Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Godelaine napisał(a):
Z tego co wiem Monika ma kłopoty z netem. Więc pewnie troche to niestety potrwa...

:-( :-( :-( nie moge sie doczekac tych fotek :placz:

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jadę tak: Pszczyńską, potem w prawo na Bojków i niedługo potem(bodajże druga?) w prawo w ul.Lotników i już do końca prosto, dojeżdżam do lotniska i parkuję :eviltong:

Posted

Godelaine napisał(a):
Ha! Braciszek odebral dziś prawko! To mówicie, że jak dojechać na miejsce spotkania samochodem?

a skad bedziesz jechala?

Posted

$andwich napisał(a):
Ma-ja, tak, mój pies to facet. Ma 1,5 roku i jest całkowicie niekonfliktowy (zaatakowany nie potrafi się sam obronić). Planuję go w tym roku wykastrować. Nadajemy się na spacer:cool3:?

Hehe :D raczej nie chodzilo mi o "konfliktowosc" twojego psa, a o jego bezpieczenstwo ;)
Szkoda byloby gdyby piesek mial popsuty spacer :) moj pies nie robi krzywdy psom ale potrafi im napedzic stracha, jesli Ci to nie przeszkadza to jasne ze sie nadajecie! :multi:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Jezu dzisiaj przezyłam szok stulecia,/.../ Ja was jeszcze namierze w tym lesie :diabloti:

Ja tez mialam deja-vu :D A przy okazji dowiedzialam sie ze mieskzamy blisko siebie! Faktycznie czasem widuje 2 boksery ale jakos sie przygladam zawsze tylko psom ;)

Posted

Aten@ napisał(a):
z dzisiejszego spacerku fotki beda jutro :)

Ola, ja się już nie mogę doczekać, dlaczego dopiero jutro?! :(
A tak w ogóle, to fajnie było!:lol: Iru wymyła miskę do czysta i śpi jak zabita :eviltong:
Pozdrowionka!

Posted

no bylo fajnie:)) tylko mi na koncu nerwy puscily juz.. chora jestem od rana.. i qrde coraz gorzej jets i przez to wszystko mnie drazni:(( ehhh moje piesy tez spia:))) zaarz pojde dac im jesc;p
ma-ja - fajne zdjatka:D

Posted

Super dziś było! Bardzo fajnie się tak urozmaicone stadko prezentuje :)
Ja, przyznaję, zakochalam się w Iru - ona jest przesłodka!!! :)
Moja suka jednak bardziej preferuje typ rudy, mocno zbudowany - z braku Fionki wybrała więc Tosię :D :D :D

Monika - super fotki! :D

Ola - dawaj swoje! :D

Posted

[quote name='Godelaine']Super dziś było! Bardzo fajnie się tak urozmaicone stadko prezentuje :)
Ja, przyznaję, zakochalam się w Iru - ona jest przesłodka!!! :)

He he, Godelaine - chyba z wzajemnością! No i Iru kocha jeszcze Olę :lol: Mój żebraczek ;)
A Desti w samochodzie była przeurocza :loveu:

Posted

Fajnie, że wczoraj się wszyscy zjawili (no, ci co mieli się zjawić;)).
My wczoraj padliśmy i już o 22 nie nadawaliśmy się do życia (to był nasz pierwszy dłuższy spacer od czasów zimy, bo ze względu na Korala wolę te spacerki ograniczyć).
Bardzo fajnie było Was poznać:cool3:. Nawet Koral coś ze spaceru wyniósł (głównie przysmaki Bogusi:lol:).
Dobrze, że się wczoraj spotkaliśmy, bo dzisiaj pada deszcz:-(.
A teraz czekam na fotki!

ma-ja napisał(a):
moj pies nie robi krzywdy psom ale potrafi im napedzic stracha

Spokojnie, Koral się już przyzwyczaił do funkcjonowania, jako "lalka do bicia":eviltong:. Jak raz pies na niego warknie, to potem jest ostrożny, więc ok.

Posted

No właśnie - pogoda dzisiaj fatalna. Choć może po południu się rozchmurzy :)

Hehe... A co do moich przysmaków... U mnie powiedzenie "serce dla psów" wczoraj okazało się bardzo dosłowne :lol:

Posted

Fotki są boskie! :D
Ola... Czy mogę prosić o moją zołzę na maila? I czy mogę wrzucić kilka na swoją stronkę? Do działu spotkań dogomaniackich :) Z podpisem, że to Twoje?

Posted

Dziękujemy za zdjęcia:multi:. Bardzo przyjemna pamiąteczka:cool3:.

To kiedy następny spacerek? Bo my z Koralem bardzo fajnie się wczoraj bawiliśmy. Już nie będę wspominać o koralowej resocjalizacji, po której zaczął każdemu obcemu ręce obwąchiwać:lol:.

Posted

Aten@ napisał(a):
po rowerku

Po jakim rowerku:eviltong:? Ola zamiast iść na rowerek z Ateną, to poszła na pola ze mną i Koralem:cool3:. Psy najpierw się wybrudziły w czarnej ziemi, potem popływały w rzeczce, a na koniec trochę po błotku pobrykały:eviltong:. Ja już Korala wykąpałam:p.

Ola, ja jednak jutro nie będę mogła zjawić się na lotnisku, bo zapomniałam, że dzisiaj zrobiliśmy sobie z klasą nieprzepisowane wolne od niemieckiego (mieliśmy mieć kartkówkę). W czwartek babka da nam popalić, a ja na dodatek jestem z niemca zagrożona:oops:.

Posted

Fajne, fajne zdjecia....Aten@ na drugim to twoja psica mostek chyba robi? hihihi; szkoda że my nie mogłysmy:placz: a w piatek nie wybieracie sie przypadkiem? bo ja wyjatkowo chyba bedę miała wolne popołudnie...Pozdrawiam.