Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarnym kudełkom pięknym też powiem, że nie nauczyłam się hopać do tej pory i trochę dużo mam pracy w lutym i raczej rzadko będę wpadać do niego ...
Ewa

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie Borysek normalnie sie taki gosc zrobil....sadelka mu przybylo nie dosc ze futerka ma to jeszcze teraz bardziej kraglutki sie zrobil :-) az milo popatrzec...

Posted

dzidzia88 napisał(a):
No i ze swoja dama dumnie spia razem w budzie...:)

Ha ... a zdjęcie jakieś będzie kudłatego cuda z damą swą ???
Ewa

Posted

w koncu jestem po malych problemach technicznych z komputerem juz jestem.....Borys ma sie dobrzze choc widze ze bardzo brakuje mu czulosci....dzis to myslalam ze sie ode mnie nie odklei....domku gdzie jestes??????????

Posted

nincia napisał(a):
w koncu jestem po malych problemach technicznych z komputerem juz jestem.....Borys ma sie dobrzze choc widze ze bardzo brakuje mu czulosci....dzis to myslalam ze sie ode mnie nie odklei....domku gdzie jestes??????????

To taki przepiękny pies, z cudownym charakterem jak widać i słychać i czuć, nastawiony na człowieka - zasługuje jak najszybciej na domek, czas działa na niekorzyść takich cudownych psiaków, nie ma się co zastanawiać domku !
Obietnicę umieszczenia zdjęcia Boryska z damą - zakonotowałam, dzięki - będę egzekwować :)
Ewa

Posted

nikt do Ciebie dzis malenki nie zajrzal.....nawet Ciotka Anita?? hm....co sie dzieje?? Kurde chlopak juz naprawde by chcial do domku...gdzie jestes domku??