malibo57 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kobieto Utalentowana, przestań zwracać uwagę na coś, co jest tam, gdzie ma być:diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 malibo57 napisał(a):Kobieto Utalentowana, przestań zwracać uwagę na coś, co jest tam, gdzie ma być:diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin: ... że się inteligentnie wypowiem! ;) Quote
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Wczoraj zrobiłam: http://images38.fotosik.pl/315/6e441c6ed93cfd9d.jpg http://images49.fotosik.pl/319/b3308313cbac58ad.jpg Aż miło było patrzeć jak się "zagryzają"! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Bardzo przepraszam ale to są sceny walki z podtekstami erotycznymi ja nie wiem czy powinno się je na dogo pokazywać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Isadora7 napisał(a):Bardzo przepraszam ale to są sceny walki z podtekstami erotycznymi ja nie wiem czy powinno się je na dogo pokazywać Gdzie erotyczne... No coś Ty! Przeca oba ciachnięte som! :eviltong: No chyba, że nie na hormony a na rozum im padło!:crazyeye: Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='DIF']Gdzie erotyczne... No coś Ty! Przeca oba ciachnięte som! :eviltong: No chyba, że nie na hormony a na rozum im padło!:crazyeye: Jak to gdzie, tutaj prezentacja i poza z kamasutry http://images41.fotosik.pl/314/dd258acd55b90fb9.jpg Wiesz Farinelli tez był kastratem :):):) Quote
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Isadora7']Jak to gdzie, tutaj prezentacja i poza z kamasutry http://images41.fotosik.pl/314/dd258acd55b90fb9.jpg Wiesz Farinelli tez był kastratem Eeeee tam.... Jaka Kamasutra.... :roll: On tak zawsze leży! :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='asiamm']ależ toto słodziutkie Toto jest przesłodziutkie! :loveu: Pepcio jest naszym ulubieńcem. :lol: Quote
Hotel KADIF Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 To ulubiona kaczuszka Pepa (jedna z trzech ;)) A na tym zdjęciu z naszą świenczką morską, Tulką :loveu:. Tylko trochę nieostre :-( . Quote
malibo57 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Uwaga! Uwaga! Komunikat dla wszystkich fanów naszego księcia!!!! PEPO MA CUDNY DOM! Dziś zawiozłyśmy go tam z DIF - przygotujcie się na duże emocje. Jutro będą wstawiane zdjęcia. DIFcia rozgryza nowe narzędzie do tego celu;-) Pan dr Saba z Marysina obiecał znaleźć dom dla Pepa i znalazł! I to jaki:) Quote
malibo57 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 O tak! Na razie radość mają tylko w jednym domu - tym nowym. U nas płacz i zgrzytanie, eh... Quote
Hotel KADIF Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Tak jak napisała Malibo... Mój ukochany Gremlinek, Pepo ma dom! :placz::multi: Z jednej strony olbrzymia rozpacz dla mnie, bo pokochałam szczerze tę psinę a z drugiej radość, bo trafił naprawdę SUPER. Wielkie podziękowania dla dr. Tomasza Saby z Marysina Wawerskiego, który ten dom "wynalazł" i nam polecił. Pepo zamieszkał niedaleko Warszawy w domku z ogródkiem. Ogródek piękny a nowi opiekunowie przesympatyczni i bardzo ciepli. Jak tylko wysiedliśmy z samochodu pierwsze pytanie jakie padło, to czy piesek nie chce wody, bo na pewno zmęczony podróżą. Pepko od razu obleciał ogródek sikając na śliczne choinki, tuje i inne badyle, ale nowym opiekunom wcale to nie przeszkadzało. Lepszego domu naprawdę nie mogłyśmy sobie wymarzyć dla Pepa. Na pewno będziemy w stałym kontakcie. Bądź szczęśliwy, Pepku kochany! :iloveyou: :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Nie wiem dlaczego, ale wychodzą mi miniatury. Przepraszam, ale jestem w trakcie poznawania imageshacka. Klikajcie sobie, to się powiększą :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Wkleję jeszcze kilak fotek które ja robiłam (przepuszczam prze fotosika, może będzie ok :) : Quote
Becia66 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 że ty DIFuś utrzymasz taki porządek w ogrodzie przy tylu psach...i krzaczki jeszcze całkiem zielone...:diabloti: Quote
diana79 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ale mu się domek trafił wspaniale :multi: mam nadzieję, że w nowym domku też będzie mógł się wylegiwać na kanapie ;) Quote
malibo57 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pierwszą noc spędził na fotelu w salonie i spał "martwym bykiem". Nikogo nie budził - pani zaglądała do niego 3 razy, co nagrodził waleniem ogonka w pozycji niezmienionej:) Dziś przesyła poranne pozdrowienia - właśnie dostałam. Poza tym- PIJE WODĘ! Bez zbędnych problemów i w dostatecznych ilościach - cudnie! Quote
Hotel KADIF Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Becia66 napisał(a):że ty DIFuś utrzymasz taki porządek w ogrodzie przy tylu psach...i krzaczki jeszcze całkiem zielone... Zwłaszcza, że to ogród nowych opiekunów Pepka! :bigcool: Bardzo łatwo jest mi utrzymać tam porządek! :eviltong::megagrin: Quote
Becia66 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 DIF napisał(a):Zwłaszcza, że to ogród nowych opiekunów Pepka! :bigcool: Bardzo łatwo jest mi utrzymać tam porządek! :eviltong::megagrin: ale gafa, toż to ja nie wiedziała że Pepo w nowym domku....:multi: Quote
Hotel KADIF Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Becia66 napisał(a):ale gafa, toż to ja nie wiedziała że Pepo w nowym domku....:multi: Becia nie czytała wątku, Becia nie czytała wątku! :turn-l::eviltong: U Pepka wszystko w porządku - dostałam maila! Jutro będę dzwonić do Pani Danuty to napiszę więcej! Oj, chyba czas na jakąś wizytkę po adopcyjną.... :p Quote
malibo57 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kurka wodna, przed końcem września nie dam rady - poczekasz? Quote
zdrojka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale Pepcio super trafił! Dawno mnie nie było, a tu takie cudne wieści :) I jak tam wizyta, byłyście, czy dopiero w październiku? Quote
Recommended Posts