nincia Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Marinkaa fotki sa na pierwszej stronie watku:-) byloby super jakby mial jeszcze wiecej ogloszen przyznam ze jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo wiem co z czym sie je...Dziewczyny jestescie wielkie:-) pozdrawiamy serdecznie...wielkie HAU od Borysa :lol: Quote
anita_happy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 no foty superrr.. a radocha na pysku :) Quote
nincia Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Anitko on kocha sie przytulac :-) normalnie wariuje z radosci jak tylko idziemy do niego...Aga byla wczoraj z nami zobaczyc jak mieszka na tymczasie nasz Borys byla pod wrazeniem...bo naprawde w psiaku checi do zycia wrocily nie ten sam pies zreszta co widac na zdjeciach :-) Quote
nincia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 no Borysowaty czas sie polansowac w niedzielny dzionek :-) Quote
happy-mamas Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Nina-jeszcze raz mówie ,jak masz problem z jadłem dla Borysa to przyjdż /blok obok-bo ty chyba myślałas ze to Anit z toba gada ??/ Quote
happy-mamas Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Przeczytałam wszystkie wpisy od poczatku watku BORYSA--widze pasje w twoim działaniu NINA !!!!GRATULUJĘ Quote
nincia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 wieczorna wizyta u Borysa byla cudowna...ehhhh bozie jaki on jest przytulasny strasznie jakby bylo tomozliwe to na rekach by siedzial :-) na kolacje zjadl cala miske jedzonka wiec apetyt mu dopisuje:-) juz przy dotyku nie czuc juz kosci...az sie serce cieszy...ma dwoch kolegow na podworku calymi dniami z nimi hasa...sw. TROJCA a stroz sie z niego zrobil obcego obszczeka jak dochodzi do bramy :-) Quote
nincia Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Anitko ja bym serce oddala wszystkim zwierzakom.....ale coz ja biedna istota moge zrobic...jedyne co to podziekowac za wsparcie wszystkim dogopozytywnym :-) Quote
Kaas1 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Pewnie to nie jest najlepszy moment na adoptowanie psów...pytam się kogo się da, ale każdy ucieka do swojego domu, mrozy aby przeczekać. na allegro 350 wejść, 1 osoba obserwująca. W piątek się kończy, więc przedłużę na dalsze 14 dni. Ale mam serdeczną prośbę - zróbcie mu fotki na jasnym tle. Na ciemnym właściwie go nie widać, zlewa się z tłem w postaci kurtki. Na zdjęciach nie widać też jego mordki a jednak dla wielu ludzi właśnie wyraz pyska jest bardzo istotny. to nie jest tak, że krytykuję, bo wiem, ze robicie zdjęcia z komórki, ale pies jest ciemny..zwróćcie uwagę, jak widoczny jest ten jasny piesek. No cóż, nie ma innego wyjścia tylko ogłaszać i czekać..... Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kaas1 ...a widziałąs te ostatnie fotki BORYSKA :)) sa całkiem ok :) W PIERWSZYM POSCIE :) BORYSEK..hopaj na firstaa Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='happy-mamas']Nina-jeszcze raz mówie ,jak masz problem z jadłem dla Borysa to przyjdż /blok obok-bo ty chyba myślałas ze to Anit z toba gada ??/[/QUOTE] NONO nincia jak masz problem z kaska na paszę dla BORYSKA to leć do bloku OBOK :))) tams ie cos znajdzie..a jak nie to 10zików na karme z Biedrony zawsze sie wyskrobie :)) prawda happy_mamas ??? a dla mnei 10 na zupe sie wyskrobi ???? :P Quote
leni356 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://www.psydoadopcji.pl/2010/02/kudlaczek-chudzina-odcieta-od-drzewa-szuka-domu/ Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Kaas1 ja wiem ze fotki nie sa najlepszej jakosci ostatnio wstawilam lepsze do watku glownego... jutro specjalnie zrobie zdjecia pyska nawet jego piekna grzywe odsloniete zeby byly widoczne jego oczeta :-) Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 leni356 bardzo dziekujemy za ogloszenie wielki buziak od Borysa :-) Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Anita sluchaj jak trzeba pomoc w transporcie to porozmawiam z Kasia i jak bedzie wolna czasowo po 10 lutym to mozemy ja zwiezc do lublina Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 no wlasnie tak myslalam ze z Anitka rozmawiam :-) Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Borysowi dzis apetyt znowu dopisal....normalnie chlopak sie rozkreca....widac smakuje mu moja i kasi kuchnia (ps. wychodzi na to ze chyba nie sa z nas takie kiepskie kucharki :-) ) chlopak ma duzo slomy w budzie jednak woli spanko ze swoja kolezanka (chyba czuje maly romans he ) gdzie maja wspolne gniazdko uwite ze slomy w jednym z pomieszczen, ogolnie Borys jest caly czas na wybiegu przy budzie nie siedzi wogole :-) Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tylko zeby malych Borysiat nie bylo! :) Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Jego kochana jest wysterylizowana wiec raczej nie ma juz mozliwosci a po za tym jego ukochana jest tak malutka ze do piet mu siega :-) Quote
nincia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Jego kochana jest wysterylizowana wiec raczej nie ma juz mozliwosci a po za tym ona jest tak malutka ze do piet mu siega :-) Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='nincia']Anita sluchaj jak trzeba pomoc w transporcie to porozmawiam z Kasia i jak bedzie wolna czasowo po 10 lutym to mozemy ja zwiezc do lublina[/QUOTE] boskie.. zobaczymy czy siostra pudziana w sobote pojedzie do lublina... jak nie to w waszym transporcie MA NADZIEJA...moze wtedy weźmiecie jakiegos innego jeszcze i sie koszty zmneijsza:/ Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 kudłącz..wysylam CIE.. trzymac kciuki1 Quote
nincia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Rozmawialam z Kacha i nie bedzie problemu wiec jak nie bedzie innej opcji to Kacha pojedzie :-) Quote
nincia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Rozmawialam z Kacha i nie bedzie problemu wiec jak nie bedzie innej opcji to Kacha pojedzie :-) Quote
nincia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Trzymam kciuki Anitko a co do transportu to daj znac co i jak kacha sie zgodzila....Maly podnosimy do gory :-) Quote
Recommended Posts