Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Anitka -jestem teraz pelna podziwu dla ciebie -Waszej rodziny - i tej gromadki wpatrzonych w was waszych psów -no a Borys jest śliczny ! To nie pies na podwórko -a faktycznie kanapowiec - on za delikatny na dwór i za bardzo pokojowy .Sliczny kudlacz z niego .:p
Bardzo mi się podoba ta gromadka a Borysek szczegolnie .Cudny pies -no i reszta stadka także . Duży Borys i niemaly Asti-jak bracia zgrani .:p

Posted

Cala ta sesja fot. Borys i sam Borys są to piękno i urok sam .Taki pies jest wyjątkowy pod każdym względem -nie tylko urody .Zasluguje na wyjątkowy dom i ludzi .:p:loveu:

Posted

leni ja go do budy na podworko nie dam :-( to jest pierwszej klasy pies kanapowy...nawet nie wiedzialam ze tak wspaniale bedzie sie zachowywal w warunkach domowych, wogole nie psoci, caly czas lezy wyjatkiem jest zabawa z Astim:-) to aniol w psim ciele.....reaguje na komende "siad" gdy prosi o jedzonko:-) wspanialy dostojny jegomosc...:-D

Posted

nincia napisał(a):
leni ja go do budy na podworko nie dam :-( to jest pierwszej klasy pies kanapowy...nawet nie wiedzialam ze tak wspaniale bedzie sie zachowywal w warunkach domowych, wogole nie psoci, caly czas lezy wyjatkiem jest zabawa z Astim:-) to aniol w psim ciele.....reaguje na komende "siad" gdy prosi o jedzonko:-) wspanialy dostojny jegomosc...:-D

No ja bym w życiu psa na łańcuch nie dała :mdleje:A ten gość go chciał na łańcuch???
tak jak mówię zawsze jestem bardzo nieufna co do ludzi, po to są wizyty przedadopcyjne żeby sprawdzić wszystko dokładnie