Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wspaniałe wieści ... kamień z serca !!! Mizianko dla malucha :) . Quote
Agucha Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Dobra wiadomość: Baruś już w swoim domku :) Zła wiadomość: Wczoraj rozłożyła mnie gorączka - zdjęć nie zrobiłam, dziś nie miałam czasu, także - ZDJĘĆ NIE BĘDZIE :eviltong: Wstawię te, które dostanę z nowego domku ;) Co do wpłat - jeżeli w tych 200zł, które wpłaciła mi Ewa, były też wpłąty innych osób proszę o info. Zmienię natychmiast pierwszy post rozliczeniowy! :) Quote
Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Agucha, wspaniała wiadomość !!! ... a Ty kuruj się teraz, kawał dobrej roboty odwaliłaś, moje gratulacje !!! Czekamy na fotki kawalera z nowego domku :) Quote
Agucha Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Baruś, po najedzeniu się, polataniu po swoim "nowym starym" domku i pozaczepianiu Dziadziusia Tomiego - zasnął ;) Apetyt od wczoraj niezmiennie ma smoczy, no i...nie zapomniał jak się siada na komendę. Jestem z niego dumna :loveu::loveu::loveu: Być może jutro dostanę jakieś zdjątka to natychmiast się nimi podzielę ;) Przeogromnie się cieszę :loveu: Quote
erka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To nareszcie szczęśliwy finał:loveu:, ale strachu nam chłopak napędził ... Agucha dzięki !:loveu::loveu: A gdyby na ogłoszenia Barikowe jeszcze ktoś się zgłosił, to trafił dzisiaj do mnie taki przystojniak:p. Więcej info o nim na wątku szczeniakowym kieleckim. Quote
Agucha Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Jaki cudowny glutek! :loveu::loveu::loveu: On jest z małych czy dużych psiaczków? Quote
Agucha Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Mam takie pytanko - czy ja te faktury i UA mam przesłać w oryginałach na adres podany na UA? Jak wygląda kwestia wpłat na Barusia? Z tego co doczytałam jeszcze 2 osoby (poza ewaB) deklarowały wpłaty na niego a nic do mnie nie doszło? Quote
divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Agucha - co do faktur - to ci napisałam na innym watku:) Co do brakujących wpłat - wyślij mi nr konta;) Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Andzia, Ewa potwierdziła wpłaty dziewczyn ;) Zaktualizowałam pierwszy post i jesteśmy 15zł do przodu, które to chcę przekazać ZA ZGODĄ WPŁACAJĄCYCH - na sterylkę suczki Pakoszki :) Cioteczki - zgadzacie się? Quote
Agucha Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 maggiejan, BARDZO DZIĘKUJĘ!:loveu::loveu::loveu: Quote
maggiejan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie ma sprawy, cała przyjemność po mojej stronie ;-) Quote
erka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Agucha , a co mówił wet o tych atakach Bariego, czy istnieje niebezpieczeństwo,że jeszcze sie pojawią? Quote
Agucha Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Jeżeli nie doszło do uszkodzeń układu nerwowego podczas tych ataków to raczej nie powinno się już nic dziać :) Maluch bardzo szybko doszedł do siebie, po 2 dniach osłabienia i chwiania się na nogach - smiga jak fryga ;) Nie ma powodów do niepokoju :) Wciąż czekam na zdjęcia z nowego domku... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oby to był koniec problemów Barika :) Quote
Agucha Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Wklejam zdjęcia z Nowego Domku ;) Baruś z koleżanką Kotką :) ... i z zabawką... Quote
Agucha Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 I na zakończenie ... mój najkochańszy nochalek :) Quote
erka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super fotki:) Widac ,że juz pierwsze próby zapoznania z dziadziusiem Tomim sa:). Quote
Recommended Posts