Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cecylka mieszka tuż przy kociarni na tzw. kocim wybiegu. Koty zna i z tego, co ja wiem, nie mieszkają tam psy, które kotów nie tolerują. Duża szansa na dobre relacje z kotami jest.

Posted

Moja mała Cecylko, choć nigdy cię nie widziałam, nie znam cię, jesteś jak mój drugi pies. Daleki . I kiedy przyglądam się mojej slicznej pudelce , myślę o tobie, że mogłabys być z nami. Takie życie, że nie możesz.
Życze ci wspaniałego towarzysza - człowieka i wierzę, że los ci takowego ześle.
"Czasem czekanie już jest spotkaniem...":kciuki:
Twoi przyjaciele wirtualni

Posted

Przykro mi bardzo. :bigcry: :bigcry:
Ona jest jak nasza . Chcemy , by żyła, by żyła szczęsliwa. Żal mi serce ściska na moją własną niemoc, na niepewną przyszłość , przez którą nie mogżemy jej zabrać ani żadnego psiska znikąd.
"Jest takie czekanie , które już jest spotkaniem...". :painting:
Bedziesz ty jeszcze biegała , będziesz...
Twoi przyjaciele wirtualni

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Zombie, będzie smutno. Ja dziś dowiedziałam się, że moja wirtualna podopieczna odeszła za TM :-( :-( :-( . Mam nadzieję, że Wasza psina będzie miała więcej szczęścia. Kochani jesteście, że tak o nią walczycie.

:-( :calus:

Posted

Aniu! :candle: Jeszcze nie wiem, co to znaczy! Choć jak trzeba było uśpić sparaliżowanego Policjanta... Mam przed oczami jak on patrzył...
Trzymaj się, kochana :kiss_2:

Posted

Ona musi znaleźć dom, po prostu musi być na świecie człowiek, który ją pokocha. Niemożliwe, żeby nie było. :bigcry:
To taka psina , co nikomu nie wadząc , będzie wspaniałym kumplem na każdą pogodę. Dlatego musi być gdzieś dla niej miejsce. :help1:
Pozdr dla wszystkich fanów Twojej ślicznej mordki , którzy Ci tu kibicują .

Posted

Tak a damom nie uchodzi szczerzyć ząbków z budy na towarzyszy niedoli?
;)
No czekamy godnie z moją kochaną Cecylką. W naszych sercach i w sercu naszej małej pudelki masz już domek. I zawsze będziesz go miała. Kochamy Cię bardzo.:Rose:

Posted

Tak, każdy piesek powinien miec domek, KAŻDY bez wyjątku.
I nasza Cecylka też .
Musi się znaleźć ktoś kochający, musi...:roll:
Tyle czekania , tyle smutku...

Posted

Ciotki zza Odry , może tam znajdzie domek maleńka nasza suńka. Wiecie, tak sobie myśle, że gdyby ją ktoś pokochał, moglibyśmy wziąć nową psinkę do adopcji wirtualnej. Nie o to oczywiście chodzi ,że jej nie chcemy jako takiej ,ale może moglibyśmy pomóc którejś innej. Boże , od czasu , jak nasza Cecylka tu jest , to jest dla nas postokrotnie ważne aby znalazła domek.
Kochamy cię , maleńka, zawsze
Twoi wirtualni przyjaciele

Posted

nasza mała kochana psinko.
Zyczymy Ci , bys znalazła swój wymarzony domek . Może w ten magiczny czas świąt ktoś Ciebie pokocha. A jak nie teraz , to potem za chwilkę. Kochamy Cię bardzo.
Twoi wirtualni przyjaciele z Torunia