Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='talut']jestem dość charatkerystyczna-blada z podkrążonymi oczami :p a ubrana będę w beżowe spodnie, białą bluzkę i krótki fioletowy sweterek :)

Talut a do Grudziądza też jedziesz ????

Ja powinnam być w niedzielę na treningu to pogadamy bo my tez jedziemy :)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to z pewnością cie poznam :) Gdybym przechodzila kolo ciebie i bym cie nie zauwazyla to krzyknij ;) A jeszcze pozniej ci powiem w czym bede

Posted

Musiałek, do Grudziądza zgłosiłam się przez przypadek, ale raczej nie jedziemy ;)

Asta, wątpię żebym musiała krzyczeć-Monulec na pewno zaczpei BJa ;)

Posted

Talut możesz mnie poznac po niebieskiej marynarce, czarnych spodniach i oczywiscie rudym ascie ;) Ale też moge iśc bez niego bo moi znajomi beda go pilnowali

Posted

Ewelinka - ja jadę i mam wolne miejsce. A Ty masz do mnie jak rzut beretem. Jedziemy we trzy osoby. A na pewno we dwie. Jakbyś jechała to i koszty byłyby małe. A miejsca jest bardzo dużo dla piesów tym razem, bo jada same małe. Wyjazd jest z Lublina. Ewntualnie kogos po drodze możemy zabrać.

Posted

Juta napisał(a):
P.S.
My tez jedziemy jednak tylko do Inowrocławia. Z Grudziądza rezygnujemy. Potem mamy w planie Dobre Miasto.

Juta, a piszac ze ew. moglabys kogos zabrac po drodze, to jakie miasta mialas na mysli? Ja bym moze pojechala z psem - z Lodzi, ale zalezy od ew. transportu:roll: