Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, wlasnie tutaj trafilysmy! Dopiero teraz widzimy, ze Cecylka czeka na allegro, a my nic nie wiemy!! :mad:
Na przyszlosc bardzo prosimy o priva, bo nie zawsze mamy czas czytac wszystkie watki.
P.S.
Anielica wystawilas Cecylke??? Jesli nie, to dawaj znac, my ja wystawimy, tylko tez prosimy o jakis kontakt w jej sprawie!

Posted

No, tak, ja chroa jestem i wolno myślę, bo jak można prv nie napisać :shake:
To wszystko, co o niej wiemy. Aha, jest szansa, że ma dobrze z kotami.
Telefon najlepiej do mnie, bo Viktorija ma mnóstwo na głowie psów i ogłoszeń. Mamy sporo na SGGW. Mój numer telefonu: 0602187712 Marlena
Bardzo bardzo dziękuję

Posted

Marlenko - niektórymi psiakami przez miesiąc nikt sie nie interesuje :shake: To niestety, mimo nawet wielu ogłoszeń, nie tak od razu ;) Niektóre psiulki są i są i są... i pewnego dnia... :multi: o! ;) - nic się nie martw - będzie dobrze :lol:

Posted

Jasne, że będzie. Skopiowałam tekst Witokretek z allegro i najbardziej wzruszające zdjęcie Cecylki (wiecie, z TYM spojrzeniem ;) ) i kolportuje wśród znajomych. Reakcje na ten niesamowicie chwytający za serce tekst i całą sytuację są obiecujące :cool3: :lol:

Posted

Witajcie kochani!!!
Boże , właśnie znalazłam ten wątek i serce mi zadrżało.:placz: To nasza słodka psinka z adopcji wirtualnej , czasem sobie gadamy ,że ona tam a my tu i ,że nie możemy tego zmienić. . Nie możemy wziąć tego psiaka bo mamy choruska i staruszka już w domku . To mnie dobija:placz: :placz: :placz: .
Jestem z Torunia, gdybym kiedykolwiek mogła sie przydac dogomaniakom tu w moim mieście to się polecam, nie znam tu nikogo z mojego miasta.
Mam wielką, gigantyczną nadzieję, że nasza słodka Cecylka znajdzie domek , na który zasługuje. I ,że te jej brązowe oczka uśmiechną sie kiedyś, wtedy i ja się uśmiechnę .
Będę śledziła wątek
Pozdrawiam was i jeszcze raz sobie popłaczę:placz: :placz: :placz: .
Aga

Posted

Zombie :bye: - chyba większość opiekunów wirtualnych jest w takiej sytuacji. Serce pęka, że nie można pomóc bardziej.
Ale fajnie, że Cecylka może na Was liczyć :loveu:
Cecylko, co u Ciebie? :multi:

Posted

Nikt się jeszcze z allegro nie odezwał?:shake:
Apeluję do wszystkich , którzy chcieliby miec pod dachem sliczną, spokojną , zrównoważona suńkę przyzwyczajoną do ludzi, tęskniącą za nimi , by zechcieli przyjrzeć sie zdjęciom i wyobrazić sobie ,że takie sliczne stworzonko będzie sobie u nich chodziło po domu lub ogródku, przybiegało na zawołanie, patrzyło z wdzięcznością. Będzie na pewno wspaniałym towarzyszem dla każdego.:dog: Tylko dajmy jej szansę!!!
NIECH KOGOS PRZEKONAJA JEJ ŚLICZNE , ŁAGODNE OCZY!!!
Ona czeka na miłość jeszcze raz.
Nie pozwólmy jej zostac w Korabiewicach. Tam jest tyle psiaków...:-( :-( :-(