Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi mam znajoma w szydlowieckiej gazecie i tak pomyslalam ze jakbysmy jutro ich spotkaly to chloapki tez by byli i przy okazji ogloszenia by sie zrobilo bo dziewczyna robi artykul na temat horroru w szydlowu i o naszych bezdomniakach po statniej rzmwie ze mna i kasia poprostu serce jej peklo i pwiedziala ze chocby sie narazila to zrbi ten artykol :) jutro bedziemy chodzily po szydlowcu ....

Posted

Niech napisze nowy. O tym jak mieszkancy Szydlowca (no mniejsza czesc niestety, ale zawsze) na wlasna reke pomagaja psiakom :)

Jak psy moga zjednac ludzi! :)

I niech przeklei pismo z Szydlowca w sprawie faktur i opisze je. Pamietajcie, ze kazda gmina MA obowiazek finansowac leczenie swoich zwiwerzat. To jest napisane w BIP ie. Pan Burmistrz i UM wypieli doope. To trzeba opisac, bo nie wywiazuja sie ze swoich obowiazkow!

Posted

Madallena byla poruszona ta kwestia i to tez bedzie ujete w artykule, mam nadzieje ze ten artykul cos pomoze ze ludzie troche inaczej spojrza na sprawe piekla piekla kaie przechodza psiaki w szydlowcu....poruszona byla tez kwestia tego jak mozna zapobiegac takiej bezdomnosci i takiej ilosci psiakow na ulicach szydlowca, bedziemy jeszcze zaproszona na obrady Radnych Szydlowca wiec i tam swoje powiemy....Zaczynamy dzialac ostro !!

Posted

Aimez_moi sprawe Cywila tez poruszylysmy zdjecia jednak nie udalo sie zrobic nigdzie go nie znalazlysmy, ale jak tylko artykul sie ukaze napewno bedzie na forum :)

Posted

powiem szczerze Anitko ze troche juz kiepsko u mnie z karmidlem dla BORYSA;( jakos damy rade nie pozowole zeby psiak nie jadl dzis opylil miche az uszy mu sie trzesly :) pobawil sie z nami eh...on tylko jak nas zobaczy to juz wariuje :) z dnia na dzien coraz fajniejszy sie robi :)

Posted

Leni356 powiem szczerze ze z tych wszystkich ogloszen mialam tylko jeden telefon...dziewczyna bardzo chciala go wziasc dla tesciowej ale niestety tesciowa znlazla sie dzien pozniej w szpitalu bo ma serce chore :(

Posted

Marinkaa fotki sa na pierwszej stronie watku:) byloby super jakby mial jeszcze wiecej ogloszen przyznam ze jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo wiem co z czym sie je...Dziewczyny jestescie wielkie :) pozdrawiamy serdecznie...wielkie HAU od Borysa :)