Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, wybaczcie, że ja kompletnie nie na temat poruszany w tym wątku ale może zaglądają tu osoby, do których nie dotarła jeszcze informacja o akcji przeprowadzanej na www.molosy.pl . Do 31.03. trzeba zagłosować aby wybrane przez nas schronisko dostało od sponsora 300 kg karmy. Zostało bardzo mało czasu a potrzeba jeszcze kilkudziesięciu głosów. Jeżeli nie uzbiera się ich 300, to zwierzaki stracą swoją szansę. Przecież wszyscy tutaj obecni walczymy o ich lepszy los więc jeżeli jeszcze ktoś może to niech głosuje.
pozdrawiam wszystkich gorąco:multi:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Witokreciki :multi: , a umiecie wstawić suńkę na jakieś portale internetowe. Przepraszam, ja chyba nie dam rady. Nie z lenistwa, tylko chyba technicznie się pogubię :oops:

Witamy witamy :calus: bez dogomanii żyć się nie da ;)
Wiesz Aniu u nas bardzo krucho ostatnio z czasem - poza allegro i ogłoszeniami w GW nie bardzo damy radę gdziekolwiek indziej suńkę umieścić :shake: Można jeszcze pokombinować z rozesłaniem sunieczki po wszystkich znajomych - taki mailik przechodni.

Posted

Dużo tu twoich fanów , niech znajdzie się jakiś w świecie , co by cię zechciał przytulic. Wspaniała dla wszystkich ludzi będzie, dla rodzinki, dzieci, babć i dziadków. Do góry!:-(

Posted

Dziewczyny, dziewczyny!!! Kciuki trzymać!!! Dzwoniła Pani z Wesołej, z domkiem z ogrókiem, straciła swoją suczkę. Tylko, że miała mniejszą i się zastanawia ale jest szansa... Dzwoniłą też siostrzenica tej Pani /dorosła osoba, która jest za Cecylką więc nasza dziewczynka ma ambasadora. Dziś ma zapaść decyzja. W weekend Cecylka byłaby już w nowym domu.
p.s.Którą mam wycałować, bo Panie z ogłoszenia z wyborczej :loveu:

Posted

Starsza Pani właśnie odmówiła :placz:
Ale ja mam taką teorię, że jak ktoś się zainteresuje psem ze schroniska to jakby wyłuskał go z tłumu, jest zauważony i ta energia się toczy...
naprawdę tak myślę.

Posted

Szkoda, szkoda, szkoda :-( :-( :-(
Szkoda, że Pani jej nie zobaczyła, bo na pewno by się w Cecylce zakochała.
Spróbuję przeredagować ogłoszenie w GW, żeby bardziej chwytało za serce...

Posted

:mad: nie podoba :mad: :mad: :mad: no to już SKANDAL !!! :mad:
Nie martw się sunieczko innym się podobasz, a w końcu ktoś w Tobie się tak zakocha, że życia sobie bez ciebie nie będzie wyobrażał o!

Posted

Je jestem w niej zakochana . Tak bym chciała,żeby ona znalazła dom. :-(
Żeby ktoś ją pokochał. Ale może jest w tym jakaś moc, że skoro już ktoś pytał, w końcu zapyta następny, może ostatni. Tak bym tego chciała dla niej.:-(

Posted

Ile lat ma Cecylka. Czy zgodziłaby sie z dwoma psimi panami - bardzo łagodnymi. A gdyby do czegos doszło, czy dalibyśmy rade pomóc w trasie do Bytomia. Ja na razie tak tylko pytam, żeby wszystko wiedzieć.

Posted

Cecylia ma jakieś 4-5 lat. Obecnie zdominowana przez psy z ogródka, więc nie sądzę, by się awanturowała z łagodnymi panami. Transport się znajdzie, choćbym ją miała pociągiem osobiście zawieźć. Ona bardzo bardzo potrzebuje domu. Jest nauczona czystości, spokojna, grzeczna. I poddała się niedawno, tak bardzo to widać. Supergogo, trzymam kciuki!

Posted

Jeszcze jedno pytanie od Pani - jak z kotami, czy ma szanse na niezjedzenie. Pani ma dom z ogrodem 2 psiaki (z takich w potrzebie, w tym 1 ONek któremu nawet koty z miski jedza, taka dooopa) i koty ze schroniska. Czy mogłaby żyć z kotami

Posted

Supergoga , nie wiem, co już pisać. Taka śliczna, grzeczna i kochana psinka. Dama dystyngowana;) . Na pewno się spodoba. Ona ma chyba 4 lata.
Powodzenia, ja nie pomoge z transportem,nie mam jak. Niestety.
Trzymam kciuki za was dziewczyny i za Cecylkę!!!