anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 TROCHE ZDJĘĆ RODZINNYCH ZABAWY Z KUZYNEM ASTIM Quote
anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 SŁOMA I BUDA TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ!!!!!!!!!!! Z KUZYNEM ASTIM JEDNAK NAJLEPIEJ Quote
Olga7 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 No Anitka -jestem teraz pelna podziwu dla ciebie -Waszej rodziny - i tej gromadki wpatrzonych w was waszych psów -no a Borys jest śliczny ! To nie pies na podwórko -a faktycznie kanapowiec - on za delikatny na dwór i za bardzo pokojowy .Sliczny kudlacz z niego .:p Bardzo mi się podoba ta gromadka a Borysek szczegolnie .Cudny pies -no i reszta stadka także . Duży Borys i niemaly Asti-jak bracia zgrani .:p Quote
nincia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 dokladnie ot nie jest pies na podworko dzis w nocy spal ze mna w lozku :-) jest bardzo grzeczny i uloony - rasowy kanapowiec!!!!!!!!!!! Quote
Olga7 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cala ta sesja fot. Borys i sam Borys są to piękno i urok sam .Taki pies jest wyjątkowy pod każdym względem -nie tylko urody .Zasluguje na wyjątkowy dom i ludzi .:p:loveu: Quote
nincia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 no dziewczyny patrzecie i podziwiajcie :-) Quote
NusiaiJa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 patrzymy i podziwiamy!!! ogromnia matamorfoza, cudny... przepiękny pies... cała gromadka wspaniała!!!!!! Quote
Marinka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pomóżcie niedoinformowanej :oops: - Borys jest już w domu :cool3: Piękny pies :lol::lol::lol: Quote
anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a ja GO mam u siebie na kwadracie!!! Quote
anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 TROCHE WSPOMNIEŃ Z NOCKI TAK WYGLĄDA nocleg DOGO Quote
NusiaiJa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ooo matkoooo aleee fajnieeeee, a Ja czasem mam problem tylko z jednym psiaczkiem Quote
nincia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 jak sie chce to wszystko jest mozliwe i problemu z czterema nie ma :-) Quote
nincia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 leni ja go do budy na podworko nie dam :-( to jest pierwszej klasy pies kanapowy...nawet nie wiedzialam ze tak wspaniale bedzie sie zachowywal w warunkach domowych, wogole nie psoci, caly czas lezy wyjatkiem jest zabawa z Astim:-) to aniol w psim ciele.....reaguje na komende "siad" gdy prosi o jedzonko:-) wspanialy dostojny jegomosc...:-D Quote
happy-mamas Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ja myślę że jak zobaczy go pewien pan to się w nim zakocha---odezwij się ludziu !!!??? plizzz!!! Quote
happy-mamas Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a CYWIL nadal nieuchwytny,chyba woli wolność !!?? Quote
anita_happy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 kudłacz...ale ty fajowski chłopak jestes...chyba cie zpstawie na DT na czwartego!!hihihihi Quote
zerduszko Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 anita_happy napisał(a):a ja GO mam u siebie na kwadracie!!! No to cudnie! A jak z jajuszkami? Tu się tyyyle dzieje, że się pogubiłam. A co z tym domkiem? Quote
happy-mamas Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 jajuszka to nie u tego są zmorą a domek jest do sprawdzenia ,bo chciał go na łańcuch,ale nastąpiła zmiana BORYS pójdziedo domu na kanapy --taki z niego pięknioch po tiuningu hihi Quote
nincia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 dokladnie na dwor kudlaty Borysek sie nie nadaje.....ogladamy filmy a Kudlacz lezy miedzy nami z glowa na moim ramieniu :-) Quote
happy-mamas Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 tak tak do dobrego szybko sie zwierze jak człowiek przyzwyczaja--teraz przy budzie by pewnie juz nie umiał po tym salonowym wekendzie ??!! Quote
happy-mamas Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Borys rusz te baby --idz na LANS po wawie!!! Quote
leni356 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 nincia napisał(a):leni ja go do budy na podworko nie dam :-( to jest pierwszej klasy pies kanapowy...nawet nie wiedzialam ze tak wspaniale bedzie sie zachowywal w warunkach domowych, wogole nie psoci, caly czas lezy wyjatkiem jest zabawa z Astim:-) to aniol w psim ciele.....reaguje na komende "siad" gdy prosi o jedzonko:-) wspanialy dostojny jegomosc...:-D No ja bym w życiu psa na łańcuch nie dała :mdleje:A ten gość go chciał na łańcuch??? tak jak mówię zawsze jestem bardzo nieufna co do ludzi, po to są wizyty przedadopcyjne żeby sprawdzić wszystko dokładnie Quote
Recommended Posts