Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to Ewkaa, Marmara 19, Cimi widzimy się najprawdopodobniej w sobotę wieczorkiem (koło 19-stej chyba będzie gites) albo o tej samej porze w niedziele (lub i w sobote i w niedzielę... :eviltong:) tak?
Tylko ja się musza do kogoś podczepić bo ni w ząb nie wiem jak tam są plaże rozstawione i wogóle (nie pamietam czy tam kiedykolwiek byłam, a jesli bylam to nie pamiętam kiedy). Wsadzę za kółko mojego osobistego szofera :cool3: i pojadę za kimś kto zna drogę i jedzie autkiem. Kto pojedzie autem?

Może się ktoś jeszcze dołączy na Pławki??? :D

Aha, właśnie sobie uprzytomniłam, że w weekend moja przyszła teściowa urządza imprezę urodzinową, także napisze jeszcze dzisiaj w który dzień będę.
Dobranoc wszystkim!

Posted

No domyslam się, ale chodzi mi głównie o to, żeby sie jakoś umówić przy wejściu na jezioro (bo licze że takowe jest), żebyśmy sie (ja z psem i facetem) nie pogubili. :roll:

Ja bedę na Pławkach w niedzielę wieczorem (i chyba też rano).

Posted

Jesli o mnie chodzi, to nie dam rady przyjechać w piątek bo mój M. wraca późno z roboty a ja nie mam prawka żeby samej dostać się na Pławki..:(
Ale dziś będziemy :D wieczorem, tak koło 19-20.00 i w niedzielę na 100%.

Posted

Ja bym chętnie pojechała w sobotę, ale jestem bez transportu :(

W dodatku nie mam kagańca - pojechal pociągiem do Raciborza - więc z busami tez musze uważac :placz:

Posted

Ja 2 dni pod rzad byłem na pławkach :D I jest git woda ciepła nawet dla takiego zmarzlaka jak ja ! Nikt sie o psy nie czepiał ,ale były na linkach wiec to co innego niż luzem.Ale ja moich luzem puscic miedzy ludźmi nie moge , bo 2 debile wzajemnie sie nakręcają i chyba ktoś padłby na zawał :D

Posted

A co masz już auto sprawne :eviltong: ? wczesnym rankiem czyli :cool3: ? 6 ? Ja myślałam, że wieczorem :eviltong:. Dobra spytam się mamy czy będzie w stanie wstać tak wcześnie :lol:. I dam później znać :eviltong:.

Posted

marmara a spij sobie :eviltong: :evil_lol: Widac nie lubisz wypraw ekstremalnych a po drugie na Pławniowicach ma byc pusto, ja chcę spokojnie puścić psy do wody a nie użerać się z wszedobylskimi dziećmi oraz innymi psami ludzi wypoczywających tam. Pisałam już kiedyś, moje psy sa aspołeczne i nie będe sie pchała z nimi na przepełnioną plażę, chcesz to jedż sobie o 10 :eviltong:

Cimi ja ci na gg napisze konkretnie i wybywamy, i cała plaża nasza :multi:

Posted

no ja etz wlansie bym chciala psy spokojnie puscic.. bo wczoraj an cegielni nie maily zbyt duzo swobody.. ja tez poprosze o szczegoliki na gg:))) ja cem jechac:D:D im wczesniej tym lepiej!!

Posted

A my wczoraj byliśmy na pławkach, zabłądziliśmy trochę (w województwo opolskie wjechalismy, kawalek za Toszkiem):roll:. Po czym dojechalismy a była tak godzina 21.00. Było mało ludzi i Maksa moglismy trochę pomoczyć, ale bał sie wejść dalej (to był chyba jego pierwszy kontakt z tak dużą ilością wody!).
Cały problem polega jednak na tym, że od nas jest daleko a kasy na ON mało, także nie często będziemy odwiedzać Pławki, z czego nie jestem zadowolona.:-( Zawsze zostają Czechowice, ale do tego miejsca mam uczucia ambiwalentne:roll:.
Wychlapcie się na Pławkach za nas!:-(