Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pojechali wszyscy na przedadopcyjną wizytacje...
nincia/dzidzia i BORYSOWATY :P
heh
ale juz nie jako pies podwórkowy..a kanapowiec...
cała noc przespał na kanapie, na kocyku..sam sie tam ulokował....
a miał piękne łoze w salonie zrobione :)

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no juz jest chwila zeby napisac jak przebiegla wizytacja....

Dom i okolica przepiękna, dużo placu Borys by mial gdzie hasać ...Panu się bardzo podoba nasz kudłacz...zapoznał się nawet z jego dziećmi...
totalnie brak agresji...pokazał jaki z niego stróż gdy przechodzili ludzie kolo domu ulicą- zaczął szczekać :-)
jedyne co mnie martwi to żona tego Pana gdyż nie jest przekonana...
Pan obiecał że ja przekona
Borys by miał duży kojec na łańcuchu by nie był...
w zimne noce i dni dostęp do domu ( ale tu mnie Pan nie bardzo przekonał)
na sterylizacje Pan się zgodził, powiedział że to bardzo dobry pomysł..
no sama nie wiem...
mam mieszane uczucia...
Borys jest takim słodziakiem.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
nie wiem może jestem za bardzo wymagająca??

Posted

Ogólnie rzecz biorąc piesek moze i kanapowiec jest ale tez potrzebuje sie wyhasac. A u tego PAna mialby duze pole do popisu:) Narazie jest dylemat z żona. Zobaczymy jak to bedzie ale miejmy nadzieje ze jesli sie nie uda to zeby szybko znalazl domek:)

Posted

halo halo-tu DT SZydłowiec--SPA było u ciebie Anit bo ty masz odpowiednia do Borysa dużą wanne,a teraz wypachniony lezy u mnie na łóżku--tak go rozdziadoszyłyscie przez te 2 dni!!!,nie reaguje na wyprosiny!! trzeba go znosić --oczywiście obrażonego!!

Posted

happy-mamas napisał(a):
halo halo-tu DT SZydłowiec--SPA było u ciebie Anit bo ty masz odpowiednia do Borysa dużą wanne,a teraz wypachniony lezy u mnie na łóżku--tak go rozdziadoszyłyscie przez te 2 dni!!!,nie reaguje na wyprosiny!! trzeba go znosić --oczywiście obrażonego!!

No i macie odpowiedź :) Dla Boryska musi być domek z kanapą i łóżkiem, toż to pieszczoszek

Posted

nincia napisał(a):
no juz jest chwila zeby napisac jak przebiegla wizytacja....

Dom i okolica przepiękna, dużo placu Borys by mial gdzie hasać ...Panu się bardzo podoba nasz kudłacz...zapoznał się nawet z jego dziećmi...
totalnie brak agresji...pokazał jaki z niego stróż gdy przechodzili ludzie kolo domu ulicą- zaczął szczekać :-)
jedyne co mnie martwi to żona tego Pana gdyż nie jest przekonana...
Pan obiecał że ja przekona
Borys by miał duży kojec na łańcuchu by nie był...
w zimne noce i dni dostęp do domu ( ale tu mnie Pan nie bardzo przekonał)
na sterylizacje Pan się zgodził, powiedział że to bardzo dobry pomysł..
no sama nie wiem...
mam mieszane uczucia...
Borys jest takim słodziakiem.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
nie wiem może jestem za bardzo wymagająca??

nincia. ale jakie/w stosunku do czego masz miejszane uczucia? do Pana czy kastracji?

Posted

ej...Borys chowaj jajka:P
esz....i tak masz schowane...tak zarośniete, ze ich nie widac :)

A mieszane uczucia sa co do PANI - bo Pani boi sie rasowca...chce owczarkowatopodobnego...nawet nie zeszła jak Borys przyjechał /szczelił afoch Pańciowi :/ / JAK dla mnie to troche nie bardzo w tonie było jej zachowanie...cała rodzina zeszła zobaczyć Borysa, a una ni

Posted

Nie wiadomo czemu ale nie ładnie sie zachowala nawet w stosunku do nas. Bo troszke km zrobiłysmy z Borysem specjalnie dla nich i naewt sie nie przywitala;/ Moze rzeczywiscie sie boi go pokochac. Nie wiadomo jaka jest sytuacja w domu. Ale ogolnie szukamy dalej domku dla Ciebie Borysku i mysle ze jeszzce sie znajdzie dobry i kochajacy domek:)

Posted

do przyszlych wlascicieli mam mieszane uczucia bo zona tego pana co bardzo chce Borysa nie jest przekonana i nawet nie zeszla by go zobaczyc wiec sama rozumiesz....ja nie wiem jak bedzie sie zachowywala w stosunku do borysa pod nieobecnosc meza....nie wiem nawet jakie ta pani ma podejscie do zwierzat bo nie dala mi szansy by z nia porozmawiac....A kastracja Madalleno jest juz umowiona na 4 marca :-)

Posted

kobietki moje kofane Borysowaty jest gosciem juz tak pelna geba mozna to powiedziec :-)
DZIS MIAL PELEN KOMPLET SZCZEPIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chlopak byl bardzo dzielny....w nagrode pan doktor karmil go psimi pasztecikami :-D
ma tez juz swoja ksiazeczke zdrowia :-)
TAKI JEST GOSC!!!!!!!!!!!!:-)