zdrojka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No to przecież mówiłam, że się nie utopi :evil_lol: Ale właśnie mnie zastanawioało, czy nie będzie skręcał, teraz już wiem, dzięki :p Quote
malibo57 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No, to mnie pocieszyłyście. Dawno temu, w dzieciństwie, straciłam psa z 4 łapami - utopił się. Może stąd te obawy. Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Niestey, ja się nie pocieszam i jestem zdania malibo jak na wstępie... Pies bez przedniej łapy, w wodzie nie ma szans.... Dobra, gadajcie o balansowaniu ciałem i o niemowlakach... Ok, zrozumiem, bo nasza córcia jak miał 6 miechów została zapisana na basen dla niemowlaków... Radziła sobie świetnie, co nie znaczy, że Pepo też musi! Dla nas ten pies to absolutny priorytet ! Każdy solid niech się schowa...:eviltong: Pepo: 1. nigdy nie jest sam (dom, ogróg, podwórko-nigdy!) 2. jak wychodzi wieczorem, o zmroku zawsze ma przy obroży flasher. Flasher nie jest zdejmowany rownież na noc w razie gdyby chłopak chciał wyjść w środku nocy się wysikać... 3. każdy w rodzinie jest uczulony na Pepa i na hasło z mojej strony "gdzie jest Pepo" wszyscy potrafią wskazać miejsce jego pobytu.... :p Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Ma ktoś namiar na chusty z napisem "Szukam domu"?? Gdzie można kupić? Quote
Ziutka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='DIF']Ma ktoś namiar na chusty z napisem "Szukam domu"?? Gdzie można kupić? No właśnie też poszukuję i nie wiem gdzie takie można dostać :( Aniu, gdybyś się dowiedziała daj nam też znać, oki ? Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Ziutka']No właśnie też poszukuję i nie wiem gdzie takie można dostać :( Aniu, gdybyś się dowiedziała daj nam też znać, oki ? Kiedyś był bazarek z tymi chustami. Jeśli dobrze pamiętam po 10 zł sztuka, ale teraz nie mogę namierzyć! Jak byłam z Pepkiem na pobraniu krwi, przejechałam przez Halinów wywlekając psinkę do każdego sklepu coby go zareklamować. Ludzie normalnie aż przystawali z wrażenia i się gapili na niego! Ale pozytywnie! Przyjaźnie zagadywali co mu sie stało, a dlaczego itd.... Najchętniej bym widziała Peputka w domu w Halinowie (bo blisko mnie i pod kontrolą :mad:), dlatego pomyślałam, że jak parę razy się tak przejdziemy po zaprzyjaźnionych terenach to może cuś się trafi fajnego!;) Quote
Hotel KADIF Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 A co tu tak cichoooo......? Ej, dziewczyny już po świętach! Do roboty.... :evil_lol::eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Nikt się chyba nie obrazi jak zaproszę na bazarek przeznaczony na hotelowane u mnie szczeniaki,Elfika i Erkę.... Przepiękne wiosenne szaliczki i chusty Quote
Hotel KADIF Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Witamy bardzo! U nas wszystko ok, poza tym, że Peputek nadal chudziutki (dzisiejsze ważenie 9,30) i wesolutki! I nadal nie pijący wody. Z ciocią malibo ustaliłyśmy, że Pepo będzie dostawał jeść trzy razy dziennie, karmę razem z wodą. :loveu::loveu::loveu: Przepraszam za nieostre zdjęcia, ale chyba psuje mi się telefon. Quote
Hotel KADIF Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Zapraszam: Sochaczew-Czako, zawiedziony przez człowieka szczeniak wrócił z adopcji... Quote
luka1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='DIF']Witamy bardzo! I nadal nie pijący wody. Z ciocią malibo ustaliłyśmy, że Pepo będzie dostawał jeść trzy razy dziennie, karmę razem z wodą. QUOTE] Może on zegar? Nie je nie pije a chodzi i żyje, albo pije tylko ukratkiem.( nie z tym zegarem to było trochę inaczej) Quote
Hotel KADIF Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 luka1 napisał(a):[quote name='DIF']Witamy bardzo! I nadal nie pijący wody. Z ciocią malibo ustaliłyśmy, że Pepo będzie dostawał jeść trzy razy dziennie, karmę razem z wodą. QUOTE] Może on zegar? Nie je nie pije a chodzi i żyje, albo pije tylko ukratkiem.( nie z tym zegarem to było trochę inaczej) Wiesz, co..? Bardzo śmieszne! :diabloti: Ja się tu denerwujam, że pies mi wyschnie na wiór a Ty mi, ciotka o zegarze!!! :mad:;) Nie ma mowy o piciu "ukradkiem", bo Pepo pod pełną kontrolą jest i nigdy nie widziałam, żeby pił z ogólnej psiej michy! Czy to w domu czy w ogrodzie! Quote
Hotel KADIF Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 :megagrin::megagrin::megagrin: Sorki! Nie mogłam się oprzeć... Quote
Ziutka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='DIF'] :megagrin::megagrin::megagrin: Sorki! Nie mogłam się oprzeć... Cała ciocia Ania...cała :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Ziutka']Cała ciocia Ania...cała :evil_lol: Też Cię kocham! :lol: I "brzydkie" zdjęcie Pepka pijącego wodę z naszego stawu: Nie jestem szczęśliwa, że pije tę wodę!:shake: Ale pocieszam się, że żyje w nim pełna fauna i flora. Ryby, żaby i takie tam! Niedaleko niego stoi wielka micha ze świeżutką wodą dla psiaków, codziennie wymieniana... Nie wiem co jest grane z tym Krasnalem! Quote
Ziutka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Anuś, nie mam nic na mailu, chcesz lanie ? :mad: Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Ziutka napisał(a):Anuś, nie mam nic na mailu, chcesz lanie ? :mad: O matuś, tak myślałam! Coś mi nie wyszło a potem w wysłanych nie mogłam znaleźć! Miałam się zapytać czy dostałaś i zapomniałam! Już lecę, tylko nie bij! :oops::scared: Quote
Ziutka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 DIF napisał(a): Już lecę, tylko nie bij! :oops::scared: Nie będę bić...doszły ;) Quote
Hotel KADIF Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Ziutka napisał(a):Nie będę bić...doszły ;) Ufff... upiekło sie mi sie! :laugh2_2: Ale mogą być takie czy zrobić jakieś inne, lepsze? Quote
Ziutka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 DIF napisał(a): Ale mogą być takie czy zrobić jakieś inne, lepsze? A dasz radę cyknąć lepsze ? Jak tak, to cykaj ciotka i wysyłaj :) Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Od razu jak tylko przyjechałam do domu po rozwiezieniu dzieci do przedszkola/szkoły postanowiłam zrobić zdjęcia Pepkowi. Wyszliśmy sobie z domu na podwórko (a nie do ogrodu). Szkoda, że nie widziałyście co ten trójłap wyrabiał :loveu:! Ganiał wokół mnie jak gupi, nagle leciał "w świat" czyli do bramy :eviltong: potem wracał i dalej ganiał wokół mnie a ja mu uciekałam...:evil_lol:! Bosko było, ale obawiam się, że sąsiedzi którzy nas w tym momencie zobaczyli do reszty zmienili o mnie zdanie :stupid: Dzisiaj udało mi się zrobić takie zdjęcia: Pepuetk chyba jak każdy pies nie cierpi aparatu... Mogą być, Ziutuś? Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 I w tym dzisiejszym szaleństwie NIGDY nie pojmę jak udało mi się zrobić to zdjęcie :crazyeye:: Jest niesamowite, nie uważacie? :p:p:p Quote
Hotel KADIF Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Wczoraj była u Peputka malibo i nawiezła cały kosz prezentów!!! :loveu: I mięsko mielone indycze z ryżem, gotowe do podania i takie do surowe do zamrożenia, ryż oczywiście najlepszej jakości, puszki a nawet wodę mineralną do picia. Bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
malibo57 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Aneczko, zdjęcie jest faktycznie niesamowite:) Ale i trzecie od dołu jest kapitalne - cały Pepo:) To zerknięcie w bok. Quote
Recommended Posts