Witokret Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Cecyleczko kochana... nie martw się - domek na pewno w końcu się znjadzie :lol: Trafisz na najlepszy domek pod słońcem, na najbardziej luksusową kanapę !!! To wszystko po prostu Ci się NALEŻYYY !!! Psinko wytrzymaj jeszcze troszkę - nie daj się !!! Quote
zombie Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Jeszcze raz ja - jak namol jakis , muszę o niej napisać. :-(:placz: Czy nie ma osoby, która by przyjęła Cecylkę pod swój dach ? Tu jest tak dużo psiaków:-( i ja tak sobie pomyślałam, może jest jakas osoba, która chciałaby przygarnąć niekonfliktową, spokojną sunieczkę, która potrzebuje sobie przypomnieć jak to jest , kiedy nie jest się w schronisku. Kiedy ma się kocyk, i dobrego człowieka . Największym atutem Cecylki jest jest łagodność .Proszę Was, może komuś z waszej rodzinki spodoba się jej śliczna mordka i dostojność , jaką ma. Pamiętajcie o Cecylce, ja wiem,że tu mozna oszaleć:shake: :placz: od tych psich nieszczęść ale może komuś Cecylka jakos zapadnie w serducho. Quote
zombie Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Podnosze Cię , słoneczko moje ukochane i czekamy na dobre serducho ludzkie dla Ciebie . Nie opuszczajcie jej, kochani, jest taka wspaniała!!!!:-( CZEKAM NA CIEBIE W KORABIEWICACH, CZEKAM I CZEKAM.... Quote
Witokret Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 No co się ostatnio dzieje z tymi ludźmi :shake: NIKT nie zainteresuje się taką cudowną sunieczką ??? No nie wierzę !!! Quote
zombie Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 :-( No właśnie , a my tak czekamy na wasze dobre serducho. :-( Ja czekam, sliczna, brązowa Cecylka . Będę takim wspaniałym towarzyszem dla całej rodzinki tylko DAJCIE MI SZANSĘ TO UDOWODNIĆ!!!! Czekam...:-( Quote
zasadzkas Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Niestety, jeszcze nikt :shake: ale ja jeszcze wierzę w ludzi Quote
zombie Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Marzę sobie w samotności,że ktoś mnie pokocha, Tyle mpge ofiarować. Nie chcę żyć bez człowieka. Niech ktoś się mną zaopiekuje. :-( Quote
zombie Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Hop do góry ! Czy naprawde nie ma nikogo , kto by mnie chciał???:-( Quote
Witokret Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Zombie... no pewnie, że jest taki ktoś :) tylko musi mnie znaleźć... i jestem pewna, że w końcu mnie znajdzie :lol: Quote
zombie Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Hopkaj do góry moje słonko kochane. Tak bym Cię kochała, gdybyś mogła być moim psiakiem. Czekamy na dobrego człowieka wciąż!!:-( Ona ma takie mądre te oczęta. Quote
zombie Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Moja śliczna suniu, dlczego nikt cię nie chce?:-( Może czyjas Babcia albo Dziadek chcieliby maleńką ,żeby razem cieszyć sie życiem? Proszę, kochani.:-( Quote
Witokret Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Albo nawet wnuczka albo wnuczek !!!! No ktoś przecież w końcu zakocha się w naszej CECYLIIIII!!! :mad: Quote
zombie Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Może ludziom się zdjęcia nie otwierają? Mnie też czasem nie. Nie wiem, nie wiem...:-( Czekamy na Babcie, Dziadka, wnuczkę , wnuczka, obojętnie byle człowieka dobrego.:-( Quote
zasadzkas Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Mały raporcik, nadal na minus: nikt nie dzwonił :shake: Quote
zombie Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 OKropny raporcik ale nie beznadziejny... Hopka! Quote
Witokret Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 No SKANDAL :mad: a co Cecylka tu jeszcze robi ???? Wracam z urlopu i co widzę ??? No kochana - bierzemy się z kopyta za szukanie domku :diabloti: Quote
zasadzkas Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Niiestety, milczenie dobrze rozumiecie. Nie chcę hopać, a cisza w eterze. Napiszę do Życia, nie umiem na portalach, niestety. Jestem tu po cichutku. Napewno przybiegnę powiadomić, jak będą jakieś wieści. ;) Quote
zombie Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja wogóle dopiero od niedawna tu jestem, nic nie umiem robić poza czytaniem i pisaniem . Tak jest smutno,że mamy ja tylko wirtualnie zaadoptowana i nic, dosłownie nic więcej nie możemy jej dać:-( . Nawet jej nie widzieliśmy na oczy a wyglada tak pieknie, wytwornie, majestatycznie. Nas urzekła na zdjęciach. No dlaczego ma być sama na tej planecie a tu ciągle spadać i spadać:-( . Szukamy domku dla Cecylko kochanej. A przy okazji mi się zdjęcia nie otwierają. Pozdr wszystkich, którzy tu zaglądają. I wszystkich na dogo. Quote
Recommended Posts