weihaiwej Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dziewczyny, a kiedy chcecie się spotkać? Dzisiaj o 17 na lotnisku? Moja Iru jest chętna do zabawy i, jak dotąd, lubi wszystkie psy :D Quote
marmara_19 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ja jade do ma-jiiii o 19 na jej osiedle... na lotnisko ja jzu osobiscie nie chodze bo jakos tam moje najwiecej kelszczy zlapaly.. a po 2 jakeis pszczoly czy osy siedzace w tarwie mi psy pogryzly.. u suki te guzy same sie wchlaniaja ale pies jest uczulony i kazde takie ukaszenie musi sie konczyc wizyta u weta:((( Quote
sisay Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Mieszkam na Warynskiego, zapraszam Was :) wprawdzie nie planowalysmy wyprawy do naszego lasu, bo to dosc pozna pora no i mokro jest, ale tu obok sa bardzo fajne chociaz nieduze laki (łąki) i tam psiaki moga pobiegac. Quote
sisay Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Milkat napisał(a):chętnie zobaczymy tego łobuziaka na żywo...toż to moja imienniczka jest przecież;) pozdrawiam Miłka & Tajga Faktycznie :loveu: Ale "imienniczka" szuka nowego imienia, nie obraz sie ale jakos niewygodnie nam sie to wymawia :lol: tylko ze jakos do tej pory zadne imie nie chcialo sie pojawic.:mad: Quote
weihaiwej Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ma-ja napisał(a):Mieszkam na Warynskiego, zapraszam Was :) wprawdzie nie planowalysmy wyprawy do naszego lasu, bo to dosc pozna pora no i mokro jest, ale tu obok sa bardzo fajne chociaz nieduze laki (łąki) i tam psiaki moga pobiegac. Kurczę, nie było mnie w domu i już założyłam, że ze spaceru nici - a jednak mogłam przyjechać :p Mam nadzieję, że niedługo uda się spotkać - tym bardziej, że jeszcze się nie znamy ma-ja :) Pozdrawiamy! Quote
Cimi Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Monika super :lol:, a mały stworek potworek jest śliczny :loveu: :iloveyou:. Ja narazie sobie odpuszczam dalsze spacery, bo przez matury będę w szkole zapierniczać :(. Monika, a powiedz mi gdzie te łączki są :cool3:. W którą stronę na Waryńskeigo ? Quote
marmara_19 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 naprzeciw bloku za garazami;p;p spacereq byl fajny:))) z alfy Monika osobiscie zdjela kleszcza.. fujjjj ja do reki tego nie wezme;/ zaraz zrobie ogolny przeglad psow.. ;p;p i zdjatka jakies wrzuce;p Quote
marmara_19 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 powklejam linki bo cos zdjecia robilam duzego formatu a nie chce mi sie zmniejszac;p;p komentarzy nie wstawie.. bo co tu duzo pisac.. mala jest urocza:) http://i1.tinypic.com/x54dn4.jpg http://i2.tinypic.com/x54fiw.jpg http://i2.tinypic.com/x54g9f.jpg http://i2.tinypic.com/x54h0m.jpg http://i3.tinypic.com/x54j05.jpg Quote
sisay Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cimi napisał(a):Monika, a powiedz mi gdzie te łączki są :cool3:. W którą stronę na Waryńskeigo ? Zaraz po drugiej stronie ulicy kolo przystanku, gdzie wysiadalyscie. Za garazami. Quote
sisay Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 marmara_19 napisał(a):naprzeciw bloku za garazami;p;p spacereq byl fajny:))) z alfy Monika osobiscie zdjela kleszcza.. fujjjj ja do reki tego nie wezme;/ zaraz zrobie ogolny przeglad psow.. ;p;p i zdjatka jakies wrzuce;p Ej! Bylas szybsza ode mnie?? :mad: :lol: Quote
sisay Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 marmara_19 napisał(a):powklejam linki bo cos zdjecia robilam duzego formatu a nie chce mi sie zmniejszac;p;p komentarzy nie wstawie.. Komentarzy nie trzeba :loveu: dzieki! :) Quote
magkam Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Witam, mieszkam koło osiedla waryńskiego, i mysle że mój miki bardzo by sie ucieszyl z towarzystwa na spacery w pobliskich lasach i łąkach. Quote
Ewkaa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No ja zapraszam Mikiego na spacerek :) I nie przyjmuję sprzeciwu, co jak co ale możemy zrobić kontrole poadopcyjną na polach;) Quote
sisay Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 magkam napisał(a):Witam, mieszkam koło osiedla waryńskiego, i mysle że mój miki bardzo by sie ucieszyl z towarzystwa na spacery w pobliskich lasach i łąkach. Szkoda Twojego Mikiego na spacer z moim psem :lol: ale mala chetnie zabiore, jesli jestes w stanie wytrzymac ta ilosc decybeli, jaka ona wytwarza :cool3: Ona boi sie wiekszych od siebie psow i musimy nad tym popracowac. PS. Galeria uaktualniona! Duuuzo fotek! :) Quote
magkam Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No to fajnie, Miki pobiegać musi bo potem troche w domu rozrabia. Najbardziej możemy pobiegać z Mikim W weekendy, w tygodniu niestety tylko praca :-(. Quote
marmara_19 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 jak zwykle bylismy na polach i spotkalismy Milkat:))) pieski sie wyszalaly:)) podam link do zdjec: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=6789&PN=1&TPN=26 Quote
Milkat Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 hehe....fajne zdjęcia marmara19 ( zmoknięta Alfa wygląda superpwo); wyszalały się to prawda, moja się jeszcze w ogrodzie wykąpała ponownie i domyła po tych tarzaniach w piachu z Cekinem:lol: Quote
marmara_19 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 moje byly jeszcze na rowerku a pozniej przysznic mialy:D:D Quote
marmara_19 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 w sobote planujemy wiekszy spacerek.. wiec kto chetny??mysle, ze godziny popoludniowe beda odpowiednie:) i miejsce narazie nie znane.. ale mozliwe , ze lasek na warynskiego Quote
marmara_19 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 jutro po poludniu spacer pewny do lasku na warysnkeigo!!zapraszam wszystkich a w szczegolnosci psy niekonfilktowe!! bo teraz "socjalizuje" agresywnego mlodego owczarka:)) pies jest fajny:))) i z moim psem sie nie pozagryzaly:)) tak wiec bez strachu;p;p ale im wiecej psow tym lepiej... Quote
sisay Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ja mam wprawdzie pewne obawy, ale co tam :) zawsze mozna sie wycofac i pojsc w inna strone :evil_lol: To co? Kto jeszcze wpadnie?? Quote
Godelaine Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 My wciąż niestety odpadamy. Ale końcówka przyszłego tygodnia? Czemu nie :D Quote
marmara_19 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 juz z Milkat i psami jestesmy po szkoleniowo zabawowym spacerq:)))) psy szczesliwe, brudne i Cekin cuchnacy;/ ehh jeden minus to to , ze Cekinowi bardziej smakowaly smaczki Tajgi... ehhh ale ogolnie bylo fajnie:D:D a dzisaj popoludniu mysle, ze ok 17 wybieramy sie do lasku :D Quote
Cimi Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ehh dziś miałam iść na wilcze doły z marmarą i milkat, ale Fionka zaczęła cieczkować :cool3:. Nareszcie :lol:!. Chciałam też iść sama rano na stadion XX-lecia poćwiczyc, no ale cóż wczoraj choróbsko mnie dopadło i nie zabardzo miałam siły. Być może za 3 tygodnie się spotakmy :lol:. Quote
Recommended Posts