Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caly czas czekam na odpowiedz w sparwie spotkania z tego co mi pisala to po psiaka moze sama przyjechac kwestia tu tylko wizyty ale to tez dla mnie nie problem...trzymaj kciuki zeby dziewczyna sie odezwala w mailu byla pelna optyzmizmu i milosci do BORYSA bo hcieli ze schroniska brac psiaka ale weszla na ogloszenia i tam go znalazla...trzymaj kochana kciuki dzis to chyba cala noc nie spie...

Posted

nincia napisał(a):
aimez_styroipan zostawil nie ruszyl go ale juz sianko ma wlozone wiec ma cieplej

kochane nie sianko tylko słomę lepiej dawać do budy - sianko nasiąka wilgocią, a słoma zostaje sucha :)

trzymam :kciuki: za domek!

Posted

Nineczko nie tylko od Ciebie dostaje takie jedzonko co prawda ja zupek nie gotuje tylko bardziej dania drugie z wieksza iloscia jakichs kasz czy makaronów ale tez tłusciutkie i pełne mieska czy czegos takiego:P No i kaszki na mleku z chlebkiem;) Wiec piesek nie zdechnie z głodu bo dostaje dobre i odżywcze rzeczy:)

Posted

to dobrze że ma od Was tłuściutkie żarło.... na mrozy najlepsze

proponowałam kupną karmę bo gotowaną ode mnie już rozdaję pod bramą tym bidom co się koło mnie przewijają ...

apropo...
nina - widujesz może na swoim osiedlu takiego czarnego psa z niebieskimi oczami????????

Posted

Cześć!
Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć, że jesteście wspaniałe!!!!! Ja również kocham zwierzęta i bardzo cierpię kiedy widzę jaka je spotyka krzywda. Ale dzięki takim ludziom jak Wy nadal wierzę w dobro i miłość do czworonogów. Nie jestem z Szydłowca, ale swego czasu często się tam pojawiałam - moja babcia tam mieszka. Ściskam was mocno i trzymam kciuki!

Posted

niestety nowy dzien przyniosl smutne wiesci....BORYS jeszcze nie bedzie mial domku dostalam maila i jego przyszla i niedoszla nowa pani od wczoraj lezy w szpitalu na serce i narazie nie moze pozwolic sobie na psiaka ;(

Posted

Kama wiem o ktorego ci chodzi wiesz juz dawno go tu nie widzialam....jak ostatnio go widzialam to byl w towarzystwie dziciakow jakies pare miesiecy temu....ale jak go zobacze to dam znac

Posted

wczoraj tam kolo mlyna widzialam pieknego huskiego wydaje mi sie ze komus uciekl bo na noc puszczaja psiaki ale..... jak tylko go zobacze raz jeszcze to wtedy interweniuje...