leni356 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No to ufff :) Bardzo się cieszę. Nincia, jaki dług jest aktualnie? Quote
AniaGucio Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Całe szczęście że sie wysikał!! To ile Wam brakuje, mam na myśli, ile jeszcze trzeba wetowi zapłacić za kastrację? Dobrze by było umieścić może jakieś rozliczenie, tak żeby wszyscy wiedzieli co, ile, ile brakuje, itd. Quote
anita_happy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 BORYNIO JJE za dwóch, a sika za trzech :) odkrył, ze mozna sikać nie podnosząc nogi ...zdziwiony..sika i sie patrzy ..o co chodzi!!!! kupy brak :/ coraz dłuzej idzie i nie przysiada... duzo śpi...ale jak przyjdzie zabawa to za piłką poleci :) u WETA mamy dług za kastracje :) nincia wrzuć do pierwszego posta rozliczenie...moze scan ksiazeczki /ma w niej duuuzooo opisane :)/ DZIEKUJEMY P. Andrzejowi Podleśnemu :) mnie zatkało jak powiedział, ze nie weźmie kaski od BORYNIA :) tu oklaskiiii....zaraz założe wątek zeby wpisywac wetów, kt czasem nie wzieli kasy od bezdomnika, albo wzieli tylko za leki i to w cenie hurtowej!!! od miasta zero pomocy, ale znajdą sie ludzie z sercem :) sama sterylka to 120 zł Quote
anita_happy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 powiem wam jeszcze TYLE, ze MY W SZYDŁOWCU MAM BEZPŁATNE TYMCZASY!!!! Quote
anita_happy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 BORYS był na wizytacji w domku pewnym..ale za duzy do domku..heh... TERA GAPA IDZIE DO DOMKU zobaczyc czy jest w skali i do ogarniecia przez domek :) Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Mam nadzieje, ze Gapa wszystkich zachwyci. Borys jest spory ale bardzo lagodny, do domu z dziecmi - jedyny. Quote
nincia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Anitko wrzuce tylko musze sie teraz pozbierac po tej nauce i egzaminach ...:) Quote
nincia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 w piatek z Borysiatkiem ide na zdjecie szwow :) Quote
nincia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Leni za kastracje zostal dlug 120zl jak juz Anita napisala....nie wiem co sie stalo ale Twoja wplata 50 zl ze skarpety kudlaczy jeszcze nie dotarla... Quote
leni356 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 nincia napisał(a):Leni za kastracje zostal dlug 120zl jak juz Anita napisala....nie wiem co sie stalo ale Twoja wplata 50 zl ze skarpety kudlaczy jeszcze nie dotarla... Ja już wysłałam bardzo dawno temu, zaraz sprawdze jeszcze raz konto Quote
leni356 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Sprawdziłam - u mnie wyszedł przelew 23.02 na konto które podałaś, mam potwierdzenie. Sprawdź konto jeszcze raz Quote
nincia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 no szuka szuka i jakos tak cos nie bardzo go chca :( Quote
nincia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 no Borynio szuka domku nadal niestety....mam nadzieje ze doczeka sie swojego wymarzonego.... dzis wstapila w niego straszliwa chec zabawy heh... normalnie non stop z zabawkami chodzil a na dworzu to szaleju dostawal :-) Jutro idziemy na sciaganie szwow....:-) Hormony jeszcze mu szaleja bo tak niby chce naskoczyc na inne psiaki i tak w pewnym momencie sie zastanawia yyyy CO JA ROBIE ??? hehe Taka mala dezorientacja :-) Przytylem troszku jeszcze sobie...robie sie okraglutki :-) Miseczki zjadam wszystkich a na deserek zostawiam swoja :-) Jednym slowem Borysiatko je za trzeech :-) Ostatnio go puscilam na dworku ze smyczy tylko mialam zabawke i chlopak wrocil do mnie :-) Jest przecudowny i UWAGA !!!! Lubi sie calowac :-) Quote
Kaas1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Po podróży wracam do tematu Boryska. Podajcie na priv nr konta to jakieś 40 zł dołożę do tej kastracji. Prosze też, jeśli można o zdjęcia, czy możecie zrobić mu bez śniegu i wysłać? przepraszam za fanaberie, ale kontrast między białym śniegiem a czarnym psem jest duży i niewiele widać. Zrobię znów to allegro, przepraszam, wcześniej naprawdę nie miałam całkiem czasu..... Quote
anita_happy Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kaas1 jestes wielka :) całus od BORYNIA, kt włąsnie chrapie na kanapie ... dzis dzieciak skaleczył sie w łapkę i ma zaklejona łapine :/ na poczatku był odwazny i nie widział ,ze ciapie krwia..ale po tym jak nincia go opatrzyła...niby krew zatamowała..BORYNIO ybiegł na balkon..posliznal sie i łapina znowu zalała sie krwią!!! przyszedł do mnie z podniesioona łapka..zrobiłam mu mega opartunek i chlopak dzielnie go znosi - nie wyjada go... onjest PRZEBOSKI...bawi sie jak cziłała...ale przytył!!!!!!juz na rece nie da sie go wziasc :( Quote
Kaas1 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dziewczyny, czekam na wieści, numer konta czy też zdjęcia..... Quote
anita_happy Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 sierotka skaleczyła sie na spacerz :( 3 łapek w domu Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Da se rade..... Borys jest dzielny chlopak.... Quote
anita_happy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 BORYS ma świetny filmik jak udaje cziłałe :P kto chce zobaczyć :P Quote
nincia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Kaas1 zdjecia juz wyslane i numer konta :-) przepraszam ze tak dlugo czekalas ale cale dnie spedzam z czarnym kudlatym Borysiatkiem, ktory z dnia na dzien zaskakuje mnie coraz bardziej:loveu: Quote
nincia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 ooo filmik jest przecudowny pokazuje Borysiatko taki jaki naprawde jest, ktory nie zdaje sobie sprawy ze swoich duzych rozmiarow :-) dziewczyny Borys nauczyl sie calowac :cool3: Quote
Recommended Posts