Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedzmy, że "wsiondziemy" w 197. Z pl. piastów leci (wg rozkładu kzkgop.pl) o 15.35, wiec chyba bedziemy w 25 minut na miejscu. Ma ktos blade pojęcie czy z pl.piastów dojedziemy w 25 minut na ostatni przystanek czyli oś. Żeromskiego? :roll:

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cimi napisał(a):
Qrde.. ja też bym chciała na spacerek:roll:, a tu mój klocek wykręcił mi numer :mad:. Eh.. no, ale Jinny jeśli chcesz socjalizować to możemy się gdzieś spotkać, bo o ile pamiętam to mieszkasz na Os. Gwardii Ludowej i nie ma dużej odległości między nami;). Tylko, że moja jak coś tylko na lince jak narazie muszę ją mieć pod kontrolą przez łapę ;).

Chętnie, napiszę do Ciebie na gg :)

Posted

psiuroszczura napisał(a):

Jinny, jakby co, to razem wrócimy z naszymi tchórzami... :eviltong:

nom... :) dla mojej to będzie i tak Duża Wyprawa - autobusem a tą i spowrotem :)

Posted

Jinny, jutro rano planuję spacerek.. hyh.. bardzo wcześnie ;). Tak przed 5.30 będę wychodzić na spacer, bo chce ułożyć ślad i poćwiczyć z Fioną :eviltong:, więc jak chcesz to możesz dołączyć trochę później ;). Aaa będę na stadionie XX-lecia koło parku chrobrego, a gdzieś po 8 chce być już w domu ;). Mam jeszcze wolną niedzielę, a później w poniedziałek pakuję się, bo wyjeżdżam na 3 dni i dopiero będę mogła iść na spacer w piątek z atydzień ;).A tak wcześnie na stadionie, bo później mogą być już ludzie, którzy biegaja tam czy grają w piłkę nożną z AZS.

Posted

uffff umieram .Spacer bardzo fajny .Biedny maks był zastraszany przez Cekina i Czarka.Obyło się bez krwi.Czarek uspokajał niesforne pieski:D.
Teraz czekamy na foty które wklei nam MARMARAAAA!!!!!!!

Posted

Eeee... tylko tyle fot? Jutro wkleję swoje..
Spacerek udany. Maks jeszcze po powrocie został wykąpany i wyczesany i teraz taka kulka puszysta leży i wypoczywa, po bardzo czynnym popołudniu, trzęsimajtek jeden... :eviltong:
Biedny był zastraszony przez Cekina i Czarka i szczekał falsetem, jak to kastrat... :cool1:. W samochodzie był "zdechł pies".
I nie nabijać się proszę z mojego ślicznego Maksa, za jego szczekanie i pozorne tchórzostwo i brak odwagi... :angryy:..

Posted

Jak to nie idzie!!! Staramy się jak możemy... :cool1: Ale faktycznie, jeszcze nie miałam takiego doła jeśli chodzi o robienie zdjęć. Połowa zrobionych to jedynie ogon Maksa... :roll: Fatalnie, fatalnie...
Nogi całe porysowane przez te pierońskie haszcze mam... :-( :placz:.