Jump to content
Dogomania

[MLB] - PEPO - POKAZOWA AMPUTACJA - RATUNKU - Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):
:) O Pepisiu słuchałam przez telefon teraz mogę i oglądać ;)

Jajek nie ma to już w pełni gotowy do adopcji. hyyy postaramy sie go wrzucić do Przyjaciela Psa.

OMG! Kogo ja widzę na dogo??!! :crazyeye:
Oczom nie wierzę..... Na stałe już, kochana, czy gościnnie?
Uporałaś się z problemami netowymi? :evil_lol:

U Pepa wszystko dobrze.
Szczeka gnojec, jak nie wiem, na ludzi z psami i rowerzystów przechodzącymi koło bramy,
bardzo polubił się z Awką (razem się wygłupiają).
Wczoraj chyba się przejadł i przepił, bo dzisiaj nie za bardzo chciał jeść i pić.... :roll:

Posted

Oddałam kompa do informatyka, miliony wirysów z kompa usunął, zainstalował nowy system i....działa :D Pełna renowacja hehe więc na stałe.

Dif rób mu piękne zdjęcia o wysokiej rozdzielczości i wrzucimy go do PP. Ma być art. o życiu z niepełnosprawnymi psami i męczę o miejsce dla Pepisia ;)

Posted

OOO, do kiedy musisz mieć te zdjęcia? W tygodniu sie wybieram, to coś pstryknę. Ale wiem, że DIFcia ma miliony zdjęć, tylko nie wiem, czy zachowała te w dużym rozmiarze.

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że art. ma być na październik więc jeszcze...
ale w dział adopcyjny do kolejnego numeru może iść ogłoszenie. Wtedy potrzebuje na za jakieś dwa tygodnie :)

Posted

malibo57 napisał(a):
DIFciu, masz jakieś zdjęcia Peputka w dużym rozmiarze?

OMG! Krzysiek mi już wytłumaczył o co chodzi! Bo ja blondynka z natury zrobiłam wczoraj Pepkowi fajne zdjęcia, ale w rozmiarze normalnym, czyli takim jak wklejam na forum...
Dzisiaj już zrobię w "dużym" tylko dajcie mi chwilkę.. :lol:

A na razie wlepiam, coby Wam poprawić ewentualnie skwaszone humorki, zdjęcia z wczoraj:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agata-air, gwarantuję, że na żywo się od niego nie opędzisz :) Pieszczoch jakich mało, zazdrośnik wielki i mimo swojej ułomności doskonale sobie radzi ze wskakiwaniem na ludzia :D Słodziak :)

Posted

Pepiś jest cudowny :d Głaszcz, głaszcz no i....głaszcz. Przytulanie i mizianie. Jak pojawia się ktoś przy bramie zamienia się w bernardyna hehehe biegnie, że mało łapek nie pogubi. No i kaczuszka....tak zabawa Pepa z kaczuszką to piękny widok :)

Posted

Tak:) Tym bardziej, że to bardzo świeża sprawa, to jego zainteresowanie zabawkami. To objaw powrotu do ogólnej równowagi. Dziś widziałam, jak Pepko żłopał wodę z wielkiej stalowej michy!
Wprawdzie pani brzoza musiała tam nawrzucać trochę swoich nasionek, żeby smakowało, ale smakowało!
Pepko ma też inny wyraz oczu. Teraz to radosny, błyszczący, płynny "miut":)

Posted

malibo57 napisał(a):
Już widzę miny sąsiadów, jak widzą, że leżysz plackiem w trawie:diabloti:
Ale warto!

Oj warto! :loveu:
Ale to JA wiem, bo i tak sąsiedzi uważają, że jesteśmy zdećko.... :stupid::siara:

Posted

Wczoraj miałam nadzieję, że będę miała dobry dom dla Pepisia ale nic z tego. Pocieszające, że inny bezdomniak znalazł swoich ludzi. No a my szukamy tych dla Pepisia, czy on ma wszytskie ogłoszenia?

Posted

Naszło mnie dzisiaj na "sesję podłogową"! :loveu:
Mam w domu mnóstwo futra i suchego piasku więc doszłam do wniosku, że trochę "powycieram" temat... bluzeczką i leginkami! :evil_lol:
Wyszło mi takie cuś:

Fuuuj... Ale mam syf na podłodze! :oops::evil_lol: