Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cecyleczko kochana... nie martw się - domek na pewno w końcu się znjadzie :lol: Trafisz na najlepszy domek pod słońcem, na najbardziej luksusową kanapę !!! To wszystko po prostu Ci się NALEŻYYY !!! Psinko wytrzymaj jeszcze troszkę - nie daj się !!!

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz ja - jak namol jakis , muszę o niej napisać. :-(:placz:

Czy nie ma osoby, która by przyjęła Cecylkę pod swój dach ?

Tu jest tak dużo psiaków:-( i ja tak sobie pomyślałam, może jest jakas osoba, która chciałaby przygarnąć niekonfliktową, spokojną sunieczkę, która potrzebuje sobie przypomnieć jak to jest , kiedy nie jest się w schronisku. Kiedy ma się kocyk, i dobrego człowieka . Największym atutem Cecylki jest jest łagodność .Proszę Was, może komuś z waszej rodzinki spodoba się jej śliczna mordka i dostojność , jaką ma.

Pamiętajcie o Cecylce, ja wiem,że tu mozna oszaleć:shake: :placz: od tych psich nieszczęść ale może komuś Cecylka jakos zapadnie w serducho.

Posted

Podnosze Cię , słoneczko moje ukochane i czekamy na dobre serducho ludzkie dla Ciebie . Nie opuszczajcie jej, kochani, jest taka wspaniała!!!!:-(
CZEKAM NA CIEBIE W KORABIEWICACH, CZEKAM I CZEKAM....

Posted

:-( No właśnie , a my tak czekamy na wasze dobre serducho.
:-( Ja czekam, sliczna, brązowa Cecylka . Będę takim wspaniałym towarzyszem dla całej rodzinki tylko DAJCIE MI SZANSĘ TO UDOWODNIĆ!!!!
Czekam...:-(

Posted

Hopkaj do góry moje słonko kochane. Tak bym Cię kochała, gdybyś mogła być moim psiakiem.
Czekamy na dobrego człowieka wciąż!!:-(
Ona ma takie mądre te oczęta.

Posted

Moja śliczna suniu, dlczego nikt cię nie chce?:-(
Może czyjas Babcia albo Dziadek chcieliby maleńką ,żeby razem cieszyć sie życiem? Proszę, kochani.:-(

Posted

Może ludziom się zdjęcia nie otwierają? Mnie też czasem nie. Nie wiem, nie wiem...:-(
Czekamy na Babcie, Dziadka, wnuczkę , wnuczka, obojętnie byle człowieka dobrego.:-(

Posted

Niiestety, milczenie dobrze rozumiecie. Nie chcę hopać, a cisza w eterze.
Napiszę do Życia, nie umiem na portalach, niestety. Jestem tu po cichutku. Napewno przybiegnę powiadomić, jak będą jakieś wieści. ;)

Posted

Ja wogóle dopiero od niedawna tu jestem, nic nie umiem robić poza czytaniem i pisaniem .
Tak jest smutno,że mamy ja tylko wirtualnie zaadoptowana i nic, dosłownie nic więcej nie możemy jej dać:-( . Nawet jej nie widzieliśmy na oczy a wyglada tak pieknie, wytwornie, majestatycznie. Nas urzekła na zdjęciach.
No dlaczego ma być sama na tej planecie a tu ciągle spadać i spadać:-( .
Szukamy domku dla Cecylko kochanej.
A przy okazji mi się zdjęcia nie otwierają.
Pozdr wszystkich, którzy tu zaglądają. I wszystkich na dogo.