Hotel KADIF Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 zdrojka napisał(a):Ale Pepcio super trafił! Dawno mnie nie było, a tu takie cudne wieści I jak tam wizyta, byłyście, czy dopiero w październiku? Nie byłyśmy, ale się przymierzamy. Jak malibko trochę się ogarnie po urlopie pojedziemy....:lol: Już się cieszę na tę wizytę. Każdy pies jest dla mnie "wyjątkowy", ale Pepko był "szczególnie wyjątkowy"... Wiecie o czym mówię.;) Quote
Isadora7 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 DIF napisał(a):Nie byłyśmy, ale się przymierzamy. Jak malibko trochę się ogarnie po urlopie pojedziemy....:lol: Już się cieszę na tę wizytę. Każdy pies jest dla mnie "wyjątkowy", ale Pepko był "szczególnie wyjątkowy"... Wiecie o czym mówię.;) Dla mnie też Quote
Ziutka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 I znowu powtórka bazarków dla Czakusia i Leosia : http://www.dogomania.pl/threads/193484-Dla-facetów-(i-nie-tylko)-coś-od-quot-Żubra-quot-)-do-3.10?p=15447263#post15447263 http://www.dogomania.pl/threads/193483-DLA-DZIECI-smakowe-słomki-SIPAHH-różne-smaki-po-50gr-i-1zł-do-3.10 Quote
Becia66 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 DIF napisał(a): Oj, chyba czas na jakąś wizytkę po adopcyjną.... :p lepiej nie jedź bo jeszcze wrócisz z Pepciem...:diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Becia66 napisał(a):lepiej nie jedź bo jeszcze wrócisz z Pepciem... Nie wrócę.... To naprawdę dobry dom! Taki "z duszą"!:loveu: Malibku, kiedy jadziem? Dzwonić do Pani Doroty/Danuty (nigdy nie wiem jak ma na imię z powodu zamieszania mailowo telefonicznego na początku adopcji) i sie umawiać? Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 DIFciu, sorki, ja mogę dopiero po 15-tym. No, nie dam rady wcześniej:( A może wybierzesz się z kimś innym? Z jakąś kochaną fanką Pepcia? Bo przykro mi, że przeze mnie psina nie ma odwiedzin. Quote
goldor Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RTTfmoklBok&feature=player_embedded Quote
asiamm Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='goldor']http://www.youtube.com/watch?v=RTTfmoklBok&feature=player_embedded faaajny ten piesio Quote
malibo57 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Gacusia z figury przypomina - jestem pewna, że Gacek też by się wszystkiego nauczył, tylko nikt się nim nie zajmuje... Więc walczy o piłeczkę. Eh... Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jak się ma Pepo? "Trudno mi się wypowiadać w imieniu Pepo, bo on - ze swojego punktu widzenia - może uważać inaczej, ale nie jest zupełnie do kitu. Myślę, że zapytany wprost, Pepo, jako pies honoru, odpowiedziałby tak: Wprawdzie Pan "goni" mnie z poduszki mamy na mój fotel, ale w nocy, gdy mama śpi, poduszka jest moja. Mama zadowala się kawałkiem tego, co zostaje. Wyprowadzam mamę i Pana przynajmniej 10 razy dziennie na spacer, bo dbam o ich zdrowie, Przedtem było fajniej, bo chodziliśmy po łąkach nad rzeczkę, ale teraz, trawa, zwłaszcza ta wysoka, w której mogę schować się tak że mnie nie widać, nie chce wysychać, a takiej wilgotnej za bardzo nie lubię. Nie da się też leżeć godzinami przed bramą i obszczekiwać wszystkich osobników płci męskiej mojego gatunku, którzy podejrzanie blisko kręcą się w okolicach MOJEJ bramy, bo słońca jest stanowczo mniej i przestało się starać - kostka jest zimna, czego też nie lubię. W domu mam cztery futrzaki, którymi rządzę. Z damą o imieniu Boniśka, nawet wszedłem w pewną zażyłość: jadamy razem z jednej miski, razem chodzimy na spacery, trochę szalejemy po domu i sypiamy razem na mamie. Może nie jest to życie pełne przygód, ale kochają mnie, a ja kocham Ich i jesteśmy |Rodziną. Odwzajemniam pozdrowienia. DK" Quote
Hotel KADIF Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzwoniłaś czy byłaś? Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 To nie ja, to Ziutka:) Nie, nie była, rozmawiała i pisała. Quote
malibo57 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Pozdrowienia od Pepo:) Z życzeniami Dobrych Domów dla wszystkich bezdomniaków - psich i kocich:) Quote
Recommended Posts