supergoga Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Wszystko super, ale te koty - czy możecie sprawdzic czy pogodzi sie z kotami????? Quote
zasadzkas Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Cecylka mieszka tuż przy kociarni na tzw. kocim wybiegu. Koty zna i z tego, co ja wiem, nie mieszkają tam psy, które kotów nie tolerują. Duża szansa na dobre relacje z kotami jest. Quote
Ania-Sonia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Supergoga, fajnie, że tutaj się pojawiłaś :lol: . Może przyniesiesz Cecylce szczęście. Ona bardzo tego potrzebuje. Quote
Witokret Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Super ciociu serdeczne dzięki za pomoc w umieszczaniu Cecylki :loveu: Quote
zombie Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Moja mała Cecylko, choć nigdy cię nie widziałam, nie znam cię, jesteś jak mój drugi pies. Daleki . I kiedy przyglądam się mojej slicznej pudelce , myślę o tobie, że mogłabys być z nami. Takie życie, że nie możesz. Życze ci wspaniałego towarzysza - człowieka i wierzę, że los ci takowego ześle. "Czasem czekanie już jest spotkaniem...":kciuki: Twoi przyjaciele wirtualni Quote
zombie Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Przykro mi bardzo. :bigcry: :bigcry: Ona jest jak nasza . Chcemy , by żyła, by żyła szczęsliwa. Żal mi serce ściska na moją własną niemoc, na niepewną przyszłość , przez którą nie mogżemy jej zabrać ani żadnego psiska znikąd. "Jest takie czekanie , które już jest spotkaniem...". :painting: Bedziesz ty jeszcze biegała , będziesz... Twoi przyjaciele wirtualni Quote
Witokret Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Zombie, będzie smutno. Ja dziś dowiedziałam się, że moja wirtualna podopieczna odeszła za TM :-( :-( :-( . Mam nadzieję, że Wasza psina będzie miała więcej szczęścia. Kochani jesteście, że tak o nią walczycie. :-( :calus: Quote
zasadzkas Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Aniu! :candle: Jeszcze nie wiem, co to znaczy! Choć jak trzeba było uśpić sparaliżowanego Policjanta... Mam przed oczami jak on patrzył... Trzymaj się, kochana :kiss_2: Quote
supergoga Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Piękna Cecylko - gdzsie ten Twój domeczek, na pewno jest tylko dlaczego nie może na ciebie trafić?:shake: Quote
zombie Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ona musi znaleźć dom, po prostu musi być na świecie człowiek, który ją pokocha. Niemożliwe, żeby nie było. :bigcry: To taka psina , co nikomu nie wadząc , będzie wspaniałym kumplem na każdą pogodę. Dlatego musi być gdzieś dla niej miejsce. :help1: Pozdr dla wszystkich fanów Twojej ślicznej mordki , którzy Ci tu kibicują . Quote
Witokret Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Zombie, no pewnie, że znajdzie :lol: Nie może przecież na zawsze zostać w schronie :shake: To taka dama przecież :loveu: Quote
zombie Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Tak a damom nie uchodzi szczerzyć ząbków z budy na towarzyszy niedoli? ;) No czekamy godnie z moją kochaną Cecylką. W naszych sercach i w sercu naszej małej pudelki masz już domek. I zawsze będziesz go miała. Kochamy Cię bardzo.:Rose: Quote
zombie Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Podnoszę wytrwale maleńką! Dlaczego znów na 12 stronie?:-( Quote
zombie Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Tak , czekać trzeba, może nareszcie komuś serce mocniej zabije na jej widok. :-( Quote
lupe Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Przepiękna Cecylka się przypomina. Domku, domku ukaż się. Quote
zombie Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Mądra, grzeczna, spokojna psinka. No przeciez to spełnienie marzeń .:sad: Quote
Witokret Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No to Cecylka ponownie na allegro.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97986410 Taki cudowny psiaczek MUSI znalezc domek!!! Quote
zombie Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Tak, każdy piesek powinien miec domek, KAŻDY bez wyjątku. I nasza Cecylka też . Musi się znaleźć ktoś kochający, musi...:roll: Tyle czekania , tyle smutku... Quote
zombie Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Haloooooo!!!!! Czekam długi i cierpliwie na domek. Nie chce pozostać niewidzialna, niesłyszana, niekochana. Potrzebuję was, ludzie !!!:-( Quote
zasadzkas Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Odezwał się, ale zaraz zamilkł. Mam nowe zdjęcia Cecylki, muszę pozmieniać na stronce, tu też pewnie się zmienią. Może to coś da. Mam nadzieję. Quote
zombie Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ciotki zza Odry , może tam znajdzie domek maleńka nasza suńka. Wiecie, tak sobie myśle, że gdyby ją ktoś pokochał, moglibyśmy wziąć nową psinkę do adopcji wirtualnej. Nie o to oczywiście chodzi ,że jej nie chcemy jako takiej ,ale może moglibyśmy pomóc którejś innej. Boże , od czasu , jak nasza Cecylka tu jest , to jest dla nas postokrotnie ważne aby znalazła domek. Kochamy cię , maleńka, zawsze Twoi wirtualni przyjaciele Quote
zombie Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Podnoszę znów!!!! Są świeta , może teraz ktoś cię zauważy. Quote
zombie Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 nasza mała kochana psinko. Zyczymy Ci , bys znalazła swój wymarzony domek . Może w ten magiczny czas świąt ktoś Ciebie pokocha. A jak nie teraz , to potem za chwilkę. Kochamy Cię bardzo. Twoi wirtualni przyjaciele z Torunia Quote
zasadzkas Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Zombie, trzymaj kciuki, bo jutro Cecylka będzie pokzazwana pewnemu starszemu Państwu. Mam ogromną nadzieję, że się uda, ale niewiadomo. Quote
Recommended Posts