Agucha Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Z Dziadziusiem Tomim to już dawno zapoznał się, teraz wypróbowuje udźwig jego ogona :D ;) Quote
andzia69 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jakie śliczności:):):) jak dobrze widzieć go zdrowego!:) Quote
Evelka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Prześliczny jest ten Baruś:loveu: Bardzo się cieszę, że Jemu już się udało odnaleźć swoje miejsce i swoich ludzi przede wszystkim:) Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 bardzo cieszą takie wieści! a zdjęcia to już w ogóle bombowe! Quote
Agucha Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Dopiero dziś mam jako taki dostęp do neta i W KOŃCU mogę wstawić skany faktur :oops: Wklejam je do pierwszego postu. Do domku Barusia będę dziś dzwonić i pytać co i jak. Jak tylko coś się dowiem będę pisać ;) Quote
ewab Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cieszę się, że Bari w zdrowiu. Oby tak dalej. Agucha kiedy wyślesz faktury i umowę? Quote
Agucha Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='ewab']Cieszę się, że Bari w zdrowiu. Oby tak dalej. Agucha kiedy wyślesz faktury i umowę? Ewo, przedwczoraj, tj. w piątek popołudniu dostałam dopiero ostatnią fakturę z tej lecznicy co to księgowa ponoć na chorobowym była. Jutro idę na pocztę i wysyłam priorytetem komplet dokumentów :) Quote
Agucha Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Rozmawiałam z p. Darią - bary przybiera na wadze - ważył 3,400 a w tej chwili przybrał do 5kg :) Razem z wagą rośnie tez potencjał i sily do rozrabiania :D Za tydzień Baruś ma kolejny termin szczepienia, jedziemy z maluchem do weta który go widział jako ostatni :) Przy okazji zrobimy maluchowi przeglądzik :) Zdjęcia też pewnie jakieś będą. Quote
ewab Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Agucha napisał(a):Rozmawiałam z p. Darią - bary przybiera na wadze - ważył 3,400 a w tej chwili przybrał do 5kg :) Razem z wagą rośnie tez potencjał i sily do rozrabiania :D Za tydzień Baruś ma kolejny termin szczepienia, jedziemy z maluchem do weta który go widział jako ostatni :) Przy okazji zrobimy maluchowi przeglądzik :) Zdjęcia też pewnie jakieś będą. O rany tylko uważajcie na chłopaka podczas tego szczepienia. Quote
Agucha Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Ewo, czy dotarły faktury i umowa?? Quote
agnieszka24 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zapraszam na bazarek imieninowy dla 13 kieleckich szczeniaków - Koni i suni z Opatowa http://www.dogomania.pl/threads/180129-Chcesz-chrzeA-niaka-WejdA-i-wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-01-marca Wejdź i wybierz imię dla szczeniaka Quote
Agucha Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dzisiaj w odwiedziny do cioteczki Aguchy, przyjeżdża Baruś :multi::multi::multi: Już się nie mogę doczekać, kiedy go zobaczę :loveu: Jedziemy na kontrolę, przeglądzik i powtórne szczepienie. Moja Toffi również się załapie :cool3: jak mi się uda porobić jakieś zdjęcia to wstawię niezwłocznie ;) Quote
erka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Mam nadzieję,że jakies fotki będą i my tez będziemy go mogły zobaczyć:). Quote
Agucha Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Jasne! ;) Nie licząc tego, że padły baterie w aparacie i musiałam na szybko podładowywać - parę fotek zrobiłam :) Jutro wstawię jak do końca akumulatorki się naladują ;) Quote
Agucha Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Zgodnie z obietnicą wklejam fotki Barusia ;) Chłopak niesamowicie wyrósł, zmężniał i waży już 8,5 kg :) Bawi się przecudnie, nie boi się niczego i... nadal uwielbia kabanoski :D Prawie jak All Capone :D Quote
Agucha Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 c.d. ...i sławetne "oczko" Barusia ;) Quote
Agucha Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 No to jeszcze parę z tej krótkiej sesji ;) Grubiutki już taki jestem - całe 8,5 kg ;) Quote
Agucha Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Na koniec uchale, w których ciotka Agucha zakochała się na zabój :lol: Quote
Agucha Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 dubel.... będzie na kolejne zdjęcia ;) Quote
Evelka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bardzo przystojny młodzieniec rośnie z Barego!:) Naprawdę wspaniale się prezentuje, a ucho zabójcze:eviltong::loveu: Quote
jusstyna85 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Fotki są niesamowite...Tak bardzo urósł :) Quote
Agucha Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Zajrzyjcie proszę na wątek Malizny, Zbieramy na dobrą karmę i weta... Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/threads/181900-KUDA-ACZ-SUNIA-obraz-nAE-dzy-i-rozpaczy-zbieramy-na-karme-i-weta Quote
Agucha Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Tak dawno nic tu nie pisałam...:oops: Jestem w stałym kontakcie z domkiem Barusia, chłopak urósł, nie wiem czy zmądrzał, ale chyba nie do końca bo Pańcia musiała z nim pójść na szkolenie i aktualnie Barik zaliczył już 4 spotkania :lol: Robi bardzo duże postępy. Wklejam zdjęcia, spójrzcie jaki przystojniak na swoich włościach!:loveu: Quote
Recommended Posts