Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='whippetka']GOLDENY
Psy – pośrednia
ATOS Kintana
BRUDER Cosmic
FALLEUR’S SINGAPORE

Psy-użytki
GAYLORD Golden Erinor

Psy-championy
FUNT Gordius
BARBO Scandinavia Finland
GAUDY z Leśnych Ostępów
BOLD SUNNY z Leśnych Ostępów

Whippetka Wilekie dzięki :bye: :buzi:

Posted

foty:
no, jeżeli o mnie chodzi to bym już nie poszła...

kilka fotesiów:

Shibule

wilczaki

Musiałkowy Blue :)

Monulec tuż przed wejściem na ring

HOTSHOT Xandrina

suki młodzież

BLANCA Berkelejka

KALIFORNIA Xandrina

a oto mój pies, który w ruchu nisko trzyma głowę :roll:

i statyka

:)

Posted

[quote name='talut']foty:
no, jeżeli o mnie chodzi to bym już nie poszła...

:)

Wielkie dzieki za fotki, dzięki z Blusika i nie przejmuj sie odbijesz sobie na innej wystawie :lol:

Posted

[quote name='PSYLLA']Bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (gr VI).

Zregenerowana mogę dzisiaj pisać dalej :p

POSOKOWIEC BAWARSKI

PSY:
klasa szczeniąt:
625.AMOR z Łowisk Puszczy Bydgoskiej

klasa użytkowa:
626.BOLTON Czarnonosa Czereda

SUKI
klasa pośrednia:
627.ROSA Świątkowa Sfora

klasa otwarta:
628.BORA Ponowa

Posted

[quote name='Elitesse']czy moglby mi ktos podac stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ?

proszę bardzo:

SZNAUCER ŚREDNI (PIEPRZ I SÓL)

PSY
klasa młodzieży:
376.EDI ADEKATOS

klasa pośrednia:
377.BASTER BASS Zielony Kącik

klasa championów:
378.ARGENTA'S LOJTNANT LOKE

klasa weteranów:
379.DANTE Punta Arenas

SUKI
klasa młodzieży:
380.VISTA HARMONIJA

klasa pośrednia:
381.BEBI od Kieliszka

klasa otwarta:
382.BABYLONBYBUS

klasa championów:
383.FIONA Punta Arenas

Posted

[quote name='USH']

Ujj, ja to mam pecha, ale i tak dziękuje za informacje :)

Żeby nie było , że taka pechowa jesteś:p

SIBERIAN HUSKY

PSY
klasa szczeniąt:
566.DA VINCI Eskimo River

klasa młodzieży:
567.SWIFT WOLF Fortunatus

klasa pośrednia:
568.FIRST EXPRESS Dwie Korony
569.A'CHICAGO Eskomo River
570.AGAT C'Est La Vie

klasa otwarta:
571.UNTIL THE TOP of Baker Lake

klasa championów:
572.Arktogea BLACK DIAMOND

SUKI
klasa szczeniąt:
573.ALDARAN Nasza Sfora

klasa młodzieży:
574.EVENING SHINE Nitor Nivalis

klasa pośrednia:
576.ARKTOGEA VIXEN
577.DASHA Moanke
578.TIFFANI Eskimoski Domek
579.ARKTOGEA OFELIA

klasa otwarta:
580.Arktogea TSUNAMI
581.SEAONA DE CIUKCI
582.ERNA Nektar Północy
583.SUN AND WIND Eskimo River
584.Arktogea ANDALUSIA

klasa championów:
585.SNOWY GROVE'S BLISSFUL BROWNIE

Posted

[quote name='jovi']Zregenerowana mogę dzisiaj pisać dalej :p

POSOKOWIEC BAWARSKI

PSY:
klasa szczeniąt:
625.AMOR z Łowisk Puszczy Bydgoskiej ...

jovi, bardzo dziękuje za posokowce

Posted

No to ja też się troszkę pochwalę :) Mój psiak dostał w młodzieży ocenę doskonałą i brązowy medal :lol: Wiem, że pewnie dla niektórych to nie jest osiągnięcie, ale my byliśmy pierwszy raz na poważnie na wystawie i trema była spora, więc ta ocena i medal bardzo mnie cieszą :loveu: Tym bardziej, że mój glutek wyrabiał na ringu cuda - wiercił się we wszystkie strony i nawet odwrócił się zadkiem do sędzi :oops: No cóż, czeka nas jeszcze trochę pracy nad jego postawą. Co prawda jak ćwiczymy w domu, to jakoś mu to w miarę wychodzi i nawet potrafi ustać bez ruchu, ale niestety już na obcym terenie jest gorzej - za dużo rzeczy go rozprasza.
Za to gdyby był wybór Mistera Foto to miałby bardzo duże szanse na zwycięstwo :eviltong: Co chwilę ktoś się koło nas zatrzymywał i robił zdjęcia. No i jeszcze okazało się, że moj psisko jest naprawdę duże jak na swój wiek, co zauważyła również pani sędzia. Wielkością dorównywał psom z klasy pośredniej, a nawet otwartej, a w młodzieży był zdecydowanie największy.
Mam trochę fotek, ale wrzucę dopiero jak znajdę trochę czasu...
A czy kogoś sędziował pan Karel Horak? Widziałam, jak szalał na ringu. Co chwilę coś wykrzykiwał (niestety nie zrozumiałam co) i zywo gestykulował. Ciekawa jestem jak to się miało do oceny. No i ciekawie wyglądało jak sprawdzał zęby, bo prawie wkładał psu rękę do gardła :-o
Pozdrawiam i gratuluję wszystkim zwycięzcom :klacz:

Posted

Elitesse napisał(a):
mnie on sedziowal w zeszlym roku w Legnicy :) on juz tak ma ze lata po ringu, czolga sie i inne cuda wyrabia :evil_lol:

:lol: :lol:

Bushak gratulacje, ocena doskonala i brzazowy medal to tez super osiagniecie :) Zwlaszcze ocena :loveu:

Posted

Bushak napisał(a):
No to ja też się troszkę pochwalę :) Mój psiak dostał w młodzieży ocenę doskonałą i brązowy medal :lol: Wiem, że pewnie dla niektórych to nie jest osiągnięcie, ale my byliśmy pierwszy raz na poważnie na wystawie i trema była spora, więc ta ocena i medal bardzo mnie cieszą :loveu: Tym bardziej, że mój glutek wyrabiał na ringu cuda - wiercił się we wszystkie strony i nawet odwrócił się zadkiem do sędzi :oops: No cóż, czeka nas jeszcze trochę pracy nad jego postawą. Co prawda jak ćwiczymy w domu, to jakoś mu to w miarę wychodzi i nawet potrafi ustać bez ruchu, ale niestety już na obcym terenie jest gorzej - za dużo rzeczy go rozprasza.
Za to gdyby był wybór Mistera Foto to miałby bardzo duże szanse na zwycięstwo :eviltong: Co chwilę ktoś się koło nas zatrzymywał i robił zdjęcia. No i jeszcze okazało się, że moj psisko jest naprawdę duże jak na swój wiek, co zauważyła również pani sędzia. Wielkością dorównywał psom z klasy pośredniej, a nawet otwartej, a w młodzieży był zdecydowanie największy.
Mam trochę fotek, ale wrzucę dopiero jak znajdę trochę czasu...
A czy kogoś sędziował pan Karel Horak? Widziałam, jak szalał na ringu. Co chwilę coś wykrzykiwał (niestety nie zrozumiałam co) i zywo gestykulował. Ciekawa jestem jak to się miało do oceny. No i ciekawie wyglądało jak sprawdzał zęby, bo prawie wkładał psu rękę do gardła :-o
Pozdrawiam i gratuluję wszystkim zwycięzcom :klacz:

mnie sedziowal:roll: .Doskonala,zw.mlodziezy.najlepszy junior-to mila czesc sedziowania:roll: .Wykrzykiwal do ludzi-profesjonalny handler!!!-a ja suke piec razy uczylam pozycji wystawowej,a miesiac temu wogole biegac po ringu nie chciala-taka jestem profesjonalistka:lol: .najlepszy byl opis:roll: :lol:

"ladna suka,super wlascicielka,z prawidlowym zgryzem nozycowym":crazyeye: :lol:
sedzia bym niej laskawy dla innych suk-jedna suka ktora dzien wczesniej ukonczyla championat polski zeszla z bdb ocena i opisem-ladna suka,nieprzygotowana do wystawy(sunia liniala i sie przyczepil,ze jej kompletnie nie wyskubali:roll: ),nieodpowiedzialny wlasciciel(to apropo linienia) ,zgryz nozycowy...
inna sunia-bardzo ladna,wspaniala anatomia i wlos,swietny ruch -a zeszla z dobra,bo byla ciemniejsza niz reszta-a wzorzec tego nie zabrania:roll: .Dla nas wystawa byla udana,ale nie do konca-bo suki ktore znam i schodza zawsze z ocena doskonala z ringow zeszly z gorszymi ocenami-nie wiedziec czemu:shake: