Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dziś mam jako taki dostęp do neta i W KOŃCU mogę wstawić skany faktur :oops:
Wklejam je do pierwszego postu.

Do domku Barusia będę dziś dzwonić i pytać co i jak. Jak tylko coś się dowiem będę pisać ;)

Posted

[quote name='ewab']Cieszę się, że Bari w zdrowiu. Oby tak dalej.

Agucha kiedy wyślesz faktury i umowę?
Ewo, przedwczoraj, tj. w piątek popołudniu dostałam dopiero ostatnią fakturę z tej lecznicy co to księgowa ponoć na chorobowym była. Jutro idę na pocztę i wysyłam priorytetem komplet dokumentów :)

Posted

Rozmawiałam z p. Darią - bary przybiera na wadze - ważył 3,400 a w tej chwili przybrał do 5kg :)
Razem z wagą rośnie tez potencjał i sily do rozrabiania :D

Za tydzień Baruś ma kolejny termin szczepienia, jedziemy z maluchem do weta który go widział jako ostatni :) Przy okazji zrobimy maluchowi przeglądzik :)
Zdjęcia też pewnie jakieś będą.

Posted

Agucha napisał(a):
Rozmawiałam z p. Darią - bary przybiera na wadze - ważył 3,400 a w tej chwili przybrał do 5kg :)
Razem z wagą rośnie tez potencjał i sily do rozrabiania :D

Za tydzień Baruś ma kolejny termin szczepienia, jedziemy z maluchem do weta który go widział jako ostatni :) Przy okazji zrobimy maluchowi przeglądzik :)
Zdjęcia też pewnie jakieś będą.

O rany tylko uważajcie na chłopaka podczas tego szczepienia.

• 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj w odwiedziny do cioteczki Aguchy, przyjeżdża Baruś :multi::multi::multi:
Już się nie mogę doczekać, kiedy go zobaczę :loveu:

Jedziemy na kontrolę, przeglądzik i powtórne szczepienie. Moja Toffi również się załapie :cool3:
jak mi się uda porobić jakieś zdjęcia to wstawię niezwłocznie ;)

Posted

Jasne! ;) Nie licząc tego, że padły baterie w aparacie i musiałam na szybko podładowywać - parę fotek zrobiłam :) Jutro wstawię jak do końca akumulatorki się naladują ;)

Posted

Zgodnie z obietnicą wklejam fotki Barusia ;)
Chłopak niesamowicie wyrósł, zmężniał i waży już 8,5 kg :) Bawi się przecudnie, nie boi się niczego i... nadal uwielbia kabanoski :D

Prawie jak All Capone
:D

• 8 months later...
Posted

Tak dawno nic tu nie pisałam...:oops:
Jestem w stałym kontakcie z domkiem Barusia, chłopak urósł, nie wiem czy zmądrzał, ale chyba nie do końca bo Pańcia musiała z nim pójść na szkolenie i aktualnie Barik zaliczył już 4 spotkania :lol: Robi bardzo duże postępy.

Wklejam zdjęcia, spójrzcie jaki przystojniak na swoich włościach!:loveu: