nincia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 oj dziewczyny mozna sie zakochac mozna :-) Teraz to jest prawdziwy RASOWIEC !!!!!!!!!!:-) Quote
anita_happy Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 TO FAKT...Aimez wychudła!!!\jest nie dopoznania\ zostały jej tylko bimbające bimbały... A BORYNIO jest przecudooo Quote
Marinka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Borys, jest PIĘKNYM psem ... po prostu zapiera dech :loveu::loveu::loveu: Dziewczyny i chłopaki jesteście WIELCY :loveu::loveu::loveu: Quote
nincia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 kochani czasem warto czekac..... Borynio ma domek taki na jaki zasluzyl:-) Quote
nincia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Hm....Anitko co prawda juz jakis czas nie widzialam sie z Aimez....to niech poda na ogol forum diete CUD !!!! :-) Quote
Marinka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 nincia napisał(a):kochani czasem warto czekac..... Borynio ma domek taki na jaki zasluzyl:-) Borys ma domek na jaki zasłużył i ludzi jakich pragnął... i to jest piękne, dla takich chwil warto żyć, warto się starać. Równie wielkiego szczęścia życzę ślicznej Gapie :loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Aimez wychudzona......... Ciotka Anita musi zainwestowac w szkielka na oczka.... takie podwojne......:) Quote
nincia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 hehe Aimez fotki prosimy bo sie martwimy tu wszyscy :-) Quote
anita_happy Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Aimez_moi napisał(a):Aimez wychudzona......... Ciotka Anita musi zainwestowac w szkielka na oczka.... takie podwojne......:) e tam..pozycze se od Tjebie :P Quote
nincia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 GORĄCY TEMAT DNIA !!!!!!!!!!!!!!! FOTOSTORY Z DOMKU BORYNIA !!!!!!!!!!!! witam, ja dziś tak króciutko, przesyłam kilka nowych fotek ze spaceru kiedy nie lało, bo poza tym to leje i leje, brrrrr. I fotki uwieczniające wielką zażyłość pomiędzy psiakami :) Teraz to mamy problem z ich ciągłą zabawą, kiedy następuje w domu jakieś poruszenie, i psy są, że tak powiem w ruchu, to zaczynają się bawić na środku pokoju, oczywiście zaczyna zabawę Ori :) podgryzając Borysa. Także jest wesoło. No i Borys się zrobił prawdziwy obrońca, bardzo mu sie włączył instynkt stróża. A w nowym miejscu (tam gdzie będziemy mieszkać), to tak szczeka na kogoś kto chciałby wejść na podówrko, że hohoho! pozdrawiamy :) Quote
nincia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 poznajcie tego gościa ?? :-) spacerek... Wspólne zwąchiwanie :-) Ori tu na Ciebie czekam :-) i znowu razem :-) Quote
nincia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Taki jestem szczęśliwy :-) p.s. moje ulubione ten psi uśmiech mówi wszystko.... Ori jestem pilnym uczniem :-) zabawe czas przenieśc do domku :-) szaleństw ciąg dalszy :-) Ori chyba się już troszke zmęczyłem... Quote
zerduszko Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Przepiękny jest :loveu: Ale ten ogon jak u wiewióry robi z niego pedzia ;) Quote
nincia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 hehe Wiesz Zerduszko on tak po czesci juz nie 100% facet bo jajek nie ma :-) A to jest jedyny okaz sznaucerowatej wiewiórki :-) Quote
zerduszko Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 nincia napisał(a): A to jest jedyny okaz sznaucerowatej wiewiórki :-) Ha, moja tez taki miała, ale u małej suczki to przejdzie ;) Kto mu taka krzywdę zrobił, ostatnio niepokoi mnie trend niegolenia ogonów sznupom ;) Quote
anita_happy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zerduszko napisał(a):Przepiękny jest :loveu: Ale ten ogon jak u wiewióry robi z niego pedzia ;) hihihi Borynio to taki 100% szydłowiecki pedziulek bezjajeczny:) Quote
anita_happy Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zerduszko napisał(a):Ha, moja tez taki miała, ale u małej suczki to przejdzie ;) Kto mu taka krzywdę zrobił, ostatnio niepokoi mnie trend niegolenia ogonów sznupom ;) hahaahahah bo BORYNIO to 100 % lanser i musi by TREndY Quote
nincia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 o tak dokladnie Borynio to 100% lanser :-) Quote
Recommended Posts