Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo się cieszę, że dziś jest zdecydowanie lepiej i widać dużą poprawę! mam nadzieję i wierzę w to, że już teraz będziemy czytać tylko dobre wieściu tu! i bardzo mooocno trzymam za to kciuki!

Bari chłopaku, nie daj się!! tyle cioteczek cie tu dopinguje ;) będzie dobrze, musi!

Agucha jesteś niesamowita! :calus:

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Agucha za wszystko!:loveu::loveu::loveu:
Teraz już musi być dobrze:lol:.

Najgorsze w tym wszystkim jest to,że my wyciągamy te psiaki z koszmarnych warunków, czasami ratujemy od śmierci, a ci, których powinnością jest im pomagać , robią wręcz coś przeciwnego.

Właściwe tą babę powinno sie obciązyć kosztami leczenia małego i napisać skargę do tamtejszej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej. Przecież to ewidentny jej błąd.

Posted

[quote name='erka']

Właściwe tą babę powinno sie obciązyć kosztami leczenia małego i napisać skargę do tamtejszej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej. Przecież to ewidentny jej błąd.[/QUOTE]

To samo miałam napisać .

Bariku ;) jak się czujesz przystojniaku :)

Posted

Dziewczyny... wet który prowadził Barego i z którym doszliśmy do wniosku że to jednak wina połączenia tych specyfików, powiedział mi jedno - domniemać i podejrzewać można wszystko, ale w jaki sposób to udowodnić?...

Więcej mówić nie musiał i nie ma sobie co nerwów strzępić na durnej babie... jednego klienta już straciła i na pewno nie omieszkam nie rozsnuć wici...

Baruś nadal śpi :)

Posted

No więc tak... cioteczka Agucha zaaferowana poprawą mojego samopoczucia pozwoliła mi spać na swoim wielkim łożu w sypialni, a ja zaaferowany, że ona mi pozwoliła z wdzięczności oddałem całą kroplówę jaką Pan Doktor mi podał...nie wiem czy też był zaaferowany tak jak my ;)

Żeby tego było mało, zamiast na mnie nakrzyczeć to dała mi kostkę do pomemlania i zaaferowała się jeszcze bardziej... jakby faktycznie było czym... przeca ja sobie na niej TYLKO ząbki ostrzyłem :D

Teraz cioteczka robi wielkie pranie...ufff, jakie to szczęście, że moje kocyki zawsze są czyściutkie i suchutkie i nie muszę się martwić wieczorem, że nie będę się miał czym opatulić :p

Ps. Na zakończenie...tak cobym nie zapomniał - popatrzcie na moje uszyska! Prawdziwy powód do dumy! :cool3: :p

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Śliczności słodkie :)
Aga a co pani Daria na to wszystko ?[/QUOTE]
Pani Daria chciała go zabierać, ale nie dałam ;)
Czekamy jeszcze parę dni i obserwujemy się :) W środę jadę do Katowic po wyniki mojego synia to po drodze być może go zawieziemy do "nowego" domku. Wszyscy na niego czekają! :)

Będzie poprawa - maluch jedzie w środę, jak nie dojdzie do siebie do tego czasu pojedzie troszkę później...ale chyba na pewno pojedzie ;)

Posted

Mam nadzieję, że po tych koszmarnych przeżyciach nie zostanie żaden ślad. Barucha wracaj do sił i ciotce Agusi też daj troszkę odpocząć.

Posted

Ślad to zostanie...u ciotki Aguchy w główce i w serduszku... ;)

Wiecie co jest najgorsze? To, że jak ja sobie już łóżeczko posłałam i szykuje się do spania - w końcu! - to sobie urwis aktywnie wieczór organizuje :D
O nie! Ja muszę jutro z samego rana wstać i choćby mnie przypalali, na pal nabijali i wrzątkiem oblewali - śpię jak zabita! ;)

Czekam z niecierpliwością jutra i kolejnych postępów...aj, silny chłop mi się trafił! Jaka babka by się takiemu oparła ;)

Dobrej nocy Cioteczki! dziękuję Wam jeszcze raz!
:loveu::loveu::loveu:

Ps. A tu coś na poprawę humorku :D
http://www.allegro.pl/item897049350_okazja_skrzypiacy_snieg_sprzed_garazu_bcm.html

Posted

Co tam u Was? Mam nadzieję, że chłopak coraz silniejszy:)

Dobrze,że na niego czeka domek, bo jegos siostrzyczka, chcociaż bez takich perypetii zdrowotnych, to na razie nie ma nic na widoku:(

Posted

Oj cioteczki...jaka ja szczęśliwa jestem!
Bari zjadł dziś już 3 porcje karmy, popił wodą, załatwił się jak należy i biega po domu teraz! Czasem go jeszcze "zawiewa", ale to pikuś jest :multi:

Jednak nie to jest najradośniejsza nowina - po tych akcjach ostatnich bardzo się chłopak otworzył na ludzi...tzn, na razie mnie :oops:... Chodzi za mną krok w krok i "żebra" o smakołyk, podchodzi jak go przywołuję - nieśmiało bo nieśmiało, ale przychodzi!:loveu:

Ciekawostka: dziś pierwszy raz używaliśmy klikera - Bary załapał co znaczy gest "siad" i, że po kliknięciu dostanie ciasteczko. Normalnie cuda na kiju wyczynia, jak małpa w cyrku hi hi

Pomimo tego, że w ostatnich dniach gdzieś się załatwiłam i grypsko mnie rozkłada - jestem PRZESZCZĘŚLIWA! ...i nawet TZ już się za łóżko nie focha ;)

Padłą mi bateria w aparacie, później może porobię jakieś zdjęcia :)

Posted

Strasznie się cieszę, że maluszkowi przeszło :) Czyli jednak to była reakcja po odrobaczeniu i szczepieniu? Agucha myślę, że powinnaś złożyć skargę do Izby Weterynaryjnej na wetkę, która malucha tak urządziła :(

Posted

[quote name='agnieszka24']Strasznie się cieszę, że maluszkowi przeszło :) Czyli jednak to była reakcja po odrobaczeniu i szczepieniu? Agucha myślę, że powinnaś złożyć skargę do Izby Weterynaryjnej na wetkę, która malucha tak urządziła :([/QUOTE]

Ja też tak sądzę. Choć mam nadzieję, że takie "osoby" i tak w odpowiednim czasie spotka należyta kara...:angryy:

Ale najważniejszy jest przecież Bari kochany! Ogromnie się cieszę, że już lepiej się czuje i że domek wciąż na niego czeka!!! Agucha ogromnie gratuluję wytrwalości i pomocy maluchowi!:calus:

Teraz tylko proszę trzymajcie kciuki, żeby jego siostrze też się poszczęściło i żeby też znalazła dobry i kochający domek:)