Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nad jaka woda??ja dzisiaj bylam w plawniowicach:)) Cekin sie wyplywal i wybawil:D jak z woda to tez zalezy o ktorej itp.. bo narazie nie moge sie autem nigdzie ruszyc bo moje czeka na kuzyna bo inaczej nim nie wyjade bo wole nie;p a matki auto hmmmm padl reflektor i ojciec ...... nie potrafi zarowki wymienic.. moze sama zrobie to jutro zeby nie stal i nie gadal... ehhhh koszmar.. meic ojca co to zna sie na samochodach a zarowki nie potrafi wymienic czy jezdzic moim starym gratem;/ jednak nie wszyscy faceci znaja sie na samochodach i potrafia dobrze prowadzic;p;p

Posted

W sosnickim lesie są 3 jeziorka 2 z Bugusią odwiedzalismy regularnie w zeszłe wakacje ,ale jest też 3 duże głębsze wieksze i co najważniejsze prawie nikkt tam nie przychodzi. Czasem jakis bezdomny przechodzi , a tak to pustki .Woda jest w miare czysta , jest fajne zejscie do wody .
Jak cos to mozemy sie umówic w sosnicy w jakims miejscu i was poprostu zaprowadze :)

Posted

oo super:))) bo do Sosnicy bym nawet nie zdazyla bo matka konczy prace o 19 wiec auto bym miala po 19.... a na lotnisko jakos dojde;p;p moge sie troszke spoznic bo ide z siostra w jedno miejsce....

P.S.
moge sie spoznic!!nawet z pol godz...

Posted

No to dla reszty jak by ktoś chciał petla 12.30!!!! I idziemy do lasu nad jeziorko!
Uczestnicy:
Ja i 2 psy
Cimi i filifionka :P
Marmara i Cekinos
Dupa wołowa(goddy) jak cie nie bedzie to masz u mnie przewalone :P

Posted

Myślałam, że nas będzie więcej. A Bogusia ? Olek wiesz coś, bo wczoraj miała być na lotnisku i jednak jej nie było.I nie dało się z nią skontaktować, rozmawiałeś z nią czy dzisiaj będize ?

Posted

Wiecie Fiona jest padnięta :lol:. Jeszcze na dokładkę poszła na działkę pospać, ale teraz w domciu śpi. O właśnie poszła jeść :lol:. No to musimy się zgadać jeszcze i możemy wyruszyć na Pławniowice :lol:.

Posted

W środę, w środę! Ja bardzo chętnie - i popływać, i lotnisko :D wolałabym pływanie... Liczę na to, że Iru za innymi psiakami nauczy się pływać, bo na razie utrata gruntu pod łapami ją stresuje :eviltong:

Posted

marmara_19 napisał(a):
czesc:) my jutro bedziemy na plawniowicach od rana chyba do ok 14.... no a wieczorem moze jakies lotnisko.. jak bedziemy miec sily:)

Ooo, a napisz mi proszę jeszcze, z której strony Pławniowic? Bardzo chętnie się przyłączę :D