sisay Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja jeszcze nie wiem jak bedzie wygladal moj Poniedzialek, bo musze swieta zorganizowac tak zeby podzielic sie dzieckiem z tatusiem :mad: Ale postaram sie to jakos zalatwic zeby znalezc te 3 godzinki na spacerek :) Jamnikowe dziewczyny zapraszamy serdecznie :multi: Buziaki! Quote
sisay Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Kochani oddaje komputer do naprawy wiec bede odcieta na czas nieokreslony ;) ale komorka dziala, jesli doponiedzialku sie nie odezwe dajcie jakis znak w sprawie spacerku! Buziaki i Wesolych Swiat :loveu: Quote
Guest Jacol123 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 yamaszka napisał(a):Witam Was !! Jestem nowa na tym forum, cieszę się że mogłam dołączyć do miłośników piesków :) Jestem z Gliwic, stąd moje pytanie, czy są tutaj na forum ludzie z Gliwic albo okolic? A jeśli tak to czy może spotykacie się gdzieś poza forum w "realnym świecie" ? :) Pozdrawiam ciepło wszystkich forumowiczów :) Ula Witaj! Ja też jestem z Gliwic. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego "forumowania".:multi: Quote
sisay Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Jacol123 napisał(a):Witaj! Ja też jestem z Gliwic. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego "forumowania".:multi: Jacol, czy to Twoj blog o biednym goldenku czytalam przypadkiem?? Jesli tak to podaj mi prosze link bo musze wiedziec jak to sie skonczylo! :cool3: Quote
marmara_19 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 blog o ile pamietam : http://gringo.blox.pl/html a my zapraszamy w poniedzialek na lotnisko;p;p my sie stawimy jak zwykle:D:D ale chyba ja sobie odpuszcze spacer na samo lotnisko i autem podjade z wiadomych przyczyn:P jelsi jutro ktos chce to my bedziemy ok 17:D Quote
kivik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A co ze spacerkiem na polach, tam gdzie jedzie autobus 57? Bo ja sie troche zgubilam, czy bedzie czy nie... Quote
marmara_19 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 hmm jakich polach?? ehh nie doczytalam moze.. ale dziisaj idziemy na lotnisko o 14!! Quote
kivik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 marmara_19 napisał(a):hmm jakich polach?? ehh nie doczytalam moze.. ale dziisaj idziemy na lotnisko o 14!! w sumie przypadkiem trafiłam dzisiaj z mama na lotnisko ...i chyba Was widzialam, a Tosia (mam nadzieje, ze nie przekrecilam) porwala mojej malej pilke:lol: pozdrawiam wiec wszystkich, ktorzy byli na lotnisku..takie 2 z dwoma jamnikami to bylam ja i moja mama...nastepnym razem, juz bede wiedziec, ze to Wy i sie przywitam:))):lol: Quote
Aten@ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 kivik napisał(a):w sumie przypadkiem trafiłam dzisiaj z mama na lotnisko ...i chyba Was widzialam, a Tosia (mam nadzieje, ze nie przekrecilam) porwala mojej malej pilke:lol: pozdrawiam wiec wszystkich, ktorzy byli na lotnisku..takie 2 z dwoma jamnikami to bylam ja i moja mama...nastepnym razem, juz bede wiedziec, ze to Wy i sie przywitam:))):lol: to bylysmy my :) niestety tosia to jest taki lobuz, ze kazdemu pilki zabiera :shake::evil_lol: Quote
kivik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Aten@ napisał(a):to bylysmy my :) niestety tosia to jest taki lobuz, ze kazdemu pilki zabiera :shake::evil_lol: najważniejsze, że oddaje:lol: Quote
Aten@ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 noo :) dobrze, ze nie bylo z nami boksera, bo nie oddaje :evil_lol: Quote
kivik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 szkoda, ze ja na lotnisko mam troche daleko:placz: Quote
kivik Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Aten@ napisał(a):a gdzie mieszkasz? na kopernika.. ja jestem prawie codziennie na spacerze w lesie kolo kapieliska Quote
Guest Jacol123 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 tak, to mój blog o Gringu. Można powiedzieć, że skończyło się happy endem. www.gringo.blox.pl Pozdrawiam Quote
marmara_19 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 a msysmy dziisaj bylo na czechowicach:)) psy sie pluskaly i bylo milo:)))zdjatka sa tutaj http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=1714&start=450 Quote
sisay Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Jacol123 napisał(a):tak, to mój blog o Gringu. Można powiedzieć, że skończyło się happy endem. www.gringo.blox.pl Pozdrawiam Ale fajnie :D wzruszylam sie, to brzmi jak bajka! Czy pies moze przejsc taka metamorfoze?? :) Gratuluje swietnej roboty :multi: Co do spacerku...moj komputer przez swieta przechodzil wiosenny remont i nie bylo mnie z wami... i nie wiedzialam o lotnisku :( Ale nic straconego, jest coraz ladniej wiec nastepnego spaceru nie przepuszcze ;) Quote
sisay Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 marmara_19 napisał(a):a msysmy dziisaj bylo na czechowicach:)) psy sie pluskaly i bylo milo:)))zdjatka sa tutaj http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=1714&start=450 Oooo a co to za rodezjanek?? W Gliwicach?? :cool3: Quote
marmara_19 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ma-ja to jest jeden z 3 rodezjankow jakie ja znam osobiscie:)) maluch ten zwie sie Chongo i ma 6 miesiecy... jest jeszcze Raszid , ktory ma ponad rok... i u mnie w dzielnicy jest suka... juz ja od jakis 2 lat napewno widuje:)))) a na lotnisko zapraszamy:)) dzisiaj ok 17:))))i w ogole w kazdy dzien tyg o 17;p;p a w weekendy tak ok 14... ale to sie zmienia.. wiec jak ktos chetny to rposze pw psiac do mnie badz do oli Ateny i wtedy bedziecie wiedziec gdzie i kiedy bedziemy:))) Quote
Aten@ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dokladnie - chetne osoby zapraszamy dzis i co dzien na okolo 17 na lotnisko - spotykamy sie na prawym brzegu lotniska (stojac plecami do hangaru) - przy gieldzie warzywnej - tam jest takie wejscie od ulicy Dzierżona. Jadac od ulicy Lotników, trzeba przejechac po prostu cala "droge lotniskowa" do konca :) Quote
Aten@ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 kivik napisał(a):na kopernika.. ja jestem prawie codziennie na spacerze w lesie kolo kapieliska no to faktycznie kawalek drogi :) Quote
kivik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aten@ napisał(a):no to faktycznie kawalek drogi :) no niestety...w weekendy to dam rade, ale w tygodniu nie..buuu:roll: Quote
weihaiwej Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aten@ napisał(a):dokladnie - chetne osoby zapraszamy dzis i co dzien na okolo 17 na lotnisko - spotykamy sie na prawym brzegu lotniska (stojac plecami do hangaru) - przy gieldzie warzywnej - tam jest takie wejscie od ulicy Dzierżona. Jadac od ulicy Lotników, trzeba przejechac po prostu cala "droge lotniskowa" do konca :) Aten@, ja dzisiaj za późno przeczytałam, ale może jutro się przyłączę :) Będziecie? Mam niekonfliktową sukę akitę. Jacol, miło Cię tu widzieć :) Quote
sisay Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 kivik napisał(a):no niestety...w weekendy to dam rade, ale w tygodniu nie..buuu:roll: No wlasnie, ja tez :( mam kawal drogi na lotnisko. A w weekendy tam tlumy sa, z tego co pamietam. Marmara, tez znam kilka RR w Gliwicach ale tych dwoch o ktorych piszesz nie :) szkoda ze nie wiesz wiecej o nich, skad pochodza... ten na zdjeciach domyslam sie jakiego ma tatusia (widac) ale zawsze jestem ciekawa skad i w ogole :) Quote
Milkat Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a ja pracuję popołudniami...niestety siedemnasta nie dla nas:shake: ; chodzimy sobie rano albo w poludnie; ale może w weekend sie przylączymy...pozdrawiam Quote
Recommended Posts