Tweety Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kochani, wybaczcie, że ja kompletnie nie na temat poruszany w tym wątku ale może zaglądają tu osoby, do których nie dotarła jeszcze informacja o akcji przeprowadzanej na www.molosy.pl . Do 31.03. trzeba zagłosować aby wybrane przez nas schronisko dostało od sponsora 300 kg karmy. Zostało bardzo mało czasu a potrzeba jeszcze kilkudziesięciu głosów. Jeżeli nie uzbiera się ich 300, to zwierzaki stracą swoją szansę. Przecież wszyscy tutaj obecni walczymy o ich lepszy los więc jeżeli jeszcze ktoś może to niech głosuje. pozdrawiam wszystkich gorąco:multi: Quote
Witokret Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Witokreciki :multi: , a umiecie wstawić suńkę na jakieś portale internetowe. Przepraszam, ja chyba nie dam rady. Nie z lenistwa, tylko chyba technicznie się pogubię :oops: Witamy witamy :calus: bez dogomanii żyć się nie da ;) Wiesz Aniu u nas bardzo krucho ostatnio z czasem - poza allegro i ogłoszeniami w GW nie bardzo damy radę gdziekolwiek indziej suńkę umieścić :shake: Można jeszcze pokombinować z rozesłaniem sunieczki po wszystkich znajomych - taki mailik przechodni. Quote
Witokret Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cecylka ponownie na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=95050597 Domku! znajdz sie! Quote
zombie Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dużo tu twoich fanów , niech znajdzie się jakiś w świecie , co by cię zechciał przytulic. Wspaniała dla wszystkich ludzi będzie, dla rodzinki, dzieci, babć i dziadków. Do góry!:-( Quote
zombie Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Do góry , musi ktoś cię zauważyć tutaj , po prostu musi!!:-( Quote
zombie Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Znów spadłaś królewno!!!.Szukamy domku dalej!:-( Quote
zombie Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Moja śliczna mała królewno, do góry biegnij po domek!!!:-( Quote
zasadzkas Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Dziewczyny, dziewczyny!!! Kciuki trzymać!!! Dzwoniła Pani z Wesołej, z domkiem z ogrókiem, straciła swoją suczkę. Tylko, że miała mniejszą i się zastanawia ale jest szansa... Dzwoniłą też siostrzenica tej Pani /dorosła osoba, która jest za Cecylką więc nasza dziewczynka ma ambasadora. Dziś ma zapaść decyzja. W weekend Cecylka byłaby już w nowym domu. p.s.Którą mam wycałować, bo Panie z ogłoszenia z wyborczej :loveu: Quote
Witokret Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Uaaauuu... trzymamy MOCNOOO !!!! kciuki za naszą Cecylię :loveu: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
zasadzkas Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Starsza Pani właśnie odmówiła :placz: Ale ja mam taką teorię, że jak ktoś się zainteresuje psem ze schroniska to jakby wyłuskał go z tłumu, jest zauważony i ta energia się toczy... naprawdę tak myślę. Quote
Ania-Sonia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Szkoda, szkoda, szkoda :-( :-( :-( Szkoda, że Pani jej nie zobaczyła, bo na pewno by się w Cecylce zakochała. Spróbuję przeredagować ogłoszenie w GW, żeby bardziej chwytało za serce... Quote
zasadzkas Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Właśnie zobaczyła na stronie i powiedziała, że jej się nie podoba :placz::shake: Quote
lupe Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Hm...jak się może komuś nie podobac taki mahoniowy pies ????????? niepojęte....przecież ona jest piękna Quote
Witokret Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :mad: nie podoba :mad: :mad: :mad: no to już SKANDAL !!! :mad: Nie martw się sunieczko innym się podobasz, a w końcu ktoś w Tobie się tak zakocha, że życia sobie bez ciebie nie będzie wyobrażał o! Quote
zasadzkas Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Miałam drugi telefon od kogoś z wyborczej: pani chciała pudelka, białego :cool1: Quote
Ania-Sonia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :shake: Cecylko, nie poddamy się. Mimo, że nie jesteś dla wszystkich piękna i że nie jesteś białym pudelkiem :roll: Quote
zombie Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Je jestem w niej zakochana . Tak bym chciała,żeby ona znalazła dom. :-( Żeby ktoś ją pokochał. Ale może jest w tym jakaś moc, że skoro już ktoś pytał, w końcu zapyta następny, może ostatni. Tak bym tego chciała dla niej.:-( Quote
supergoga Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Czy jest w necie na 4łapy i eurocity. I jeszcze wysle ja jednej Pani szukającej niedużego kundelka. Quote
supergoga Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ile lat ma Cecylka. Czy zgodziłaby sie z dwoma psimi panami - bardzo łagodnymi. A gdyby do czegos doszło, czy dalibyśmy rade pomóc w trasie do Bytomia. Ja na razie tak tylko pytam, żeby wszystko wiedzieć. Quote
zasadzkas Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Cecylia ma jakieś 4-5 lat. Obecnie zdominowana przez psy z ogródka, więc nie sądzę, by się awanturowała z łagodnymi panami. Transport się znajdzie, choćbym ją miała pociągiem osobiście zawieźć. Ona bardzo bardzo potrzebuje domu. Jest nauczona czystości, spokojna, grzeczna. I poddała się niedawno, tak bardzo to widać. Supergogo, trzymam kciuki! Quote
supergoga Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Jeszcze jedno pytanie od Pani - jak z kotami, czy ma szanse na niezjedzenie. Pani ma dom z ogrodem 2 psiaki (z takich w potrzebie, w tym 1 ONek któremu nawet koty z miski jedza, taka dooopa) i koty ze schroniska. Czy mogłaby żyć z kotami Quote
zombie Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Supergoga , nie wiem, co już pisać. Taka śliczna, grzeczna i kochana psinka. Dama dystyngowana;) . Na pewno się spodoba. Ona ma chyba 4 lata. Powodzenia, ja nie pomoge z transportem,nie mam jak. Niestety. Trzymam kciuki za was dziewczyny i za Cecylkę!!! Quote
Recommended Posts