Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 DIF napisał(a):Ale z cicha i za rzadko! :cool3::eviltong::evil_lol: Czekam na niedzielę :) :eviltong: Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 I ja też. W tej chwili wiem tyle, że wstyd sie przyznać. W piatek czegoś się dowiem, może jakas fotka będzie, Ziuteczko? Quote
Ziutka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 malibo57 napisał(a):I ja też. W tej chwili wiem tyle, że wstyd sie przyznać. W piatek czegoś się dowiem, może jakas fotka będzie, Ziuteczko? I to nie jedna :) Quote
Hotel KADIF Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Qrde no! Nie wiem jak to zrobicie, ale moje dzieci w sobotę pieką ciasto :drinking::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 zdrojka napisał(a):Jakie ciacho? ;) Murzynek z cynamonem .:loveu: Quote
Ziutka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 DIFciu napisz mi swój adres...żebym trafiła w niedzielę ;) Quote
malibo57 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 DIF, Ziutka nie będzie mogła przywieźć Pepo w niedzielę. Organizujemy transport składany. Poproszę Cię o adres. Chyba końcowy etap będzie należał do mnie. Quote
Hotel KADIF Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 To kiepsko, bo miałam nadzieję, że z Ziutą się wreszcie poznamy.... :placz: Będziesz, malibo pełniła honory! :eviltong: Adres przesłałam sms-em. A Ziutce prześlę przez Ciebie kawałek murzynka od naszych dzieci... Który dopiero jutro , z uwagi na okoliczności :roll:, będzie pieczony! Quote
malibo57 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzięki, dostałam:) Będę w kontakcie. Quote
Ziutka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 DIF napisał(a):To kiepsko, bo miałam nadzieję, że z Ziutą się wreszcie poznamy.... :placz: Ja też Anulka miałam taką nadzieję, że wreszcie Cię poznam :placz: ale mam nadzieję, że nic straconego i będziemy miały okazję jeszcze się poznać :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Ziutka napisał(a):Ja też Anulka miałam taką nadzieję, że wreszcie Cię poznam :placz: ale mam nadzieję, że nic straconego i będziemy miały okazję jeszcze się poznać :loveu: Na pewno, Ziutuś, na pewno!! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Zaoffuję trochę, ale sprawa jest pilna! Szukam domu dla 3-letniego jamnisia. Pani spadkobierczyni chce go uśpić po śmierci jego opiekunki! Pomóżcie mi na wątku, plis! Bartuś do uśpienia!! . Quote
Hotel KADIF Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Qrde! I sie zakochałam! :iloveyou: Dobrze wiecie, że są psy, które od razu łapią za serce. Jak zobaczyłam Pepo aż się poryczałam, malibo świadkiem. A Pepo zakochał się w moim TZ. Bardzo się obaj polubili. Maluch zamieszkał w naszej "przyszłej" sypialni na dole, nie musi więc wchodzić po schodach. Od razu rozwalił się na wersalce, ale po namyśle wybrał kocyk i chyba na nim będzie spał. To mała, cudowna przylepa! A teraz zdjęcia: CDN :loveu: Quote
Ziutka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 DIF napisał(a):Qrde! I sie zakochałam! :iloveyou: Wiedziałam :loveu: Wiedziałam :loveu: Wiedziałam :loveu: Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jadąc od końca - spacerek w Józefowie, na stacji pośredniej, potem jazda do Halinowa, a potem już sam mniut u Cioteczki DIF:) Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 malibo57 napisał(a):J mniut W życiu bym nie zrobiła tylu błędów w jednym wyrazie! Masz talent, kobieto! Trzy razy czytałam zanim zrozumiałam o co chodzi... :oops: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ziutka napisał(a):Wiedziałam :loveu: Wiedziałam :loveu: Wiedziałam :loveu: No dobra .. "wiedziałaś"...:cool3:A ja co teraz zrobię?? Komu go oddam?? Umrę chyba...:placz: Ale ciocia malibo obiecała nam, że dom dla Peputki będzie jak spod igły!! Wymalowany i super wypasiony! I tego się trzymamy! I z naszych obserwacji: 1. Pepo nie brudzi w domu. Wspaniale sygnalizuje, że chce siusiu! Ani razu nie nabrudził! :loveu: 2. Nie za bardzo chce być w domu, woli byc na dworzu. 3. Dogaduje się z psami, suczkami i średnio z kotami. Ale to ostatnie wypracujemy - mam pojętne i bardzo tolerancyjne koty 4. Na spacerze ma w nosie co do niego mówię, idzie tam gdzie ma ochotę. Wobec tego na razie będzie chodził na spacery ... do ogrodu.:mad::eviltong: Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 He, he! Kochana DIF, pobierałam nauki ortograficzne u samego Kubusia Puchatka;-) Całuj Pepo w nosek, jeśli znalazł od razu kanapę, to znaczy, że on domowy, tylko wcześniej mu szansy nie dano. Mam pytanie, czy ta młoda skórka na kikuciku nadal jest zaczerwieniona? Jeśli tak, to wzmocnij ją kochana tym, co się stosuje na odparzone tyłeczki, a ja podrzucę żel z arniki i chitopan pod koniec tygodnia, si? Quote
Recommended Posts