Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jade do ma-jiiii o 19 na jej osiedle... na lotnisko ja jzu osobiscie nie chodze bo jakos tam moje najwiecej kelszczy zlapaly.. a po 2 jakeis pszczoly czy osy siedzace w tarwie mi psy pogryzly.. u suki te guzy same sie wchlaniaja ale pies jest uczulony i kazde takie ukaszenie musi sie konczyc wizyta u weta:(((

Posted

Mieszkam na Warynskiego, zapraszam Was :) wprawdzie nie planowalysmy wyprawy do naszego lasu, bo to dosc pozna pora no i mokro jest, ale tu obok sa bardzo fajne chociaz nieduze laki (łąki) i tam psiaki moga pobiegac.

Posted

Milkat napisał(a):
chętnie zobaczymy tego łobuziaka na żywo...toż to moja imienniczka jest przecież;) pozdrawiam
Miłka & Tajga

Faktycznie :loveu: Ale "imienniczka" szuka nowego imienia, nie obraz sie ale jakos niewygodnie nam sie to wymawia :lol: tylko ze jakos do tej pory zadne imie nie chcialo sie pojawic.:mad:

Posted

ma-ja napisał(a):
Mieszkam na Warynskiego, zapraszam Was :) wprawdzie nie planowalysmy wyprawy do naszego lasu, bo to dosc pozna pora no i mokro jest, ale tu obok sa bardzo fajne chociaz nieduze laki (łąki) i tam psiaki moga pobiegac.

Kurczę, nie było mnie w domu i już założyłam, że ze spaceru nici - a jednak mogłam przyjechać :p Mam nadzieję, że niedługo uda się spotkać - tym bardziej, że jeszcze się nie znamy ma-ja :)
Pozdrawiamy!

Posted

Monika super :lol:, a mały stworek potworek jest śliczny :loveu: :iloveyou:. Ja narazie sobie odpuszczam dalsze spacery, bo przez matury będę w szkole zapierniczać :(.

Monika, a powiedz mi gdzie te łączki są :cool3:. W którą stronę na Waryńskeigo ?

Posted

naprzeciw bloku za garazami;p;p spacereq byl fajny:))) z alfy Monika osobiscie zdjela kleszcza.. fujjjj ja do reki tego nie wezme;/ zaraz zrobie ogolny przeglad psow.. ;p;p i zdjatka jakies wrzuce;p

Posted

Cimi napisał(a):
Monika, a powiedz mi gdzie te łączki są :cool3:. W którą stronę na Waryńskeigo ?

Zaraz po drugiej stronie ulicy kolo przystanku, gdzie wysiadalyscie. Za garazami.

Posted

marmara_19 napisał(a):
naprzeciw bloku za garazami;p;p spacereq byl fajny:))) z alfy Monika osobiscie zdjela kleszcza.. fujjjj ja do reki tego nie wezme;/ zaraz zrobie ogolny przeglad psow.. ;p;p i zdjatka jakies wrzuce;p

Ej! Bylas szybsza ode mnie?? :mad:
:lol:

Posted

marmara_19 napisał(a):
powklejam linki bo cos zdjecia robilam duzego formatu a nie chce mi sie zmniejszac;p;p komentarzy nie wstawie..

Komentarzy nie trzeba :loveu: dzieki! :)

Posted

Witam, mieszkam koło osiedla waryńskiego, i mysle że mój miki bardzo by sie ucieszyl z towarzystwa na spacery w pobliskich lasach i łąkach.

Posted

magkam napisał(a):
Witam, mieszkam koło osiedla waryńskiego, i mysle że mój miki bardzo by sie ucieszyl z towarzystwa na spacery w pobliskich lasach i łąkach.

Szkoda Twojego Mikiego na spacer z moim psem :lol: ale mala chetnie zabiore, jesli jestes w stanie wytrzymac ta ilosc decybeli, jaka ona wytwarza :cool3: Ona boi sie wiekszych od siebie psow i musimy nad tym popracowac.

PS. Galeria uaktualniona! Duuuzo fotek! :)

Posted

No to fajnie, Miki pobiegać musi bo potem troche w domu rozrabia.
Najbardziej możemy pobiegać z Mikim W weekendy, w tygodniu niestety tylko praca :-(.

Posted

hehe....fajne zdjęcia marmara19 ( zmoknięta Alfa wygląda superpwo); wyszalały się to prawda, moja się jeszcze w ogrodzie wykąpała ponownie i domyła po tych tarzaniach w piachu z Cekinem:lol:

Posted

jutro po poludniu spacer pewny do lasku na warysnkeigo!!zapraszam wszystkich a w szczegolnosci psy niekonfilktowe!! bo teraz "socjalizuje" agresywnego mlodego owczarka:)) pies jest fajny:))) i z moim psem sie nie pozagryzaly:)) tak wiec bez strachu;p;p ale im wiecej psow tym lepiej...

Posted

juz z Milkat i psami jestesmy po szkoleniowo zabawowym spacerq:)))) psy szczesliwe, brudne i Cekin cuchnacy;/ ehh jeden minus to to , ze Cekinowi bardziej smakowaly smaczki Tajgi... ehhh ale ogolnie bylo fajnie:D:D a dzisaj popoludniu mysle, ze ok 17 wybieramy sie do lasku :D

Posted

ehh dziś miałam iść na wilcze doły z marmarą i milkat, ale Fionka zaczęła cieczkować :cool3:. Nareszcie :lol:!. Chciałam też iść sama rano na stadion XX-lecia poćwiczyc, no ale cóż wczoraj choróbsko mnie dopadło i nie zabardzo miałam siły. Być może za 3 tygodnie się spotakmy :lol:.