Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też obejrzałam zdjęcia, on jest prześliczny, wygląda jak czyścioszek i elegant w tych białych skarpetkach i jaki zgrabniutki, to będzie ozdoba całego domu dla kogoś :lol:

Posted

Takiego maila dostałam z allegro:

"witam.Jestem matką 12latka i od dłuższego czasu szukamy pieska do naszego domu. Dodatkowo ja choruję na kręgosłup i muszę często spacerować więc miałabym towarzysza w samotnych spacerach. szukaliśmy pieska małego i raczej nie szczeniaka.Mieliśmy wcześniej psy małe i duże.Teraz mamy chomika.Mieszkam z rodzicami więc jest zawsze ktoś w domu.Bardzo chciałabym zabrać do domu Azorka ale ja mieszkam w Kaliszu.Czy istnieje jakaś pomoc w transporcie?Oczywiście najpierw się pytam przed dzwonieniem.Bardzo dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. Pozdrawiam"

Posted

Dziś dzwonił do mnie Pan też w sprawie adopcji Azorka był bardzo miły i przekonany mieszka w domu z 4miesiączną córką i żoną i szukają psiaka do towarzystwa.
I osobiście by po niego przyjechał.
Marzena (jest u niej Azorek na DT) wybierze ten właściwy dom który bardziej by odpowiadał Azorkowi a transport udało by się jakoś znaleźć :)

Posted

Maluszek jest teraz chory i Marzena zadzwoni do tego pana dopiero wtedy gdy Azorek wyzdrowieje...i zostanie zaszczepiony:) Jak będzie coś jeszcze ustalone to napisze:)