nincia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 caly czas czekam na odpowiedz w sparwie spotkania z tego co mi pisala to po psiaka moze sama przyjechac kwestia tu tylko wizyty ale to tez dla mnie nie problem...trzymaj kciuki zeby dziewczyna sie odezwala w mailu byla pelna optyzmizmu i milosci do BORYSA bo hcieli ze schroniska brac psiaka ale weszla na ogloszenia i tam go znalazla...trzymaj kochana kciuki dzis to chyba cala noc nie spie... Quote
kama210 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ja też trzymam kciuki ... ... a na chwilę obecną - potrzebujecie jakiejś pomocy z psiakiem ? - może jakąś karmę puszkowatą lub suchą kupię ? Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dobrze bedzxie. Nincia wejdz na watek czarnuszkow bo tam jest zapytanie o dwa czarne psiaki od Ciebie z osiedla. Quote
Kaas1 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale byłoby pięknie....aby nie zrezygnowała..... Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 nincia napisał(a):aimez_styroipan zostawil nie ruszyl go ale juz sianko ma wlozone wiec ma cieplej kochane nie sianko tylko słomę lepiej dawać do budy - sianko nasiąka wilgocią, a słoma zostaje sucha :) trzymam :kciuki: za domek! Quote
nincia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 kama narazie mamy dla niego jedzenie dostaje wypasione pelnowartosciowe tlusciutkie zupki przeze mnie gotowane :) Quote
nincia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 jeszcze nie odczytala wiadomosci ode mnie bo mi raport nie przyszed cala noc chyba bede czekala na wiadomosc... Quote
dzidzia88 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nineczko nie tylko od Ciebie dostaje takie jedzonko co prawda ja zupek nie gotuje tylko bardziej dania drugie z wieksza iloscia jakichs kasz czy makaronów ale tez tłusciutkie i pełne mieska czy czegos takiego:P No i kaszki na mleku z chlebkiem;) Wiec piesek nie zdechnie z głodu bo dostaje dobre i odżywcze rzeczy:) Quote
kama210 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 to dobrze że ma od Was tłuściutkie żarło.... na mrozy najlepsze proponowałam kupną karmę bo gotowaną ode mnie już rozdaję pod bramą tym bidom co się koło mnie przewijają ... apropo... nina - widujesz może na swoim osiedlu takiego czarnego psa z niebieskimi oczami???????? Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nina nowy dzień - mam nadzieję, że coś dobrego przyniesie. Quote
cencia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cześć! Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć, że jesteście wspaniałe!!!!! Ja również kocham zwierzęta i bardzo cierpię kiedy widzę jaka je spotyka krzywda. Ale dzięki takim ludziom jak Wy nadal wierzę w dobro i miłość do czworonogów. Nie jestem z Szydłowca, ale swego czasu często się tam pojawiałam - moja babcia tam mieszka. Ściskam was mocno i trzymam kciuki! Quote
anita_happy Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 kudłacz zmykaj do swojej budy..zwalniaj tymczasową budę!!!! :P Quote
nincia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 niestety nowy dzien przyniosl smutne wiesci....BORYS jeszcze nie bedzie mial domku dostalam maila i jego przyszla i niedoszla nowa pani od wczoraj lezy w szpitalu na serce i narazie nie moze pozwolic sobie na psiaka ;( Quote
nincia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Kasiu ja wiem ty tez dokarmiasz obie dbamy o niego i jeszcze przlacza sie moja sasiadka :) Quote
nincia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Kama wiem o ktorego ci chodzi wiesz juz dawno go tu nie widzialam....jak ostatnio go widzialam to byl w towarzystwie dziciakow jakies pare miesiecy temu....ale jak go zobacze to dam znac Quote
nincia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 wczoraj tam kolo mlyna widzialam pieknego huskiego wydaje mi sie ze komus uciekl bo na noc puszczaja psiaki ale..... jak tylko go zobacze raz jeszcze to wtedy interweniuje... Quote
anita_happy Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 nina...poszukiwany jest czarny z białym HUSKY - pani z zoologa szuka..zwiał jej !!!!!!!!!!!! moze to TEN!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tamten zwial jeszcze w listopadzie to troche dlugo.... Quote
nincia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 o tym huskim pani z zoologicznego wiem nawet fotki widzalam ale t na bank nie tego widzialam..:/ Quote
nincia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 No kudlaty BORYSKU pniemy sie do gory ..... Quote
Aimez_moi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Borysku pokazujemy sie moze ktos Cie wypatrzy Quote
nincia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Dziewczyny Borys bedzie w gazecie :) Quote
Recommended Posts