mixa2 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 co pamietam chyba na d bo w rodku nazywa się Dream Rain no to rozwalamy foty;P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d8680f50f24292a3.html może przestaniesz bo cię zastrzelę? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9c14d1d2d3292586.html teraz to już umierać:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0c6ffcb9767bac1.html no,no sobie czyma pani i nic z tego nie robi;P Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 śliczny flacik :loveu: a ta kicia w avku to twoja ??? ile flacior się urodzil/ile ma ?? Quote
mixa2 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tak,naturalnie że tak;) Dobrze,ale uwaga się rozpisze;P Pani hodowczyni pewnego dnia zaproponowała nam wybór 3 szczeniaków.Wśród szczeniaków plątajcych się na trawie,Bruno był psem wyjątkowym.Zblizyl sie do mnie i patrzyl jakby chcial powiedziec:wez mnie;P Wiec teraz ma prawie ze rok. Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pani hodowczyni pewnego dnia zaproponowała nam wybór 3 szczeniaków.Wśród szczeniaków plątajcych się na trawie,Bruno był psem wyjątkowym.Zblizyl sie do mnie i patrzyl jakby chcial powiedziec:wez mnie;P :D fajnie :D Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='GaBi12']A jaka jest strona hodowli? ;> http://moloseum.w.interia.pl/ Quote
WeronikaM Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 sama z ciekawości weszłam, kliknęłam miot D i tu go nie ma :???: DARK SIDE OF THE MOON-czarny piesek-wstążeczka:turkusowa DANCING IN THE DARK-czarny piesek-wstążeczka:bordowa DANCES WITH WOLVES-czarny piesek-wstążeczka:zielona DAY TRIPPER-czarny piesek-wstążeczka:khaki DOG IN THE FOG-czarny piesek-bez wstążeczki DON'T WORRY,BE HAPPY-czarny piesek-wstążeczka:fioletowa DARK CHOCOLATE-czekoladowa suczka-wstążeczka:pomarańczowa DESERT ROSE-czarna suczka-wstążeczka:ciemny róż DOWN BY THE WATER-czarna suczka-wstążeczka:jasno różowa Quote
lenka13 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 WeronikaM napisał(a):sama z ciekawości weszłam, kliknęłam miot D i tu go nie ma :???: GaBi12 napisał(a):No właśnie... Ja też :niewiem: no właśnie... mixa2 napisał(a):a dlatego ze go wzięłam:D taa....jasne. Quote
WeronikaM Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mixa2 napisał(a):a dlatego ze go wzięłam:D nie rozumiem :roll:... możesz jaśniej ? Quote
WeronikaM Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 okay, ale dlaczego nie ma go na liście szczonków ??? masz metryke? zobacz dokładnie :roll: Quote
WeronikaM Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 no to tam jest napisane imię i przydomek a nie może to być DREAM RAIN Moloseum DARK SIDE OF THE MOON-czarny piesek-wstążeczka:turkusowa DANCING IN THE DARK-czarny piesek-wstążeczka:bordowa DANCES WITH WOLVES-czarny piesek-wstążeczka:zielona DAY TRIPPER-czarny piesek-wstążeczka:khaki DOG IN THE FOG-czarny piesek-bez wstążeczki DON'T WORRY,BE HAPPY-czarny piesek-wstążeczka:fioletowa DARK CHOCOLATE-czekoladowa suczka-wstążeczkaomarańczowa DESERT ROSE-czarna suczka-wstążeczka:ciemny róż DOWN BY THE WATER-czarna suczka-wstążeczka:jasno różowa bo takiego na tej liście nie ma :roll: musi się inaczej nazywać, albo ty coś kombinujesz :roll: Quote
WeronikaM Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 to jest lista szczeniaków, które się urodziły, a nie które zostały :roll: Quote
WeronikaM Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 o dziwne, bo przecież w hodowli nie ma takiego :???: Quote
Daga&Maks Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 na poprzednich kontach też kombinowała :roll: nie zdziwiłabym się gdyby te zdjęcia też były kradzione skoro nie ma tego psa w hodowli Quote
mixa2 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 zdjęcia są moje,osobite własne codziennie (prawie ) męczę się ich wgrywaniem. Quote
Daga&Maks Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 więc wytłumacz dlaczego tego psa nie ma w spisie szczeniąt z hodowli :roll: bo jak na razie nic nie wyjaśniłaś tylko owijasz w bawełnę, albo unikasz tematu Quote
Recommended Posts