marmara_19 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 weihaiwej napisał(a):Aten@, ja dzisiaj za późno przeczytałam, ale może jutro się przyłączę :) Będziecie? Mam niekonfliktową sukę akitę. Jacol, miło Cię tu widzieć :) hehe ja sobie pozwole odpowiedziec:)) tak jutro bedziemy ok 17:)) wchodzimy od strony dzierzona :))))zapraszamy:))) Quote
marmara_19 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ma-ja napisał(a):No wlasnie, ja tez :( mam kawal drogi na lotnisko. A w weekendy tam tlumy sa, z tego co pamietam. Marmara, tez znam kilka RR w Gliwicach ale tych dwoch o ktorych piszesz nie :) szkoda ze nie wiesz wiecej o nich, skad pochodza... ten na zdjeciach domyslam sie jakiego ma tatusia (widac) ale zawsze jestem ciekawa skad i w ogole :) heh no za duzo o nich nie wiem.. ale Gosia i Ola wiecej wiedza:)) wiem, ze jeden jest CHYBA ze slaska a po tego malego jeszcze jechali troszke daleko;) Quote
Aten@ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ma-ja jesli chodzi o RR, to tak: Chongo pochodzi z drugiego konca Polski, jego ojcem byl Zaki Zimo z Folwarku Zwierzecego, a mama to Axa (nie znam przydomka), natomiast jesli chodzi o Rashida, to pochodzi z Bytomia, jego ojciec to Shogun, a matka Chibi (nie znam przydomkow). weihaiwej - jak najbardziej zapraszamy :D ma-ja i inni - planujemy wyskoczyc w weekend do lasu na warynskiego, moze sie spotkamy? Quote
Milkat Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aten@ akiedy do tego lasu planujecie dokladnie? i co tam jeździ? Quote
Aten@ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Milkat napisał(a):Aten@ akiedy do tego lasu planujecie dokladnie? i co tam jeździ? jeszcze nie wiadomo, czy ma to byc sobota, czy niedziela - ale mysle, ze to jest po prostu kwestia dogadania :) no i pogody oczywiscie... chcemy jechac 186, bo w sumie kazdy z nas ma niedaleko siebie przystanek - po prostu bedziemy po kolei wskakiwac co 2 przystanki do autobusu :lol: wysiadziemy kolo tesco i pozniej tylko przez osiedle trzeba przejsc :) Quote
kivik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Aten@ napisał(a):jeszcze nie wiadomo, czy ma to byc sobota, czy niedziela - ale mysle, ze to jest po prostu kwestia dogadania :) no i pogody oczywiscie... chcemy jechac 186, bo w sumie kazdy z nas ma niedaleko siebie przystanek - po prostu bedziemy po kolei wskakiwac co 2 przystanki do autobusu :lol: wysiadziemy kolo tesco i pozniej tylko przez osiedle trzeba przejsc :) w weekend to też mogę podjechać:multi: zapraszam chętnych do autka..samam nie mogę z psami jechac, bo ktos musi ich pilnowac...:p może ktośbyłby chętny..mieszkam na kopernika Quote
Godelaine Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ja bym mogła do lasku wpaść w sobotę do południa albo w niedzielę. Quote
sisay Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Aten@ napisał(a):ma-ja jesli chodzi o RR, to tak: Chongo pochodzi z drugiego konca Polski, jego ojcem byl Zaki Zimo z Folwarku Zwierzecego, a mama to Axa (nie znam przydomka), natomiast jesli chodzi o Rashida, to pochodzi z Bytomia, jego ojciec to Shogun, a matka Chibi (nie znam przydomkow). ma-ja i inni - planujemy wyskoczyc w weekend do lasu na warynskiego, moze sie spotkamy? W takim razie Chongo bedzie z Kituko Simba z Lublina o ile sie nie myle :) Od razu poznalam ze to maly Zaki! :loveu: A tego drugiego tez kojarze. To chyba wlasnie jego mamusia urodzila ostatnio 17 szczeniat! Dzieki za zaspokojenie mojej ciekawosci ;) Lasek - super! dla mnie moze byc sobota lub niedziela, albo i to i to, bo mieszkam za rogiem ;) Atena - ten piesek z Avatarku to Twoje i czy to sunia? albo mlodziez?... bo my musimy uwazac... :oops: Quote
sisay Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Milkat napisał(a):Aten@ akiedy do tego lasu planujecie dokladnie? i co tam jeździ? Milkat, na osiedle mozesz dojechac 699, 259, 692 i 280. (280 nie jezdzi w dni wolne) Od biedy moze byc 57 tylko jadac z Gliwic musisz wysiasc na pierwszym przystanku za rondem (pomijajac jeden na zadanie) i isc dalej prosto kawalek. A 186 i 80 rzeczywiscie - kolo Tesco, przez osiedle i do petli. Ostatnio z Godelaine i Cimi umowilysmy sie na petli wlasnie i tam czekalam bo mieszkam 20 m od niej ;) i potem tylko troche sie przeszlysmy. podaje swoj nr GG 2995994. :multi::multi::multi: cieszymy sie juz :multi::multi::multi: Quote
Aten@ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ma-ja napisał(a):W takim razie Chongo bedzie z Kituko Simba z Lublina o ile sie nie myle :) Od razu poznalam ze to maly Zaki! :loveu: A tego drugiego tez kojarze. To chyba wlasnie jego mamusia urodzila ostatnio 17 szczeniat! Dzieki za zaspokojenie mojej ciekawosci ;) oba trafne spostrzezenia :) ma-ja napisał(a): Lasek - super! dla mnie moze byc sobota lub niedziela, albo i to i to, bo mieszkam za rogiem ;) po rozmowie z "moja" ekipa, bardziej nam pasuje sobota. ma-ja napisał(a): Atena - ten piesek z Avatarku to Twoje i czy to sunia? albo mlodziez?... bo my musimy uwazac... :oops: w avatarku jest moja sunia, ma prawie 2,5 roku i jest bardzo przyjazna i pokojowo nastawiona do wszystkiego co sie rusza :loveu: no chyba, ze ktos jej chce zabrac zabawke, to wtedy... :mad: ale zabawek na spacerze nie przewidujemy ;) Quote
Aten@ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 dodam jeszcze, ze spotkalismy sie dzis z weihaiwej i jej sliczna sunia :D zaluje tylko, ze nie wzielam aparatu :( ale na pewno jeszcze nadrobimy :D Quote
Godelaine Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A o której w sobotę chcielibyście się spotkać? Bo byłam z kumplem umówiona i nie wiem na która przełożyć spotkanie. P.S. Mój bus dociera na miejsce o pełnych godzinach. P.S.2. Cimi... Wpadniesz? Quote
Aten@ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Godelaine napisał(a):A o której w sobotę chcielibyście się spotkać? Bo byłam z kumplem umówiona i nie wiem na która przełożyć spotkanie. Mój bus dociera na miejsce o pełnych godzinach. przypuszczam, ze jechalibysmy po 10 lub 11. Autobus pod Tesco jest za pietnascie pelna godzina, wiec w 15 minut spokojnie przebrniemy przez osiedle :) Quote
Aten@ Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Godelaine napisał(a):No to ja 10 proponuję. Co Wy na to? 10 na Warynskiego? ciezko bedzie, bo musielibysmy jechac autobusem o 9 :/ jak pisalam wczesniej godziny, to mialam na mysli autobusy - jadac o 10, bedziemy o 11 na miejscu i analogicznie, jadac o 11, bedziemy na 12. ====== "nasza" ekipa jedzie autobusem po 10, bedziemy na miejscu mniej wiecej o 11. Quote
Aten@ Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 czy ktos jeszcze bedzie ?? bo cisza nastala... Quote
Godelaine Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 My z Cimi powinnyśmy być. Monika... Odbierzesz nas o 11 z pętli? Quote
Aten@ Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Godelaine napisał(a):My z Cimi powinnyśmy być. Monika... Odbierzesz nas o 11 z pętli? sluchajcie - a "petla" to jest ten przystanek blizej blizej lasku czy dalej? wydaje mi sie, ze ten dalej, ale wole sie upewnic :cool1: chodzi mi o drugi przystanek po skrecie z kozielskiej na osiedle. w razie czego poczekajacie na nas chwilke :) Quote
Godelaine Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Chyab najbliższy. W każdym bądź razie koło Biedronki. Może Moniak się wypowie :P Oczywiście poczekamy :) Wy w razie czego też :) Quote
marmara_19 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 hahaha ale mam humora lol... ide biegac troche z piesami;p;p do jutra:D Quote
$andwich Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ma-ja, tak, mój pies to facet. Ma 1,5 roku i jest całkowicie niekonfliktowy (zaatakowany nie potrafi się sam obronić). Planuję go w tym roku wykastrować. Nadajemy się na spacer:cool3:? Gdyby Agata (weihajwej) wcześniej mnie zawiadomiła, że będzie szła na lotnisko, to też bym się zjawiła, ale wcześniej wybiegałam już Korala i był za bardzo zmęczony (takie upały mu nie służą:-(). Dzisiaj nie mogę się zjawić, bo jadę na mecz (pewnie i tak już jesteście na miejscu:eviltong:). Jutro jadę do znajomej. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu dołączyć do grupki na lotnisku. Może w tygodniu;)? Quote
marmara_19 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 no jasne:)) zapraszamy:)) a dziisaj fajny byl spacerek.. piesy 7 godz spedzily w lesie:))) fajnie bylo:)) zdjatka powstawiaja inni bo ja nie wzielam aparatu:(( prosze o zdjatka moich psiakow na maila;p marmara18@op.pl Quote
Aten@ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 fotki wrzuce jutro, bo jestem strasznie padnieta :( 9,5h spedzone poza domem - toska padla jak niezywa i zaloze, sie, ze jutro do 12 nie wstanie :D Quote
Ewkaa Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jezu dzisiaj przezyłam szok stulecia, chcąc wjechac na osiedle, do domu na drodze pojawiły się 3 niewiasty z psami, jedna z prawie dingo, jedna z powiedzmy bokserem :eviltong: a ta trzecia z wychudzonym wodołazem:lol: - ma-ja, cimi i Godi zrobiły sobie zlot dogomaniaków gliwickich :evil_lol: I maupy nie zaprosiły:mad: Ja was jeszcze namierze w tym lesie :diabloti: Quote
Recommended Posts