystko w ciagu jednej tej samej godziny. Po 31szym zadzwonilam spytac czy dotarly. Dotarly, owszem - ale tylko dwa... Pani mi poradzila zeby doslac szybko zgloszenie faksem jeszcze raz, te zaginione. Wyslalam... Ale teraz boje sie dzwonic i pytac czy faks dotarl... okaze sie. Jak nie to trudno... Ostatni raz w Inowroclawiu bylam chyba trzy lub cztery lata temu, tez byly cyrki ze zgloszeniami :-) a jak pozniej zobaczylam katalog, to bylam pod wrazeniem radosnej tworczosci. W husky ani jeden pies nie mial dobrze wpisanych danych, poprzekrecane wszystko - od imion, przez daty ur. po nazwy rodzicow i nazwiska wlascicieli. Ladne to :-) Quote
Ewelinaa Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 a czy katalog przedwystawowy jest czy nie ? będzie czy nie bedzie ?? Quote
talut Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Miśka napisał(a):a jak pozniej zobaczylam katalog, to bylam pod wrazeniem radosnej tworczosci. W husky ani jeden pies nie mial dobrze wpisanych danych, poprzekrecane wszystko - od imion, przez daty ur. po nazwy rodzicow i nazwiska wlascicieli. Ladne to :-) czyli wystawcy muszą popracować nad estetycznym pismem :lol: Quote
Miśka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 talut napisał(a):czyli wystawcy muszą popracować nad estetycznym pismem :lol: wiesz nie sadze, zeby to byla wina wystawcow... te same psy zglaszane na inne wystawy... katalogi ok... no chyba ze wszyscy sie zmowili zeby do inowroclawia wyslac zaszyfrowane zgl ;-) Quote
talut Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 skoro tak, to już się boję co będzie powypisywane przy Monie (nie dość że trudne imię rod. to jeszcze mam 'dziwne' nazwisko :lol:) Quote
daga10011 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 u nas w zeszlym roku bylo bez zadnych problemow-a moje nazwisko nie jest najlatwiejsze a i przydomki psow takie,ktorych nawet wymowic nie umiem:lol: . Quote
Cereska Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 my też jedziemy do inowrocławia z czarnym terierem rosyjskiem, czy ktos wie ile ich było w zeszłym roku?? a może ktoś też jedzie z CTR em ?? Quote
jovi Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Czarny terier rosyjski 2005 : Psy: kl. młodzieży: Taro Magnus Amicus Karl z Marboża kl.otwarta : Borys z Bartoszowej Zagrody kl.championów : Dymitr z Chybowego Gniazda Suki : kl.młodzieży : Atena Adekatos Magi znad Ropy kl.pośrednia : Furia Kjon Grand-Prix iz knazhego Grada Fiesta Malowana Izba Quote
Cereska Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 dzięki bardzo :) czy są już jakieś wieści z katalogu przedwystawowego?? Quote
Musiałek Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A katalog przedwystawowy będzie ?? Grudziądz juz dał katalog i plan sedziowania :multi: Quote
Juta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Musiałek napisał(a):Grudziądz juz dał katalog i plan sedziowania :multi: Kurczaczki :watpliwy: - a gdzie on jest:grins: :look3: ? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 http://www.wystawa.grudziadz.zkwp.pl/grudziadz/ <-Proszę bardzo!;) Quote
talut Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Grudziądz to Grudziądz, a nie takie zadupie jak Inowrocław :lol: Quote
talut Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 a nie, sorry zwracam honor :lol: wczoraj dodali coś takiego: Program XXI Inowrocławskiej Krajowej Wystawy Psów Rasowych (Programme of Dog Show) " godz. 7.30 - 9.30 - przyjmowanie psów i badania weterynaryjne (entertain of dogs and veterinary exploration), " godz. 10.00 - otwarcie wystawy, ocena psów na ringach (open of show, begining of judging) " konkurencje finałowe: (final competitions) - konkurs "Młody Prezenter" (Best Junior Handling) - BIS szczeniąt (Best Puppy) - BIS junior (Best Junior) - BIS weteran (best Veteran) - Wybór najlepszego psa użytkowego (Best working dog) - Wybór zwycięzców grup od I do X (Best of Group) - Wybór BIS :lol: Quote
Gracjana Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 inowroclaw :mad: ... grudziadz i opole juz sie postarali:lol: Quote
Juta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Tak, tak się postarali:diabloti: Wysyłałam mailem do Grudziadza i Inowrocławia. I okazało się ze mi w Grudziadzu psa nie przyjeli. Zastanawiam sie po jaka cholere odzddzial podaje adres mail skoro i tak dooopa z tego:angryy: :angryy: :mad: Dlatego wczoraj dla bezpieczenstwa wyslalam jeszcze fax do Inowroclawia:razz: Quote
talut Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 jak nie dają formularza na stronie to wysyłam pocztą-przynajmniej mam pewność że dojdzie (no chyba że na poczcie zginie, ale to rzadkość ;)) Quote
kadziumia Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 talut napisał(a):jak nie dają formularza na stronie to wysyłam pocztą-przynajmniej mam pewność że dojdzie (no chyba że na poczcie zginie, ale to rzadkość ;)) No muszę Ciebie jednak rozczarować. W ubiegłym roku mój polecony priorytet ze zgłoszeniem do Augustowa nie doszedł niestety :( :mad: . Ale panie w Oddziale Białostockim sprawdzając dokonane wpłaty znalazły moją opłatę a zgłoszenia nie było .... Całe szczeście po psie z opłaty znalazły mnie w katalogu z jakiejś innej wystawy, a do tego w owym katalogu była moja reklama, zatem miały pełne namiaty na mnie, no i się ze mną skontaktowały. BAAAAAAAAAAARDZO SERDECZNIE IM ZA TO DZIĘKUJĘ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: W całej tej historii więcej szczęścia jak rozumu, no ale się strasznie cieszę, bo dzięki temu mojemu psu udało się ukończyć Ch.Pl w 6 miesięcy i 1 dzień ;) :multi: również czekając na potwierdzenie z Inowrocławia pozdrawiam serdecznie Quote
talut Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dostał już ktoś potwierdzenie? ja chyba zadzwonię we wtorek-środę i zapytam czy doszło (oby, oby):razz: kadziumia-mam nadzieję, że jednak moje zgłoszenie doszło, bo jak nie to poczta polska może zacząć się bać :mad: Quote
Recommended Posts