Aimez_moi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kiedy i w jakiej? Jakim cudem? Ja tez chce dla Atosa i Cywila. Quote
nincia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Aimez_moi mam znajoma w szydlowieckiej gazecie i tak pomyslalam ze jakbysmy jutro ich spotkaly to chloapki tez by byli i przy okazji ogloszenia by sie zrobilo bo dziewczyna robi artykul na temat horroru w szydlowu i o naszych bezdomniakach po statniej rzmwie ze mna i kasia poprostu serce jej peklo i pwiedziala ze chocby sie narazila to zrbi ten artykol :) jutro bedziemy chodzily po szydlowcu .... Quote
Madallena Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Niech napisze nowy. O tym jak mieszkancy Szydlowca (no mniejsza czesc niestety, ale zawsze) na wlasna reke pomagaja psiakom :) Jak psy moga zjednac ludzi! :) I niech przeklei pismo z Szydlowca w sprawie faktur i opisze je. Pamietajcie, ze kazda gmina MA obowiazek finansowac leczenie swoich zwiwerzat. To jest napisane w BIP ie. Pan Burmistrz i UM wypieli doope. To trzeba opisac, bo nie wywiazuja sie ze swoich obowiazkow! Quote
Aimez_moi Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Nincia to ja poproszę zdjęcia moich chłopaków i artykuły o nich. :) Wiem, wiem...... Quote
nincia Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Madallena byla poruszona ta kwestia i to tez bedzie ujete w artykule, mam nadzieje ze ten artykul cos pomoze ze ludzie troche inaczej spojrza na sprawe piekla piekla kaie przechodza psiaki w szydlowcu....poruszona byla tez kwestia tego jak mozna zapobiegac takiej bezdomnosci i takiej ilosci psiakow na ulicach szydlowca, bedziemy jeszcze zaproszona na obrady Radnych Szydlowca wiec i tam swoje powiemy....Zaczynamy dzialac ostro !! Quote
nincia Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Aimez_moi sprawe Cywila tez poruszylysmy zdjecia jednak nie udalo sie zrobic nigdzie go nie znalazlysmy, ale jak tylko artykul sie ukaze napewno bedzie na forum :) Quote
dzidzia88 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wszystko co trzeba, było poruszone podczas wywiadu... Miejmy nadzieje ze cos to pomoze...do góry kudłaczu... Quote
anita_happy Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 a co u borysa.. on chyba tylko jje :) Quote
anita_happy Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 aq miały byc FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Czarne kudłate i na razie bez domu pokazujemy sie. Quote
nincia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 BORYS no wlasnie BORYS zaczyna wybrzydzac w jedzeniu....ale ogolnie ma sie dobrze nie odchodze od niego dopoki nie zje:) fotki beda jeszcze dzisiaj :) Quote
happy-mamas Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 borys --murzynku ty mały co byś ty zrobił w te mrozy bez tych swoich opikunek !!!--pozdrawiam wszystkich/nincia jak by co to przyjdz wspomoge w kupnie jadła dla Borysa/ Quote
nincia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 powiem szczerze Anitko ze troche juz kiepsko u mnie z karmidlem dla BORYSA;( jakos damy rade nie pozowole zeby psiak nie jadl dzis opylil miche az uszy mu sie trzesly :) pobawil sie z nami eh...on tylko jak nas zobaczy to juz wariuje :) z dnia na dzien coraz fajniejszy sie robi :) Quote
leni356 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Były już jakieś telefony? Mnie dogo nie działa :( Dodam jeszcze ogłoszenie na psydoadopcji.pl On jest przecudny :loveu: Quote
Marinka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Gdzie są te foty? Borys jest śliczny --- może dorobić mu jakieś ogłoszenia? Quote
nincia Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Leni356 powiem szczerze ze z tych wszystkich ogloszen mialam tylko jeden telefon...dziewczyna bardzo chciala go wziasc dla tesciowej ale niestety tesciowa znlazla sie dzien pozniej w szpitalu bo ma serce chore :( Quote
nincia Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Marinkaa fotki sa na pierwszej stronie watku:) byloby super jakby mial jeszcze wiecej ogloszen przyznam ze jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo wiem co z czym sie je...Dziewczyny jestescie wielkie :) pozdrawiamy serdecznie...wielkie HAU od Borysa :) Quote
Recommended Posts