E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czarnym kudełkom pięknym też powiem, że nie nauczyłam się hopać do tej pory i trochę dużo mam pracy w lutym i raczej rzadko będę wpadać do niego ... Ewa Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ja obiecuję poprawę... jestem i znikam..ale BORYSKA nie unikam:) Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czarne kudlate cudo pokazuj sie domku szukaj. Quote
nincia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 zagladajcie do niego kochane dziewczynki....dzis jestem pozno bo troszku zajeta bylam ale jestem:-) malenki tak z wieczora pokazujemy sie :-) Quote
nincia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 sluchajcie Borysek normalnie sie taki gosc zrobil....sadelka mu przybylo nie dosc ze futerka ma to jeszcze teraz bardziej kraglutki sie zrobil :-) az milo popatrzec... Quote
dzidzia88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No i ze swoja dama dumnie spia razem w budzie...:) Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dzidzia88 napisał(a):No i ze swoja dama dumnie spia razem w budzie...:) Ha ... a zdjęcie jakieś będzie kudłatego cuda z damą swą ??? Ewa Quote
happy-mamas Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 U mnie wisi na widoku ,zwraca uwagę tyle ze wszyscy maja juz w domach pieski/ci co zwracaja uwage--bo maja wrażliwe serca/ Quote
happy-mamas Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pierwsze pytanie u mnie-- nie co boli ?? tylko czy ma pan /pani pieska w domu ?? hhaaa ha wariactwo!!!przez to mi sie wydłuża kolejka za drzwiami Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A wcale, ze nie prawda. Ludzie stoja pod drzwiami bo przy okazji wizyty chca se pogadac z kobitka co ma golebie serce.... Quote
nincia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 haha prawidlowe podejscie dogopozytynych ludzi :-) dzis jeszcze przyniose fotki naszych szczyli :-) Quote
nincia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 w koncu jestem po malych problemach technicznych z komputerem juz jestem.....Borys ma sie dobrzze choc widze ze bardzo brakuje mu czulosci....dzis to myslalam ze sie ode mnie nie odklei....domku gdzie jestes?????????? Quote
Aimez_moi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Domku jestes pilnie poszukiwany.... Quote
anita_happy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 taa..happy_mamas jak gołębica hahahah kocham tą moją gołębice za to lansowanie chlopaków:) aimez a ty sie na fotel umow :P ale wiesz..bez psa nie wyjdziesz :P Quote
E-S Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 nincia napisał(a):w koncu jestem po malych problemach technicznych z komputerem juz jestem.....Borys ma sie dobrzze choc widze ze bardzo brakuje mu czulosci....dzis to myslalam ze sie ode mnie nie odklei....domku gdzie jestes?????????? To taki przepiękny pies, z cudownym charakterem jak widać i słychać i czuć, nastawiony na człowieka - zasługuje jak najszybciej na domek, czas działa na niekorzyść takich cudownych psiaków, nie ma się co zastanawiać domku ! Obietnicę umieszczenia zdjęcia Boryska z damą - zakonotowałam, dzięki - będę egzekwować :) Ewa Quote
nincia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Borysek od wczoraj troszku posmutnial nie wiem co sie dzieje.....taki przygnebiony jest widze smutek w jego oczkach :-( Quote
nincia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 nikt do Ciebie dzis malenki nie zajrzal.....nawet Ciotka Anita?? hm....co sie dzieje?? Kurde chlopak juz naprawde by chcial do domku...gdzie jestes domku?? Quote
leni356 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Rozmawiałaś z tym panem może? Nie wiem czy to ktoś sensowny? Quote
Recommended Posts