Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Próbujemy jak możemy zrobic te foty ale nie mam dobrego sprzetu a on tez nie jest taki skory żeby mu robic zdjęcia. Jest bardzo żywym pieskiem:) A co do jego wielkości to tam jest takie zdjecie na którym stoi obok mnie na dwóch łapach. ja mam ponad 170cm wzrostu wiec on nie jest taki maly:P ale mimo wszystko bardzo sympatyczny piesek:)

Posted

Fakt psiak jest naprawde uroczy, jest piekny a jeszcze jak przejdzie wizyte w salonie SPA to juz ummm bedzie boski :) fotki wiem ze nie sa najlepsze ale staram sie caly czas zeby byly piekniusie :)

Posted

nincia....skopiuj linka do allegro i wklej do pierwszego postu do działu z ogłoszeniami :)

ja tu czuwam kochana...
to twój podopieczny

nie zapominaj o Cywilu :PPPP

hihih

aaa
dzidzia :P

rozdziewicz to twoje DOGO :P
ani avatara...ani sygnaturki..
wstyd :P

p.s.
nincia...ale pojechałaś z tą wizualką..przeciez i tak bym ci zrobiła..kobietooo!

Posted

[quote name='anita_happy']nincia tu masz WATEK KUDŁACZY

http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-PILNIE-osoba-do-wizyty-przedadopcy-WARSZAWA-WILANA-W

porozsylaj info o Twoim kudłączu / wg zasad jakie tam obowiazuja...fotka z fotosika jedna PIEKNA + opis i link do watku kudłacza..dzialj dziewczyno..działaj!!!!!!!

nincia

!!!!!!!

powtarzam sie..porozmawiaj z tą dziewczną z tego FORUM...ja juz poprosiłam o pomoc...pomoga :)

nawet moga Wam jednorazowo na karmę i witamini cos dac...albo podesla karme i witaminiki

pogadaj

kudłacze to mocne dziewczyny :) /no moze jakis facet tez tam jest :)/