Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidekangela napisał(a):
papilony i grzywacze :cool3:

olala to trochę roboty będzie ;) ale mam nadzieję że się spotkamy (dłużej niż w bydgosczy :diabloti:)

Posted

Musiałek napisał(a):
tak :)) będziemy zajrzysz do nas?? i my ciebie będziemy szukać :)) a i tak na treningu sie zobaczymy :)

Lepiej już teraz "zamawiajcie" ładną pogodę! Ringi są na dworzu i nie wiadomo, jak będzie jeśli zacznie padać....:p :razz:

Posted

Gra... napisał(a):
Lepiej już teraz "zamawiajcie" ładną pogodę! Ringi są na dworzu i nie wiadomo, jak będzie jeśli zacznie padać....:p :razz:

to Żeby biegac z moim Blue to chyba korki musze założyć :) a dzis mi się sniło że biegłam z nim po ringu i sie przewróciłam :) na zakręcie nie nadążyłam :))

pogode juz zamawiam :)

Posted

Musiałek napisał(a):
to Żeby biegac z moim Blue to chyba korki musze założyć :) a dzis mi się sniło że biegłam z nim po ringu i sie przewróciłam :) na zakręcie nie nadążyłam :))

pogode juz zamawiam :)

dobre dobre,:lol:

Posted

Musiałek napisał(a):
tak :)) będziemy zajrzysz do nas?? i my ciebie będziemy szukać :)) a i tak na treningu sie zobaczymy :)

oczywiście że zajrzymy z małym klaustrofobem :) wezmę aparat i porobię parę fotek ;)

Posted

Ponawiam pytanie,juz po raz ostatni niestety:sad: -czy znalazlaby sie osoba jadaca z Lodzi albo przez Lodz samochodem i moglaby mnie z psem przygarnac?Udzial w kosztach paliwa oczywiscie biore.Na zgloszenie mam jeszcze czas tylko do jutra:roll:...

Posted

Juta napisał(a):
UTAAP, gdybys miała szanse dojechac do Wawy to moglibyśmy Cię wziąć. A tak, niestety nie jest nam po drodze.:shake:

Dzieki Juta, ale wlasnie ja chcialam uniknac kupowania biletu na pociag, bo jesli kupilabym do Wawy, to wyniosloby mnie drozej niz gdybym od razu z Lodzi pociagiem do Inowroclawia jechala:roll: ....no nic, moze jakos wytrzymam do Lodzkiej:eviltong: , ale dzieki za dobre checi;)

Posted

A jeśli ktoś jedzie ze Szczecina lub okolic sam albo z małym psem, którego może trzymać na kolanach, to prawdopodobnie będę miała jedno miejsce. Moje autko jest nieduże (Matiz), więc tylne siedzenie są złożone, bo jedzie na nich pies. Ale z przodu siedzenie pasażera będzie chyba wolne.

Posted

a ja wyslalam dwukrotnie zgloszenie mailem i chyba nas nie przyjeli:-( .A w zeszlym roku mailem zglaszalam i dostalam potwierdzenie..w tym nie.....wiec chyba nas nie bedzie-strasznie szkoda,bo to tylko 28 kilometrow od nas:-(

Posted

Gracjana napisał(a):
tez zlaszalam mailem i nie dostalam potwierdzenia ...za to zglaszalam w srode a widze ze tylko pracuja we wtrorki czy moze jeszcze sie odezwa..;)

dzwon w ciagu tygodnia... tam teraz codziennie ktos siedzi.. przy odrobinie szczescia trafisz ;-)