zasadzkas Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cecylka trafiła do Korabiewic na jesieni, jej ukochana Pani odeszła z tego świata. Niesamowite, że nnikt z rodziny nie znalazł dlal niej kawałka serca i podłogi w mieszkaniu. Niesamowite, bo Cecylka jest nieduża, co najwyżej średnia, mądra i grzeczna. Do tej pory wszystko było o.k., na ile życie w schronisku może być o.k.. Cecylka, jak przystało na damę, z boku patrzyła na skaczące i łaszące się pieski, sama nie jest z tych, co się narzucają, broń Boże. Kiedyś podeszłam doniej, przedzierając się przez gromadkę żebrzących i pogłaskałam,a ona popatrzyła na mnie z wyrazem pyszczka: napewno mnie chcesz pogłaskać?... Sytuacja Cecylki zmieniła się ostatnio diametralnie: w ogródku, w którym mieszka, psy z jej stada zaczęły się na nią rzucać. Siedzi bidulka w budzie i szczerzy ząbki. Ta piękna, ułożona suka... Gdyby Pani żyła, siedziałaby na kanapie... Pomóżcie znaleźć jej dom. Nie umiem; allegro, itp. A tu sama Cecylka: Quote
zasadzkas Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 A tu ten zrezygnowany wyraz pyszczka: Quote
zasadzkas Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 I jeszcze, żeby było widać, jak jest średnia; nie-duża i nie-mała; pod żeńskie kolanko. Quote
zasadzkas Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 p.s.Urwało, bo komputer mi się zawiesił, drań jeden. Quote
zasadzkas Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Proszę, proszę... za Cecylkę, bo ona sama nie umie... Quote
Dorothy Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 choinka dlaczego mnie sie zdjecia nie otwieraja?? Quote
zasadzkas Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Bo dzisiaj coś z serwerem nie tak, chciałam linka wkleić ;) Quote
Witokret Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Halo halo jak wyglądasz Cecylko ??? ;) Quote
iza_g Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 U mnie widać 2 zdjęcia. Reszta się nie otwiera, bo są powiązane ze stroną schroniska w Korabiewicach, a tamta strona się nie otwiera. Jak tam się naprawi to i zdjęcia będzie widać. Quote
ASICA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 przeslij zdjęcia na mail -wrzuci sie Cecylke:p niech ją wszyscy zobaczą! Quote
Ania-Sonia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='zasadzkas'] Cecylka jest (z wyglądu i z opisu;) ) jedną z najbardziej ujmujących suń na PWP. Mam nadzieję, ze wszystkim zdjęcia się już otwierają i mogą ja podziwiać. W górę smutna Cecylko, może jeszcze komuś na Twój widok zabije żywiej serce... Quote
zasadzkas Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Może właśnie dlatego, że traci nadzieję te psy ją atakują... Zrezygnowana nie ma po co walczyć i one to czzują... Quote
Ania-Sonia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cecylka bardzo liczy na naszą pomoc :placz: :modla: :modla: Zasadzkas, czy ktoś umieścił Cecylkę na allegro? Quote
zasadzkas Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Niestety, ja nie umiem. Nie ma jej na allegro. Ty umiesz i możesz? Quote
gamoń Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Poproscie albo Witokrety albo Supergoge .One sa super dziewczyny i w mig działąja;) :lol: Quote
Recommended Posts