anita_happy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Poker']w jakim wieku jest piesek i jak jest duży ?parę słów o charakterze proszę.Mam super domek dla kudłacza do 2 lat.[/QUOTE] KUDŁACZ BORYS - ok 2 lata :) - idealny do superowego domku - charakter: a. towarzyski b. zero agresji do swoich ludzi c. dobry stróż, pilnuje gdy furtka otwarta, a on nie wyjdzie za furtke d. do zabawy i tarmoszenia z miłości e. przylepa f. całuśny g. misiek do kofania i. troche futro do tuningu Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 co TAM BORYS U CIEBIE była TWOJA PANCIA u ciebie..i co Quote
nincia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 powiem tak Borys ma ok 1.5 roku nie wiecej wilkosci tak siega do kolana, z charakteru naprawde pies spokojny zero agresji do ludzi i innych zwierzat ( wyjatkiem jest jedzenie ale to chyba kazdy psiak walczy o swoja miche by inne psiaki mu nie zabralay:-)w tej chwili jest z dwoma innymi ) w relacjach z ludzmi bardzo lagodny, uwielbia spacery ( bardzo fajnie na smyczy chodzi), wszelkie zabawy, przytulanie to podstawa :-) zauwazylam ze tez dobrze strzeze swojego terytorium bo alarmuje szczekiem jak zbliza sie ktos obcy...:-) w stosunku do dzieci nie przejawia agresji.... no nie wiem co jeszcze moge napisac o nim prosze pytaj odpowiem na wszystkie inne pytania... Quote
nincia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 a byla Pancia byla przeciez dzien bez mojego Borysowatego dniem straconym :-) oj ilez to radosci bylo....kochani naprawde on jest niesamowity poprostu jak tylko zobaczy ze ide ja albo kacha to normalnie jest radosc nie z tej ziemi nie potrafie tego opisac:-) a dzis Borysek zapoznal sie z moja Sabcia :-) zabralam ja do niego zeby wiedziala kogo tak czuje na moich ubraniach....przypadli sobie do gustu tylko Sabcia jak to chrabianka normalnie na poczatku nie rusz nie dotykaj bo mi krzywde zrobisz...:-) wyganiali sie pobawili super:-) Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 borys..zmykaj do domu...miejscówke dla CYWILA zwalniaj!!!!!!!! nina zapytaj sie tych ludzi..czy nie mozna u nich jedenj budy dostawić :P jest buda do oddania :/ ale gdzie ją postawić :/// wrrrrrrrrrr Quote
Poker Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zadzwoniła do mnie pani w związku z ogłoszeniem Tami z mojego podpisu.Nie była zdecydoana na nią i poprosiła mnie o szukanie kudłacza.Zobaczyłam Borysa i stąd moje pytanie. Po kilku godzinach zadzwoniła jeszcze raz ,że jednak rodzina decyduje się na Tami. Ale ja jeszcze nie jestem pewna na 100% decyzji, chociaż domek jest rewelacyjny.Rozmawiałyśmy w sumie 3 razy. Gdyby pani jednak nie chciała Tami, to pokażę jej Boryska. Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nio..fajnie by było :) bo BORYSOWATY W POTRZEBIE JEST... i musi zwolnic miejsce DLA CYWILA!!!!!! cholernik .. Quote
anita_happy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 aaa witamy..witamyyyy im wiecej tym lepiej:) ES..masz KOLE w miniaturze..esz..to tez PIĘKNOTA!!!!! Quote
nincia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 dziewczyny koniecznie bo juz wlasciciele u ktorych w tej chwili jest Borys sie troszke denerwuja ze za dlugo jest u nich :-( Quote
nincia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 super im na s wiecej tym lepiej :-) witamy Quote
Kaas1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Powtórzyłam mu allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=916299876 Quote
Madallena Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mogę pozyczyć Wam wielką budę (co prawda jest w Warszawie i będzie trzeba przyczepkę skolować albo transportera załatwić, bo nie wejdzie do kombiaka czy coś, ale lepsze to niz nic). Znajdzcie tylko kogos w Szydlocu, wsrod ludzi, ktorzy kochaja zwiwerzaki, kto da kawalek terenu. Moze z siatek na zlomowisku czy innych niepotrzebnych furtek da sie zbudowac kawalek kojca. Kojec, buda i macie bezplatny tymczas :) Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 cholera...chyba trzeba kupic kawałek ziami :) Madallena..nie chę sie czepiać, ale napisałaś "skolować" ?? czy mam rozumieć, że w świetle kryształowego języka polskiego poczyniłać błąd przez nieroztropność. Czy wać panna pisać jak "Biały człowiek" nie umiesz :P Wiesz do czego pije...żartuje Z TĄ BUDĄ to mi już mówiłaś....mysle..myśle i cholera nie wymyśle!!! a moze do tego NASZEGO miasta uderzyc i na wysypisku jeden TYMCZAS sobie zorganizujemy!!! co?? ja to blokers pełną parą...rodzina zapsiona... gruntu brak..chociaż....jakby postawić kojec to Tam gdzie Mummy rezydowała..moze by sie zgodzili :P NIe wkurzaj sie Madallena...Ja uważam, ze Mummy to niezłe zioło było:) dupy dawała ile wlezie :) nawet przez kojec jak ją zamkneli :) DOBRANOC Quote
nincia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 no Borysowaty zjadl syta kolacje teraz juz pewnie smacznie sobie spi....a ja tymczasem pokazuje cie :-) Quote
Recommended Posts