Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Całe szczęście że sie wysikał!!

To ile Wam brakuje, mam na myśli, ile jeszcze trzeba wetowi zapłacić za kastrację? Dobrze by było umieścić może jakieś rozliczenie, tak żeby wszyscy wiedzieli co, ile, ile brakuje, itd.

Posted

BORYNIO JJE za dwóch, a sika za trzech :)

odkrył, ze mozna sikać nie podnosząc nogi ...zdziwiony..sika i sie patrzy ..o co chodzi!!!!

kupy brak :/

coraz dłuzej idzie i nie przysiada...
duzo śpi...ale jak przyjdzie zabawa to za piłką poleci :)

u WETA mamy dług za kastracje :)
nincia wrzuć do pierwszego posta rozliczenie...moze scan ksiazeczki /ma w niej duuuzooo opisane :)/

DZIEKUJEMY P. Andrzejowi Podleśnemu :) mnie zatkało jak powiedział, ze nie weźmie kaski od BORYNIA :)
tu oklaskiiii....zaraz założe wątek zeby wpisywac wetów, kt czasem nie wzieli kasy od bezdomnika, albo wzieli tylko za leki i to w cenie hurtowej!!!
od miasta zero pomocy, ale znajdą sie ludzie z sercem :)
sama sterylka to 120 zł

Posted

Leni za kastracje zostal dlug 120zl jak juz Anita napisala....nie wiem co sie stalo ale Twoja wplata 50 zl ze skarpety kudlaczy jeszcze nie dotarla...

Posted

nincia napisał(a):
Leni za kastracje zostal dlug 120zl jak juz Anita napisala....nie wiem co sie stalo ale Twoja wplata 50 zl ze skarpety kudlaczy jeszcze nie dotarla...

Ja już wysłałam bardzo dawno temu, zaraz sprawdze jeszcze raz konto

Posted

no Borynio szuka domku nadal niestety....mam nadzieje ze doczeka sie swojego wymarzonego....
dzis wstapila w niego straszliwa chec zabawy heh...
normalnie non stop z zabawkami chodzil a na dworzu to szaleju dostawal :-)
Jutro idziemy na sciaganie szwow....:-)

Hormony jeszcze mu szaleja bo tak niby chce naskoczyc na inne psiaki i tak w pewnym momencie sie zastanawia yyyy CO JA ROBIE ??? hehe
Taka mala dezorientacja :-)

Przytylem troszku jeszcze sobie...robie sie okraglutki :-)
Miseczki zjadam wszystkich a na deserek zostawiam swoja :-)
Jednym slowem Borysiatko je za trzeech :-)

Ostatnio go puscilam na dworku ze smyczy tylko mialam zabawke i chlopak wrocil do mnie :-)

Jest przecudowny i UWAGA !!!! Lubi sie calowac :-)

Posted

Po podróży wracam do tematu Boryska. Podajcie na priv nr konta to jakieś 40 zł dołożę do tej kastracji. Prosze też, jeśli można o zdjęcia, czy możecie zrobić mu bez śniegu i wysłać? przepraszam za fanaberie, ale kontrast między białym śniegiem a czarnym psem jest duży i niewiele widać. Zrobię znów to allegro, przepraszam, wcześniej naprawdę nie miałam całkiem czasu.....

Posted

Kaas1 jestes wielka :)
całus od BORYNIA, kt włąsnie chrapie na kanapie ...

dzis dzieciak skaleczył sie w łapkę i ma zaklejona łapine :/

na poczatku był odwazny i nie widział ,ze ciapie krwia..ale po tym jak nincia go opatrzyła...niby krew zatamowała..BORYNIO ybiegł na balkon..posliznal sie i łapina znowu zalała sie krwią!!!
przyszedł do mnie z podniesioona łapka..zrobiłam mu mega opartunek i chlopak dzielnie go znosi - nie wyjada go...

onjest PRZEBOSKI...bawi sie jak cziłała...ale przytył!!!!!!juz na rece nie da sie go wziasc :(

Posted

Kaas1 zdjecia juz wyslane i numer konta :-)
przepraszam ze tak dlugo czekalas ale cale dnie spedzam z czarnym kudlatym Borysiatkiem, ktory z dnia na dzien zaskakuje mnie coraz bardziej:loveu:

Posted

ooo filmik jest przecudowny pokazuje Borysiatko taki jaki naprawde jest, ktory nie zdaje sobie sprawy ze swoich duzych rozmiarow :-)

dziewczyny Borys nauczyl sie calowac :cool3: