zasadzkas Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Nic a nic. Czekam za to na decyzję w sprawie adopcji suni. Quote
zasadzkas Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Senator poszedł do nowego domu więc Cecylką czas się zająć. Naprawdę niepokoję się o tę suczkę. Dziewczyny, pomocy w allegro. Quote
zasadzkas Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Oj, Lupe, bardzo Ci dziękuję. Miałam Cię właśnie prosić o pomoc. Już sobie zamieniam. Quote
anielica Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja wystawię Cecylkę, tylko proszę o jakieś namiary kontaktowe, bo w wątku nie znalazłam... Quote
Witokret Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dziewczyny, wlasnie tutaj trafilysmy! Dopiero teraz widzimy, ze Cecylka czeka na allegro, a my nic nie wiemy!! :mad: Na przyszlosc bardzo prosimy o priva, bo nie zawsze mamy czas czytac wszystkie watki. P.S. Anielica wystawilas Cecylke??? Jesli nie, to dawaj znac, my ja wystawimy, tylko tez prosimy o jakis kontakt w jej sprawie! Quote
zasadzkas Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 No, tak, ja chroa jestem i wolno myślę, bo jak można prv nie napisać :shake: To wszystko, co o niej wiemy. Aha, jest szansa, że ma dobrze z kotami. Telefon najlepiej do mnie, bo Viktorija ma mnóstwo na głowie psów i ogłoszeń. Mamy sporo na SGGW. Mój numer telefonu: 0602187712 Marlena Bardzo bardzo dziękuję Quote
Witokret Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Zasadzkas - dostałysmy namiary i Twoją odpowiedź na pw :lol: Po południu, ewentualnie wieczorkiem - wrzucimy sunieczkę na allegro :lol: Quote
Ania-Sonia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dzięki kochanym Ciociom Witokretkom :loveu: :multi: Cecylka może znajdzie upragniony własny kącik :lol: Quote
Witokret Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Oj to raczej dzięki Marlence vel Zasadzkas - która ją wypatrzyła :lol: Przepraszamy, że tak późno, ale z czasem krucho... - oto i nasza Cecylia :loveu: na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92169428 PS Zasadzkas - pozwoliłam sobie "zmienić nieco" tekst o sunieczce ;) Quote
zasadzkas Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Dziękuję bardzo. :multi: Mam nadzieję, że z Waszą pomocą się uda. Jakbyście chciały, ma na stronce inne zdjęcia tez: http://www.korabiewice.empatia.pl/futro.php?id=566 Quote
Ania-Sonia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ogłoszenie o Cecylce powinno ukazać się w piątkowej "GW" :lol: :multi: Quote
Witokret Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No to teraz czekamy na odzew :mad: coby wybierać i przebierać w domkach dla sunieczki ;) Quote
zasadzkas Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Oj, jak super. Pięknie dziękuję/my. Teraz tylko trzymać kciuki :multi: Quote
zasadzkas Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Nikt się Cecylką nie interesował jeszcze, kurdę... Quote
Witokret Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Marlenko - niektórymi psiakami przez miesiąc nikt sie nie interesuje :shake: To niestety, mimo nawet wielu ogłoszeń, nie tak od razu ;) Niektóre psiulki są i są i są... i pewnego dnia... :multi: o! ;) - nic się nie martw - będzie dobrze :lol: Quote
Ania-Sonia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jasne, że będzie. Skopiowałam tekst Witokretek z allegro i najbardziej wzruszające zdjęcie Cecylki (wiecie, z TYM spojrzeniem ;) ) i kolportuje wśród znajomych. Reakcje na ten niesamowicie chwytający za serce tekst i całą sytuację są obiecujące :cool3: :lol: Quote
Witokret Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Aniu-Soniu jesteś kochana :calus: Tak tak pokazujemy wszystkim Cecylię - na pewno ktoś się zakocha :loveu: Quote
zombie Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Witajcie kochani!!! Boże , właśnie znalazłam ten wątek i serce mi zadrżało.:placz: To nasza słodka psinka z adopcji wirtualnej , czasem sobie gadamy ,że ona tam a my tu i ,że nie możemy tego zmienić. . Nie możemy wziąć tego psiaka bo mamy choruska i staruszka już w domku . To mnie dobija:placz: :placz: :placz: . Jestem z Torunia, gdybym kiedykolwiek mogła sie przydac dogomaniakom tu w moim mieście to się polecam, nie znam tu nikogo z mojego miasta. Mam wielką, gigantyczną nadzieję, że nasza słodka Cecylka znajdzie domek , na który zasługuje. I ,że te jej brązowe oczka uśmiechną sie kiedyś, wtedy i ja się uśmiechnę . Będę śledziła wątek Pozdrawiam was i jeszcze raz sobie popłaczę:placz: :placz: :placz: . Aga Quote
Ania-Sonia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Zombie :bye: - chyba większość opiekunów wirtualnych jest w takiej sytuacji. Serce pęka, że nie można pomóc bardziej. Ale fajnie, że Cecylka może na Was liczyć :loveu: Cecylko, co u Ciebie? :multi: Quote
Ania-Sonia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 I działamy oczywiście... :) :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
zombie Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Nikt się jeszcze z allegro nie odezwał?:shake: Apeluję do wszystkich , którzy chcieliby miec pod dachem sliczną, spokojną , zrównoważona suńkę przyzwyczajoną do ludzi, tęskniącą za nimi , by zechcieli przyjrzeć sie zdjęciom i wyobrazić sobie ,że takie sliczne stworzonko będzie sobie u nich chodziło po domu lub ogródku, przybiegało na zawołanie, patrzyło z wdzięcznością. Będzie na pewno wspaniałym towarzyszem dla każdego.:dog: Tylko dajmy jej szansę!!! NIECH KOGOS PRZEKONAJA JEJ ŚLICZNE , ŁAGODNE OCZY!!! Ona czeka na miłość jeszcze raz. Nie pozwólmy jej zostac w Korabiewicach. Tam jest tyle psiaków...:-( :-( :-( Quote
Recommended Posts