nincia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ja widzialam POLECAM GORACO !!!!!!!!!!! :-) Quote
Aimez_moi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kudlaty tak jak maly Asti .... do kina sie nadaje....:) Quote
nincia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Aimez dokladnie masz racje :-) Borynio dzis mial zdjete szwy-dzielny chlopak !!!! :-) A wterynarz Pan Andrzej Podlesny nie wzial zlotowki za wizyte- BARDZO DZIEKUJEMY!!!! Quote
anita_happy Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 BAJDZO dziekujemy..a moze FOTE w podziekowaniu wydrukujecie... wkleje filmik jak sie wymocze w swojej duzej wannie:P Quote
nincia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Anitko fotka obowiazkowo dla Pana Doktora musi byc i zawisnac na w jego gabinecie :-) A gdzie ten upragniony i dlugo oczekiwany filmik na , ktory nie moglam sie napatrzec?? Pleasseee Anitko wklejaj !!!!!!! Quote
nincia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Borynio za niedlugo idzie na spacrek jest taka piekna pogoda.... az zal siedziec w domku... Biore moja 13-letnia Sabcie i Boryska :-) Quote
Kaas1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wysłałam dziś pieniądze i wystawiłam mu allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=972150409 Quote
anita_happy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kaas1 to jedno zdjecie jak Borynio stoi to jakies rozmazane sie zrobiło:( a taaakie łande Quote
kama210 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ciotki z Szydłowca zapraszają na bazarek na rzecz psiaków pod naszą opieką: http://www.dogomania.pl/threads/182325-na-psy-z-SzydA-owca-MISZ-MASZ-ciuchy-broszki-wisiorki-figurki-filmy-do-15-04 Quote
anita_happy Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kudłacz...zapraszaj ciotki na bazarrrrrrr Quote
nincia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Borynio od wczoraj urzedowal razem ze mna i Sabcia u Dzidzi :-) No szkoda ze tak krotko...ale coz sila wyzsza.... chlopak mial raj na ziemi....sam jeden wsrod 4 kobiet :-) RODZYNEK !!!!!!!! Nowinka taka ze Borynio mial do dyspozycji podworko i kiedy chcial to prosil o wyjscie a kiedy wracal pieknie wowal ze chce wejsc... A co jeszcze dzis poszedl ze mna do sklepu i musial poczekac na mnie przed sklepem-PIEKNIE SIEDZIAL I CZEKAL AZ WYJDE :-) Wraca juz do mnie na komende jak zawolam a i moja sabcia go uczy grzecznie na smyczy chodzic- wczorajszy spacer wygladal tak ze szli na jednej smyczy rowniotko bez ciagania i jedno na drogie czekalo :-) CIOTKI CUDO PSIAK !!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 NIE NIE..NIE WIERZE!!!!!!!! WOW.... borysiątko...ty gagatku Quote
nincia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 hehe GAGATEK o tak jest GAGATEK ale kochany :-) A dzis nie uwierzycie Borynio byl ze mna i z DZIDZIA nad Szydlowieckim zalewem gdzie bigal sobie sam wolniutko bez smyczy....:p oj sie dzialo dzialo- Borynio no usmiech z pyszczka mu nie schodzil, bigal, skakal, eh normalnie brak slow to trzeba zobaczyc :-) Zaluje ze filmiku nie nakrecilam ale.....jutro nakrece :-) Bo hasaniu przyszedl grzeczniutko z kijkiem w pyszczku zeby mu rzucac...dobra godzine tak hasal... Przyszlismy do domku to padl jak sledz :p ale nie minelo pol godziny i Boryniowi sily wrocily i znowu kokoszenie sie na dywanie u Happy_mamas :-) Lezal ze mna na podlodze nos w nos- eh Ciotki ja wam mowie to jest taki slodziak ze ciezko mi bedzie sie z nim rozstac i naprawde zasluguje na superwy domek i na taka milosc jaka ja mu daje .... CUDO CUDO CUDO PSIAK !!!!!!!!!! Quote
leni356 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Borysek kochany :loveu: On musi mieć najlepszy domek pod słońcem.. Quote
anita_happy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a o Borynia sie pyta Pani od DORO :) "........... witam, Borys jest CUDNY! :) Wspaniały chłopak. Te młodziutkie dziewczynki pewnie szybko znajdą nowy dom, my z obawy na naszą sunię nie decydujemy sie na kolejną. Ale pewnie Boryska polubi :) Pytanie co teraz mamy uczynić aby zrobic następny krok adopcyjny? :) Aaa, a jak Borys z kotami? :) pozdrawiam, joanka&reszta bandy ....................." bardzo sie spodobal...bardzo jest podobny :) do DORO opisałam same plusy!CAŁĄ PRAWDE! DOM POD OPOLEM w domu Rodzina 2 + 1 plus Akita - suczka/kot Quote
Kaas1 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Może z wiosną rusza adopcje- na allegro jest 108 wejść i jeden obserwator. Zobaczymy. Quote
kama210 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jak chcecie przetestować Borysa w odniesieniu do kotów to zapraszam do mnie... ... tylko zaznaczam że moja kocica już "zęby zjadła" na psach - odkąd ją przygarnęłam "zmuszona" została odgórnie do mieszkania z psami i nie daje sobie "w kaszę dmuchać.".. toleruje kilka powąchań a potem pies dostaje łapą po nosie ... ... mój pies był cięty na koty jak go przygarnęłam , ale już się nauczył jak się obchodzić z kotami.... tzn. na razie z tymi co sobie nie dają "w kaszę dmuchać".... czyli ostrożnie - dopóki kot toleruje ... Quote
anita_happy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dostałam emila od Państwa,kt chcą BORYSA!!! "............. Witam, dzwoniłam na nr ale nie miałam okazji pogadać, a potem to się szybko zrobiło późno i spróbuję jutro ponownie, z telefonem do Nino/a :) A kosztami transportu to się nie nalezy przejmowac, pokryjemy, jedyną prośbą byłoby jakieś dogodne miejsce spotkania, aby nam nie wyszło z 1000km w jeden dzień :) Teraz mamy małe zamieszanie z przygotowaniem nowego domu (remoncik, przeprowadzka) ale póki co to jesteśmy Wszyscy na 70m2 plus ogródek, a będziemy na prawie 0,5 hektarowej działce plus dom, wieś spokojna, wieś wesoła :) Także będzie gdzie biegać, skakać i szczekać :) Nasza Ori to niby taka cicha, ale jak wie, że jest jakiś teren do pilnowania to panisko stróżujące takie się robi że aż miło popatrzeć. A nasza kotka Kropka to w sumie to sobie poradzi, już ją nasza Ori wyszkoliła. Przed sterylizacją to jeszcze było po przyjacielsku ale teraz jest pilnowanie misek, i innych psich ważnych stref :) Także wie co robić. najelpiej usunąc się gdzieś i zasnąc słodko, lub wybrać sie na wędrówkę :) Także my jesteśmy na TAK ;> i mamy nadzieję, że ... no że będzie Boryskowi u nas dobrze, że mu się spodoba nasza banda :) będziemy w kontakcie, :) pozdrawiamy, ........................" to co lecimy z koksem...przedadopcyjna...transport....poadopcyjna :P Kama...to jak kiedy kota dajesz na test :P heh Quote
kama210 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 anita_happy napisał(a):TO chyba Borynio ma domek :P to dobrze... ... ale Ninie nie zazdroszczę rozstania... przywiązała się na pewno do niego a gdzie jest ten domek? daleko od nas ? a co do kota to najlepiej w niedzielę lub poniedziałek lub kiedy indziej jak wcześniej dacie znać ... jutro odpada bo mam zapchany dzień jazdami... ... jak będzie chciały to Nina zadzwoń .... ... bo nie daję rady śledzić wszystkiego bo mi subskrypcja nie działa :mad::mad:- ma ktoś tak ??????nie przychodzi mi na pocztę nic tak jak kiedyś:mad::mad: Quote
Recommended Posts