andegawenka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To dzieckuś jeszcze, a tyle już przeszedł. Piękny:bye: Quote
Bolsbokser Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Eeee, jest dobrze. Jak porównałam obecne fotki z pierwszymi, widać różnicę. Udka ma zaokrąglone a nie kościste - hihi i minka mu się poprawiła. Jeszcze filmiki mam,ale muszę w całość sklecić. Jak przygotuję,to podlinkuję. Quote
joaaa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Bolsbokser']Ależ on do Laleczki podobny :)[/QUOTE] Lala z jajkami. ;) Quote
andegawenka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niech tylko rozbuduje klate, zrobimy zrzutę i będzie bez.....:razz: Quote
Kapsel Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jaka zmiana!!! :multi::multi::multi: Kolejny raz ukłony dla Taty:modla::modla::modla: No.... to już teraz domki stać będą w kolejce po niuniusia! :lol: Quote
Yana Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 zdjęcia superaśnie !!! słodki jest... a te minki :-) Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Za raz do niego jadę na chwilkę, ale jest zbyt ciemno na zdjęcia. Sesja planowana na weekend. Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wpadłam dosłownie na chwilkę. Zdołałam jedynie pstryknąć coś na szybko - kiedy jest ciemno i ma się ograniczony czas ... takie są tego efekty :) Quote
Kapsel Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale się już zaaklimatyzował, niedługo okaże się że to on w boksiowej rodzince będzie rządził! :lol: Wygląda pięknie! :loveu: Quote
Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pyta się ktoś o Kano, dzwoni? On tak wypiękniał :loveu: Quote
Bolsbokser Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jeszcze niczego nie wiem,bo właśnie patrzę,że miał być też mój numer umieszczony przy Kano,ale nie jest. Będę musiała ewe spytać. Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jak tam Kano? Jak jego stosunki z rezydentami? :loveu::lol: Quote
Bolsbokser Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Stosunki świetne. Chłopaki się dogadują,ale...niestety jestem ostatnio zawalona wieloma sprawami i ... nie mam jeszcze nowych zdjęć. Wkrótce. Nie obiecuję,ale...może jutro ?! Oj, postaram się złożyć do kupy dzisiaj film z Kano - tata nagrał,jak się bawi. To w takim razie wkrótce wstawię link. PS. Kubraczek dotarł do Germaine - bardzo dziękujemy. Postaramy się jutro go odebrać. Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bolsbokser napisał(a):Stosunki świetne. Chłopaki się dogadują, To świetnie, bardzo dobra wiadomość :lol: ustawiły go, czy to Kano je ustawił? :evil_lol: Czekamy na zdjęcia i obiecany filmik :razz: Quote
Bolsbokser Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dźwięk jest w trakcie podmiany - może być słychać jeszcze nieszczęsne szczekanie naszej sąsiadki - że też ona nigdy się nie zmęczy tym szczekaniem ?! :shake: Dlatego kocham Boksery - są taaaaakie ciche :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=bIQFGCy4epc Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: CUDOOOOOWNIE!!! To już naprawdę szczęśliwy Kano, zapomniał o koszmarnym dzieciństwie :loveu::loveu::loveu::loveu: No domki, już można ustawiać się w kolejce :lol::lol::lol: Quote
andegawenka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Chyba kubraczek jest już zbędny, Kano ma własny tłuszczyk :multi::loveu: Quote
Kapsel Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Soema napisał(a):Trzymajcie kciuki :kciuki: Soemuś, mamy trzymać kciuki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A za co jeśli można wiedzieć?:evil_lol: Quote
Soema Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Kapsel napisał(a):Soemuś, mamy trzymać kciuki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A za co jeśli można wiedzieć?:evil_lol: Za wizytę :) :) Quote
Kapsel Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kciuki i łapki trzymamy z całych sił! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Soema Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Kapsel napisał(a):Kciuki i łapki trzymamy z całych sił! :thumbs::thumbs::thumbs: Jest dobrze :) :) :):) :) Quote
Recommended Posts