daga10011 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 talut napisał(a):ja mam kilkja fotek, ale głównie beagle, Blue i kilka shib ;) Daga-chyba Was widziałam ;) serio?????:-o Quote
pszym Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='whippetka']GOLDENY Psy – pośrednia ATOS Kintana BRUDER Cosmic FALLEUR’S SINGAPORE Psy-użytki GAYLORD Golden Erinor Psy-championy FUNT Gordius BARBO Scandinavia Finland GAUDY z Leśnych Ostępów BOLD SUNNY z Leśnych Ostępów Whippetka Wilekie dzięki :bye: :buzi: Quote
talut Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 foty: no, jeżeli o mnie chodzi to bym już nie poszła... kilka fotesiów: Shibule wilczaki Musiałkowy Blue :) Monulec tuż przed wejściem na ring HOTSHOT Xandrina suki młodzież BLANCA Berkelejka KALIFORNIA Xandrina a oto mój pies, który w ruchu nisko trzyma głowę :roll: i statyka :) Quote
Asta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Widze, że stawka w klasie astów otwartej nie była bardzo mocna. Talut czy z Wami nie była w klasie suczka pani Walczak? Quote
Elitesse Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 moge poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol :modla: Quote
Matagi Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Talut!:lol: Dzięki za szybowca!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
UTAAP Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 talut, fajne foty - dobrze ze wstawilas:cool3: :eviltong: Quote
Agasia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Gratuluje... :) talut jak juz mowilam, nie ma co sie przejmowac... ;) I tak jestes oczkiem w glowie tatuska :D:D:D Quote
Musiałek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='talut']foty: no, jeżeli o mnie chodzi to bym już nie poszła... :) Wielkie dzieki za fotki, dzięki z Blusika i nie przejmuj sie odbijesz sobie na innej wystawie :lol: Quote
PSYLLA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (gr VI). Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 czy moglby mi ktos podac stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? Quote
jovi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='PSYLLA']Bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich (gr VI). Zregenerowana mogę dzisiaj pisać dalej :p POSOKOWIEC BAWARSKI PSY: klasa szczeniąt: 625.AMOR z Łowisk Puszczy Bydgoskiej klasa użytkowa: 626.BOLTON Czarnonosa Czereda SUKI klasa pośrednia: 627.ROSA Świątkowa Sfora klasa otwarta: 628.BORA Ponowa Quote
jovi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Elitesse']czy moglby mi ktos podac stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? proszę bardzo: SZNAUCER ŚREDNI (PIEPRZ I SÓL) PSY klasa młodzieży: 376.EDI ADEKATOS klasa pośrednia: 377.BASTER BASS Zielony Kącik klasa championów: 378.ARGENTA'S LOJTNANT LOKE klasa weteranów: 379.DANTE Punta Arenas SUKI klasa młodzieży: 380.VISTA HARMONIJA klasa pośrednia: 381.BEBI od Kieliszka klasa otwarta: 382.BABYLONBYBUS klasa championów: 383.FIONA Punta Arenas Quote
jovi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='USH']Ujj, ja to mam pecha, ale i tak dziękuje za informacje :) Żeby nie było , że taka pechowa jesteś:p SIBERIAN HUSKY PSY klasa szczeniąt: 566.DA VINCI Eskimo River klasa młodzieży: 567.SWIFT WOLF Fortunatus klasa pośrednia: 568.FIRST EXPRESS Dwie Korony 569.A'CHICAGO Eskomo River 570.AGAT C'Est La Vie klasa otwarta: 571.UNTIL THE TOP of Baker Lake klasa championów: 572.Arktogea BLACK DIAMOND SUKI klasa szczeniąt: 573.ALDARAN Nasza Sfora klasa młodzieży: 574.EVENING SHINE Nitor Nivalis klasa pośrednia: 576.ARKTOGEA VIXEN 577.DASHA Moanke 578.TIFFANI Eskimoski Domek 579.ARKTOGEA OFELIA klasa otwarta: 580.Arktogea TSUNAMI 581.SEAONA DE CIUKCI 582.ERNA Nektar Północy 583.SUN AND WIND Eskimo River 584.Arktogea ANDALUSIA klasa championów: 585.SNOWY GROVE'S BLISSFUL BROWNIE Quote
PSYLLA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='jovi']Zregenerowana mogę dzisiaj pisać dalej :p POSOKOWIEC BAWARSKI PSY: klasa szczeniąt: 625.AMOR z Łowisk Puszczy Bydgoskiej ... jovi, bardzo dziękuje za posokowce Quote
Bushak Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 No to ja też się troszkę pochwalę :) Mój psiak dostał w młodzieży ocenę doskonałą i brązowy medal :lol: Wiem, że pewnie dla niektórych to nie jest osiągnięcie, ale my byliśmy pierwszy raz na poważnie na wystawie i trema była spora, więc ta ocena i medal bardzo mnie cieszą :loveu: Tym bardziej, że mój glutek wyrabiał na ringu cuda - wiercił się we wszystkie strony i nawet odwrócił się zadkiem do sędzi :oops: No cóż, czeka nas jeszcze trochę pracy nad jego postawą. Co prawda jak ćwiczymy w domu, to jakoś mu to w miarę wychodzi i nawet potrafi ustać bez ruchu, ale niestety już na obcym terenie jest gorzej - za dużo rzeczy go rozprasza. Za to gdyby był wybór Mistera Foto to miałby bardzo duże szanse na zwycięstwo :eviltong: Co chwilę ktoś się koło nas zatrzymywał i robił zdjęcia. No i jeszcze okazało się, że moj psisko jest naprawdę duże jak na swój wiek, co zauważyła również pani sędzia. Wielkością dorównywał psom z klasy pośredniej, a nawet otwartej, a w młodzieży był zdecydowanie największy. Mam trochę fotek, ale wrzucę dopiero jak znajdę trochę czasu... A czy kogoś sędziował pan Karel Horak? Widziałam, jak szalał na ringu. Co chwilę coś wykrzykiwał (niestety nie zrozumiałam co) i zywo gestykulował. Ciekawa jestem jak to się miało do oceny. No i ciekawie wyglądało jak sprawdzał zęby, bo prawie wkładał psu rękę do gardła :-o Pozdrawiam i gratuluję wszystkim zwycięzcom :klacz: Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 mnie on sedziowal w zeszlym roku w Legnicy :) on juz tak ma ze lata po ringu, czolga sie i inne cuda wyrabia :evil_lol: Quote
Viz Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Elitesse napisał(a):mnie on sedziowal w zeszlym roku w Legnicy :) on juz tak ma ze lata po ringu, czolga sie i inne cuda wyrabia :evil_lol: :lol: :lol: Bushak gratulacje, ocena doskonala i brzazowy medal to tez super osiagniecie :) Zwlaszcze ocena :loveu: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Mi osobiście podobał się ta wystawa i nawet pogoda dopisywała ;) Była bardzo udana,ponieważ na Młodym Prezenterze poraz drugi w jeden weekend zajęłam 1 mijesce :multi: ;) A wystawiać niestety żadnego psa nie wystawiałam :-( Quote
daga10011 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bushak napisał(a):No to ja też się troszkę pochwalę :) Mój psiak dostał w młodzieży ocenę doskonałą i brązowy medal :lol: Wiem, że pewnie dla niektórych to nie jest osiągnięcie, ale my byliśmy pierwszy raz na poważnie na wystawie i trema była spora, więc ta ocena i medal bardzo mnie cieszą :loveu: Tym bardziej, że mój glutek wyrabiał na ringu cuda - wiercił się we wszystkie strony i nawet odwrócił się zadkiem do sędzi :oops: No cóż, czeka nas jeszcze trochę pracy nad jego postawą. Co prawda jak ćwiczymy w domu, to jakoś mu to w miarę wychodzi i nawet potrafi ustać bez ruchu, ale niestety już na obcym terenie jest gorzej - za dużo rzeczy go rozprasza. Za to gdyby był wybór Mistera Foto to miałby bardzo duże szanse na zwycięstwo :eviltong: Co chwilę ktoś się koło nas zatrzymywał i robił zdjęcia. No i jeszcze okazało się, że moj psisko jest naprawdę duże jak na swój wiek, co zauważyła również pani sędzia. Wielkością dorównywał psom z klasy pośredniej, a nawet otwartej, a w młodzieży był zdecydowanie największy. Mam trochę fotek, ale wrzucę dopiero jak znajdę trochę czasu... A czy kogoś sędziował pan Karel Horak? Widziałam, jak szalał na ringu. Co chwilę coś wykrzykiwał (niestety nie zrozumiałam co) i zywo gestykulował. Ciekawa jestem jak to się miało do oceny. No i ciekawie wyglądało jak sprawdzał zęby, bo prawie wkładał psu rękę do gardła :-o Pozdrawiam i gratuluję wszystkim zwycięzcom :klacz: mnie sedziowal:roll: .Doskonala,zw.mlodziezy.najlepszy junior-to mila czesc sedziowania:roll: .Wykrzykiwal do ludzi-profesjonalny handler!!!-a ja suke piec razy uczylam pozycji wystawowej,a miesiac temu wogole biegac po ringu nie chciala-taka jestem profesjonalistka:lol: .najlepszy byl opis:roll: :lol: "ladna suka,super wlascicielka,z prawidlowym zgryzem nozycowym":crazyeye: :lol: sedzia bym niej laskawy dla innych suk-jedna suka ktora dzien wczesniej ukonczyla championat polski zeszla z bdb ocena i opisem-ladna suka,nieprzygotowana do wystawy(sunia liniala i sie przyczepil,ze jej kompletnie nie wyskubali:roll: ),nieodpowiedzialny wlasciciel(to apropo linienia) ,zgryz nozycowy... inna sunia-bardzo ladna,wspaniala anatomia i wlos,swietny ruch -a zeszla z dobra,bo byla ciemniejsza niz reszta-a wzorzec tego nie zabrania:roll: .Dla nas wystawa byla udana,ale nie do konca-bo suki ktore znam i schodza zawsze z ocena doskonala z ringow zeszly z gorszymi ocenami-nie wiedziec czemu:shake: Quote
wanio Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 witam wklejam zdjecia z bis-a i bogX BIS Inowrocław 2006 BOG X Quote
Nitor-Nivalis Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 no to i ja sie pochwale my Zw. Mł. NJwR ukończony Championat Młodzieży i BIS JUNIOR :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czy ma ktos moze fotke z BIS junior Quote
Recommended Posts