Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zasadzkas']Trafiłam też na to:

Tu kiepsko widać, ale jest rasa, do której Cecylka jest podobna.
Konkurs dla wszystkich znajomych Cecylki: jaka to rasa?
No ja to teraz nic tu nie widzę :cool1: , ale mam wrażenie, że Cecylka podobna jest do jakiegoś psa z Australii (oczywiście, nie chodzi o dingo :evil_lol: :eviltong: , tylka jakąś rasę pasterską)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bravo, Ania! Trafiłam na fotki rudej odmiany psa kelpie,
czyli owczarka australijskiego. Ale je zgubiłam :oops:
Zobaczcie, może też traficie. To bardzo rzadka w Polsce rasa.

Posted

Witam Kochani Forumowicze:-)

Ostatnio mało czasu-powrót do pracy,udomowienie Cecylii:-)

Wszystko jest dobrze,wkrótce nowe fotki i szczegóły adaptacji Pesy naszej kochanej,teraz zajrzałam tylko na chwilkę,żeby pozdrowić od Nas:-)

do przeczytania wkrótce:-):multi:

Posted

Tak, tak, czekamy . Bosszzze, jak ja czekam zwłaszcza na fotki ze spaceru, kiedy jest tak pieknie na dworze.
A ja jeszcze chciałam zagaić zasadzkas o tego Komara z Korabiewic, czy zwróciła na niego uwagę. To nasz kolejny podopieczny i może mielibysmy znów szczęście.

Posted

No, ja jestem cierpliwa ale nie aż tak, proszę o nowe relacje, fotki i zasadzkas - może odwiedziła Komara? Ja jestem z Torunia, osobiście go póki co nie zobaczę ale może ponawiam prośbę. Właściwie obie - o zdjęcia i o info na temat Komara.
Pozdr.

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

jak w tytule-samych radości i sukcesów dla wszystkich Dogomaniaków i ich pupilków,a nade wszystko ciepłych domków dla schroniskowych Sierściuszkó przesyłą Cecylka,Gosiak i Kubuś:-);)

Posted

Jak wspaniale, że odezwała się Pańcia Cecylki!!! :loveu: :multi: :loveu: :multi:
Dla Was i dla Cecylii - wszelkiej pomyślności, zdrowia i wzajemnej miłości w Nowym Roku!!!! :BIG: :BIG: :BIG: :thumbs: :bye: :bigok: :smilecol:

• 3 months later...
Posted

Wesołych Świąt Jajkowowielkanocnych;-) życzy Cecylka z Rodzinką!

JESZCZE CHWILKA I MINIE ROK ODKĄD CECYL JEST Z NAMI!
ONA JEST NAPRAWDĘNASZYM WIELKIM SZCZĘŚCIEM,JUŻ WSZYSTKO SIĘ UNORMOWAŁO,CZASEM MA SWOJE PSIE ZAMYŚLENIA,TROSZKĘ PROBLEMÓW GASTRYCZNYCH,ALE WSZYSTKO DO OGARNIĘCIA.JEST PRAWDZIWĄ PANIĄ DOMKU,ŚPI POD PIERZYNKĄ,DRAPIEMY JĄ 100 RAZY DZIENNIE I OGÓLNIE REKOMPENSUJEMYJEJ WSZYSTKIE ZŁE CHWILE,KTÓRE SĄ ZA NIĄ!
BUZIAKI DLA WAS I PO STOKROŚ DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO!!!
GOSIAK

Posted

:-)

oraz...
muszę się pochwalić,że wczoraj adoptowała wirtualnie Zulę z Korabiewic-dwóch piesków nie zdołam trzymać w domku,ale zawsze jakaś pomoc!

raz jeszcze superbuziaki wielkanocne!
:multi:

Posted

wegegosiek, cudownie, że się odezwałaś! :multi:
Przesyłam Wam moc życzeń wszelkiej pomyślności i zdrowia, a dla Cecylki siarczystego buziaka! ;) :loveu:

A może jakieś zdjątko rudzielca uda się zamieścić??? :modla: :modla: :modla: