Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No rozumiem, rozumiem... Ja sie wczoraj tłukłam dwoma autobusami z Maksem, żeby na lotnisko dojechać ale z powrotem to po nas Szofer przyjechał..:D
Jeszcze zobaczymy, może wpadniemy na lepszy pomysł... :) Do niedzieli jeszcze trochę czasu mamy..:)

Posted

hmm niedziela... jak cos to mi smsy piszcie bo ja w niedziele bede w drodze... mam zamiar i nadzieje szybko dojechac do domu... ale piszcie esy:) a w piatek tj. jutro mysle , ze ok 16-17 mozna zrobic spacerek:)

Posted

marmara_19 napisał(a):
moze wybiera sie ktos na lotnisko jutro popoludniu?? ufff wrocilam z wesela... koszmarne drogi, matka i auto!!!AAAAAAAAAA

ja się wybieram :) tylko napisz o której :)

Posted

olekg18 napisał(a):
A co dalej się rzuca?Że kilerem go nazywasz?
CZarek to kiler warczaco-szczekajacy :D CEkin coś o tym wie:D:D

a bo z tą moja bestia nigdy nic nie wiadomo:evil_lol: wole uprzedzac ze kiler coby potecjalni chetni wiedzieli na co sie decyduja:):diabloti:

Posted

a moze sam bys wreszcie ruszyl tylek gdzies dalej?ja niestety raczej nie bede bo jade na spacer do siewierza..... ale mozliwe ,z e w sobote z Beata sie spotkamy u niej w zabrzu... wiec wpadnij do nas etz

Posted

Tak tak, Bogna dobrze mówi i ja ją popieram!!
RUSZAMY RAZ DWA 4 LITERY I DO ZABRZA NA ROKITE!!! :D
Zaprazsam do mnie do Rokity do lasku z podopiecznymi. :D ale raczej w niedziele, bo w sobote mamy jakichs gości chyba... :angryy::angryy:

• 3 weeks later...
Posted

ehh jedni bawili sie w owczarkowym gronie a inni w gliwicach;/ ehh nie moglam jechac do siewierza na rzecz wizyty u weta w katowicach jutro.. tak wiec zrobilismy malutki spacerek w gliwicach.. obecni: Alfa i Cekin, Max-kundelek, Rosa-gończy polski, jamniczka, bassetka i pseudo gonczy polski suczka... i pare fotek ze spacerq...

Posted

haha Olek.. spacereq byl u mnie w sumie na poalch za pochem az do lasku na warynskiego:D a alfa sama wlazla na powalone drzewa:d i w symie wlazla na wysokosc 3 m nad ziemia:d lol ona uwielbia takie peirdolki hehe;p