malibo57 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witaj, Ciociu Agatko, po długiej nieobecności - dobrze, że jesteś. Quote
Hotel KADIF Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 agata-air napisał(a)::) O Pepisiu słuchałam przez telefon teraz mogę i oglądać ;) Jajek nie ma to już w pełni gotowy do adopcji. hyyy postaramy sie go wrzucić do Przyjaciela Psa. OMG! Kogo ja widzę na dogo??!! :crazyeye: Oczom nie wierzę..... Na stałe już, kochana, czy gościnnie? Uporałaś się z problemami netowymi? :evil_lol: U Pepa wszystko dobrze. Szczeka gnojec, jak nie wiem, na ludzi z psami i rowerzystów przechodzącymi koło bramy, bardzo polubił się z Awką (razem się wygłupiają). Wczoraj chyba się przejadł i przepił, bo dzisiaj nie za bardzo chciał jeść i pić.... :roll: Quote
agata-air Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Oddałam kompa do informatyka, miliony wirysów z kompa usunął, zainstalował nowy system i....działa :D Pełna renowacja hehe więc na stałe. Dif rób mu piękne zdjęcia o wysokiej rozdzielczości i wrzucimy go do PP. Ma być art. o życiu z niepełnosprawnymi psami i męczę o miejsce dla Pepisia ;) Quote
malibo57 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 OOO, do kiedy musisz mieć te zdjęcia? W tygodniu sie wybieram, to coś pstryknę. Ale wiem, że DIFcia ma miliony zdjęć, tylko nie wiem, czy zachowała te w dużym rozmiarze. Quote
agata-air Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Właśnie się dowiedziałam, że art. ma być na październik więc jeszcze... ale w dział adopcyjny do kolejnego numeru może iść ogłoszenie. Wtedy potrzebuje na za jakieś dwa tygodnie :) Quote
malibo57 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 DIFciu, masz jakieś zdjęcia Peputka w dużym rozmiarze? Quote
Hotel KADIF Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 malibo57 napisał(a):DIFciu, masz jakieś zdjęcia Peputka w dużym rozmiarze? OMG! Krzysiek mi już wytłumaczył o co chodzi! Bo ja blondynka z natury zrobiłam wczoraj Pepkowi fajne zdjęcia, ale w rozmiarze normalnym, czyli takim jak wklejam na forum... Dzisiaj już zrobię w "dużym" tylko dajcie mi chwilkę.. :lol: A na razie wlepiam, coby Wam poprawić ewentualnie skwaszone humorki, zdjęcia z wczoraj: :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 :loveu::loveu::loveu: http://images37.fotosik.pl/307/4a26e2ea19a3b5d3.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
agata-air Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jakie cudne fotki ;) Nie mogę się doczekać aż go poznam ;) Quote
łolkiee Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 DIF a z czego on się śmiecha :razz: EDIT: Pewnie ze mnie:oops: Quote
Margo05 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Agata-air, gwarantuję, że na żywo się od niego nie opędzisz :) Pieszczoch jakich mało, zazdrośnik wielki i mimo swojej ułomności doskonale sobie radzi ze wskakiwaniem na ludzia :D Słodziak :) Quote
agata-air Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Pepiś jest cudowny :d Głaszcz, głaszcz no i....głaszcz. Przytulanie i mizianie. Jak pojawia się ktoś przy bramie zamienia się w bernardyna hehehe biegnie, że mało łapek nie pogubi. No i kaczuszka....tak zabawa Pepa z kaczuszką to piękny widok :) Quote
malibo57 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Tak:) Tym bardziej, że to bardzo świeża sprawa, to jego zainteresowanie zabawkami. To objaw powrotu do ogólnej równowagi. Dziś widziałam, jak Pepko żłopał wodę z wielkiej stalowej michy! Wprawdzie pani brzoza musiała tam nawrzucać trochę swoich nasionek, żeby smakowało, ale smakowało! Pepko ma też inny wyraz oczu. Teraz to radosny, błyszczący, płynny "miut":) Quote
Hotel KADIF Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Rzwczywiście! Widok Pepa bawiącego się kaczuszką..... ..... bezcenne! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eJErG4h28M4 :loveu::loveu::loveu: Niestety nie wiem dlaczego, ale nie mogę podłożyć dźwięku. Jak tylko będzie to możliwe - zrobię! Quote
Margo05 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Hihihihi, powinnaś nagraś jak Pepuś radzi sobie z naskakiwaniem na ludzia :) Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Bez komentarza: :loveu::loveu::loveu: ps... żałuję, ale mam tylko tyle fotek w takim ujęciu! :placz: Potem kolega "poleciał" w świat.... Quote
malibo57 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Już widzę miny sąsiadów, jak widzą, że leżysz plackiem w trawie:diabloti: Ale warto! Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 malibo57 napisał(a):Już widzę miny sąsiadów, jak widzą, że leżysz plackiem w trawie:diabloti: Ale warto! Oj warto! :loveu: Ale to JA wiem, bo i tak sąsiedzi uważają, że jesteśmy zdećko.... :stupid::siara: Quote
agata-air Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wczoraj miałam nadzieję, że będę miała dobry dom dla Pepisia ale nic z tego. Pocieszające, że inny bezdomniak znalazł swoich ludzi. No a my szukamy tych dla Pepisia, czy on ma wszytskie ogłoszenia? Quote
malibo57 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Chyba tak. Nie pamiętam - muszę Ziutke spytać. Quote
Hotel KADIF Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Zapraszam wszystkich sympatyków Pepa na wątek Fanty, jego nowej koleżanki: Fanta po wypadku komunikacyjnym A nie pojawcie się tam, to... :mad::diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Naszło mnie dzisiaj na "sesję podłogową"! :loveu: Mam w domu mnóstwo futra i suchego piasku więc doszłam do wniosku, że trochę "powycieram" temat... bluzeczką i leginkami! :evil_lol: Wyszło mi takie cuś: Fuuuj... Ale mam syf na podłodze! :oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts