Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cecylka trafiła do Korabiewic na jesieni, jej ukochana Pani odeszła z tego świata. Niesamowite, że nnikt z rodziny nie znalazł dlal niej kawałka serca i podłogi w mieszkaniu. Niesamowite, bo Cecylka jest nieduża, co najwyżej średnia, mądra i grzeczna. Do tej pory wszystko było o.k., na ile życie w schronisku może być o.k.. Cecylka, jak przystało na damę, z boku patrzyła na skaczące i łaszące się pieski, sama nie jest z tych, co się narzucają, broń Boże. Kiedyś podeszłam doniej, przedzierając się przez gromadkę żebrzących i pogłaskałam,a ona popatrzyła na mnie z wyrazem pyszczka: napewno mnie chcesz pogłaskać?...
Sytuacja Cecylki zmieniła się ostatnio diametralnie: w ogródku, w którym mieszka, psy z jej stada zaczęły się na nią rzucać. Siedzi bidulka w budzie i szczerzy ząbki. Ta piękna, ułożona suka... Gdyby Pani żyła, siedziałaby na kanapie...
Pomóżcie znaleźć jej dom. Nie umiem; allegro, itp.
A tu sama Cecylka:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie widać 2 zdjęcia. Reszta się nie otwiera, bo są powiązane ze stroną schroniska w Korabiewicach, a tamta strona się nie otwiera.
Jak tam się naprawi to i zdjęcia będzie widać.

Posted

[quote name='zasadzkas']

Cecylka jest (z wyglądu i z opisu;) ) jedną z najbardziej ujmujących suń na PWP. Mam nadzieję, ze wszystkim zdjęcia się już otwierają i mogą ja podziwiać.
W górę smutna Cecylko, może jeszcze komuś na Twój widok zabije żywiej serce...