Ania-Sonia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='zasadzkas']Trafiłam też na to: Tu kiepsko widać, ale jest rasa, do której Cecylka jest podobna. Konkurs dla wszystkich znajomych Cecylki: jaka to rasa? No ja to teraz nic tu nie widzę :cool1: , ale mam wrażenie, że Cecylka podobna jest do jakiegoś psa z Australii (oczywiście, nie chodzi o dingo :evil_lol: :eviltong: , tylka jakąś rasę pasterską) Quote
zasadzkas Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Bravo, Ania! Trafiłam na fotki rudej odmiany psa kelpie, czyli owczarka australijskiego. Ale je zgubiłam :oops: Zobaczcie, może też traficie. To bardzo rzadka w Polsce rasa. Quote
wandul 66 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :oops: :oops: Cały Czas Martwiłam Sie O Cecylke I Mialam Wyrzuty Sumienia , Ze Nie Moge Jej Wziąśc , To Są Najpiekniejsze Momenty Tego Co Robimy:loveu: :loveu: Quote
zasadzkas Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Witokrety, racja, racja :loveu: ale prędzej cecylia korabiewicka Quote
Ania-Sonia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Kochani Pańciowie Cecylii korabiewickiej ;) , prosimy o jakieś nowe wieści i foty!!!! :multi: :modla: :helo: Quote
wegegosiak Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Witam Kochani Forumowicze:-) Ostatnio mało czasu-powrót do pracy,udomowienie Cecylii:-) Wszystko jest dobrze,wkrótce nowe fotki i szczegóły adaptacji Pesy naszej kochanej,teraz zajrzałam tylko na chwilkę,żeby pozdrowić od Nas:-) do przeczytania wkrótce:-):multi: Quote
Ania-Sonia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No, Wegegosiak, dobrze, że się meldujesz, bo myślałam, że wywiało Was może do Australii :evil_lol: ;) Czekamy niecierpliwie na nowe zdjątka i wiadomości! Quote
zombie Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Tak, tak, czekamy . Bosszzze, jak ja czekam zwłaszcza na fotki ze spaceru, kiedy jest tak pieknie na dworze. A ja jeszcze chciałam zagaić zasadzkas o tego Komara z Korabiewic, czy zwróciła na niego uwagę. To nasz kolejny podopieczny i może mielibysmy znów szczęście. Quote
zombie Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 No, ja jestem cierpliwa ale nie aż tak, proszę o nowe relacje, fotki i zasadzkas - może odwiedziła Komara? Ja jestem z Torunia, osobiście go póki co nie zobaczę ale może ponawiam prośbę. Właściwie obie - o zdjęcia i o info na temat Komara. Pozdr. Quote
Ania-Sonia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Prosimy, prosimy!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zombie Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja tak czekam na te fotki. Tak chciałabym ją zobaczyć wesołą. PROSIEMY PAŃSTWA!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania-Sonia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Co słychać u Cecylki :multi: Wegegosiek ostatnio odezwała się prawie miesiąc temu :placz: Zasadzkas, może Ty masz jakieś wieści? Quote
zasadzkas Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Tylko/aż, że kochają nieposłuszną starą pannę :loveu: i że wszystko dobrze. Quote
zasadzkas Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Zobaczcie, w schronisku niedaleko jest takie cudo: http://www.adopcje.org/adopcja746.html Bliźniak jakiś czy co ;) Quote
wegegosiak Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 jak w tytule-samych radości i sukcesów dla wszystkich Dogomaniaków i ich pupilków,a nade wszystko ciepłych domków dla schroniskowych Sierściuszkó przesyłą Cecylka,Gosiak i Kubuś:-);) Quote
zasadzkas Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Wam również: przede wszystkim zdrówka i wszelkiej pomyślności na każdy dzień Nowego Roku. Marlena z rodziną i zwierzyńcem ;) Quote
Ania-Sonia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jak wspaniale, że odezwała się Pańcia Cecylki!!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Dla Was i dla Cecylii - wszelkiej pomyślności, zdrowia i wzajemnej miłości w Nowym Roku!!!! :BIG: :BIG: :BIG: :thumbs: :bye: :bigok: :smilecol: Quote
wegegosiak Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wesołych Świąt Jajkowowielkanocnych;-) życzy Cecylka z Rodzinką! JESZCZE CHWILKA I MINIE ROK ODKĄD CECYL JEST Z NAMI! ONA JEST NAPRAWDĘNASZYM WIELKIM SZCZĘŚCIEM,JUŻ WSZYSTKO SIĘ UNORMOWAŁO,CZASEM MA SWOJE PSIE ZAMYŚLENIA,TROSZKĘ PROBLEMÓW GASTRYCZNYCH,ALE WSZYSTKO DO OGARNIĘCIA.JEST PRAWDZIWĄ PANIĄ DOMKU,ŚPI POD PIERZYNKĄ,DRAPIEMY JĄ 100 RAZY DZIENNIE I OGÓLNIE REKOMPENSUJEMYJEJ WSZYSTKIE ZŁE CHWILE,KTÓRE SĄ ZA NIĄ! BUZIAKI DLA WAS I PO STOKROŚ DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO!!! GOSIAK Quote
zasadzkas Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Serdeczne życzenia: Wesołych Świąt oraz dużo zdrowia, radości i "uśmiechów" Fajnie, że się odzywać. Dziękuję pięknie :loveu: Quote
wegegosiak Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :-) oraz... muszę się pochwalić,że wczoraj adoptowała wirtualnie Zulę z Korabiewic-dwóch piesków nie zdołam trzymać w domku,ale zawsze jakaś pomoc! raz jeszcze superbuziaki wielkanocne! :multi: Quote
zasadzkas Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :klacz: Gratulacje i dzięki za pomoc. Quote
Ania-Sonia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 wegegosiek, cudownie, że się odezwałaś! :multi: Przesyłam Wam moc życzeń wszelkiej pomyślności i zdrowia, a dla Cecylki siarczystego buziaka! ;) :loveu: A może jakieś zdjątko rudzielca uda się zamieścić??? :modla: :modla: :modla: Quote
wegegosiak Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 napewno się uda,ale trzeba przygotować jakąś wiosenną sesję;-) Quote
Recommended Posts