Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 anita_happy napisał(a):nincia !!!!!!! powtarzam sie..porozmawiaj z tą dziewczną z tego FORUM...ja juz poprosiłam o pomoc...pomoga :) nawet moga Wam jednorazowo na karmę i witamini cos dac...albo podesla karme i witaminiki pogadaj kudłacze to mocne dziewczyny :) /no moze jakis facet tez tam jest :)/ Dlatego mocne bo nie ma :P:P on sznupkiem sotro zalatuje. Jak sie go odpowiednio wystrzyze to i sznaucer bedzie ;) ps. bardzo, bardzo bardzo podoba mi sie to, ze stworzylyscie tak juz liczne grono wspanialych osob w miescie smierci :) i ratujecie te biedne stworzenia :) zwarta i mocna grupa sie zaczyna tworzyc! dogomania pomoze! Akcja tworzenia DT i szukania domow... GRATULACJE! Pamietajcie, ze zbiorki pieniezne mozecie robic na wlasne konta. Rozliczenie jest potrzebne z tych wplat, ktore pochodza z dogo. Wydatki rowniez przedstawiacie w pierwszym poscie. Natomiast gdybyscie chcialy zorganizowac "mocniejsza" zbiorke, konto fundacyjne jest do uzytku, Trzeba tylko faktury przyslac a w tytule OBOWIAZKOWO imie psa, na kotrego zbieracie. Amez_moi z tym brakiem podpisu (banerku) to niezla kaszane odwalasz! taka wioche to tylko Ty potrafisz odwalic! ponad 500 postow, avatarek i kurna bez banerka! ale kicha! :P Quote
leni356 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Teraz jest bardzo dużo sznupków do adopcji, wysyp :( Róbcie z niego kudłacza, trochę domków się zgłosiło, więc powysyłam wszystkim. Tylko uważajcie z kąpielą w ten mróz, dużo psów się przeziębia, lepiej poczekać aż dom się znajdzie i będzie można go już w cieple prać i suszyć. Sensowni ludzie zrozumieją że pies może być brudny czy śmierdzieć. I jeszcze raz pytanie czy potrzebujecie funduszy na karmę? Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wiesz Madallena Ty masz racje - w ogole nie nadaje sie na dogomanie. Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 leni356 dlatego wlasnie czekamy z ta kapiela bo chcemy zrobic tak ze po kapieli bedzie 24h w cieple w domku bo wiem jak moj psiak co tylko to juz chory...poczekamy az bedzie stosowne warunki do tego zeby go wykapac:) fundusze na karme...hm...narazie dajemy rade, potrzebne nam jedynie srodki na witaminy i weterynarza bo psiak naprawde juz teraz staje na nogi ale jednak ma braki duze.... Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Madallena wlasnie o to chodzi im wiecej nas bedzie tym lepiej:) Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Aimez_moi napisał(a):Wiesz Madallena Ty masz racje - w ogole nie nadaje sie na dogomanie. o rany! jaka obrazalska! Nie anpisalam ze sie nie nadajesz, tylko, ze niemasz banerka. Nie strzelaj mi tu fochow bo przyjade do Szydlowca z psem agresorem w klatce! :):) Dobrze podbijasz. W tym jestes mistrzynia! NIe ma takiej na dogo! Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 kobiet mam problem bo ocieplilam BORYSOWI jego domek i dzis do niego poszlam a tu wszystko potargane, podarte i porozrzucane :( nic nie chce nie wiem co robic zeby tego nie porwal.... prosze poradzcie cos... Quote
Kaas1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Mamy podobny problem ze Spajkiem. Tylko siano, wtedy tego nie wywlecze. A ociepli budę Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 no wlasnie znajoma mi poradzila zeby sianko mu wlozyc to teraz sie upewnilam to tak zrobie wieczorkiem na dobranoc pojde do niego i mu sianko wloze do budy bo przeciez takie zimne noce....:( Dziekuje bardzo za porade Quote
Kaas1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Biedny psiak, cały czas o nim myślę, pocieszające jest, że mój Kufi , też taki sznauceropodobny, jakoś sobie w te mrozy radzi całkiem nieźle i nie spieszy się do domu.... A Spajkuś nigdy nie bywa w domu, cały czas mieszka w budzie i wręcz nie chce do domu....w budzie ma styropian, boazerię i całą górę siana. I zdrowszy od tych zdechlaków jest.... Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 a musze powiedziec ze BORYSEK zaczyna przybierac cialka troszku :) Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 tez mi go szkoda bardzo ale narazie musi tak byc nie mam innej opcji dla niego staram sie dbac o niego najlepiej jak potrafie, dbam zeby mial cieplo , cieple jedzonko i przede wszystkim obdarowuje go moja miloscia .... Quote
dzidzia88 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 trzeba tak bo innej opcji nie ma. Ale jak narazie dostaje cieple jedzonko i karme wiec chociaz tyle ze je. A z ta buda to sie cos wymysli. Maly rozrabiaka:) Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 zrob "zaslonke". Kawalek starej wykladziny przybij na gore dziury w budzie. Tylko tak, zeby wykladzina zakryla wejscie. Nie bezie mu zimno do srodka lecialo Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Madallena tak zrobilam wszystko wydziera i gryzie niestety pozostaje mi opcja z sianem bo wszystko inne zniszczy....eh rozbrykal sie nasz kudlacz:) Quote
nincia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 aimez_styroipan zostawil nie ruszyl go ale juz sianko ma wlozone wiec ma cieplej Quote
nincia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 kochane moje dostalam maila ze starachowic w sparwie BORYSA jest rodzina ktora chce go adoptowac Quote
nincia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 aimez_moi czekam na maila od dziewczyny kiedy mozemy sie spotkac :) Quote
Recommended Posts