Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękujemy za wpłaty:
setery - 100 zł:loveu:
joaso1 - 50 zł:loveu:
ela_bassety - 20 zł:loveu:
Krystyna i Donatt Kasyk z forum bassety - 50 zł + 50 zł:loveu:

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hurra !! Zdjęcia się pojawiły :-) I już wiadomo coś więcej o Nutce ;-)
Próbowałam wkleić sobie banerek ale chyba zmieniło się coś w sposobi edycji sygnatury i nie udało mi się :niewiem:

Posted

przez tydzień! chodziła i zapewne wielu 'ludzi' ją widziało nie okazując krzty litości, która spowodowałaby chociażby powiadomienie jakiejś prozwierzęcej organizacji

Posted

[quote name='Lidan']Hurra !! Zdjęcia się pojawiły :-) I już wiadomo coś więcej o Nutce ;-)
Próbowałam wkleić sobie banerek ale chyba zmieniło się coś w sposobi edycji sygnatury i nie udało mi się :niewiem:

Lidan, banerek zaznacz na czarno, kliknik Kopiuj
wejdź w swój profil sygnatury i po protu zrób wklej - jak będą dalej problemy pisz.

Zamawiam karmę dla Niuteczki, będzie to
Bento Kronen Happy Life Lamb&Rice Multi Crock 15 kg - koszt wraz z przesyłką (juuż po upuście) 115 zł.
Nasze Bassety jak pisałam opłacą.
Jest to karma z witaminami i bardzo dobra dla wyniszczonej niuni.

Karma dotrze na miejsce wskazane przez Was, najpóźniej we wtorek, więc nie kupujcie.
Proszę tylko na pw o adres, na który ma dotrzeć karma, i jeśli kogoś nie ma cały dzień w domu to o telefon dla kuriera dostarczającego przesyłkę. Jeśli w domku ktoś jest od południa, to wówczas nie potrzeba.

Pozdrawiam wszystkie cioteczki i całuski dla Niuteczki.

Acha, jak porozliczacie koszty i zabraknie Wam pieniążków to wspomożemy jeszcze finansowo.

Posted

Wiem narazie mamy niecałe 2 tygodnie na szukanie Nuteczce dalej bezpiecznego miejsca. Jednak ten czas szybko minie co potem? :roll:
Biedna malutka tyle cierpiała.Musimy skupić się na tym by najlepiej jak możemy jej pomóc.Jest po dwóch operacjach wymaga naprawdę troskliwej opieki. Nie możemy pozwolić na to by się błąkała ma ogromną wolę życia co widać na zdjęciach.I zasługuje na wszystko co najlepsze. Kochana Nutka.

Posted

Chyba dzisiaj poradziłam sobie z banerkiem :-)
Jak sobie radzi Nutka na 3 łapkach?
Przepraszam, ale nie pamiętam czy potrzebne są ogłoszenia adopcyjne czy jeszcze za wcześnie? Jeśli tak to mogę trochę porobić tylko potrzebuję namiary do ogłoszeń na osobę która będzie udzielała odpowiedzi.

Posted

Igiełka napisał(a):
Co z Nutką będzie potem jak miną te 2 tygodnie?

dlatego musimy ruszyc z ogloszeniami, moze znajdzie sie ds, jak nie to bedziemy szukac doswiadczonych i sprawdzonych dt.... ewab podajcie kontakt do ogloszen, czy macie jakas lokalna prase gdzie mozna "uderzyc" z historia Nutki?

Posted

[quote name='Igiełka']Co z Nutką będzie potem jak miną te 2 tygodnie?

coś MUSI sie znaleźć....:-(

Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim za słowa wsparcia:loveu: grosik i karmę!:loveu::loveu:

a gdybyście mieli jeszcze jakies pomysły...to kolejny nasz niestety trudny przypadek potrzebujacy pomocy:-(

http://www.dogomania.pl/threads/178421-WAE-gielek-potrzebuje-pomocy-Beznadziejna-sytuacja/page7

resztę z moich podpisów większosć zna....

[quote name='chita']dlatego musimy ruszyc z ogloszeniami, moze znajdzie sie ds, jak nie to bedziemy szukac doswiadczonych i sprawdzonych dt.... ewab podajcie kontakt do ogloszen, czy macie jakas lokalna prase gdzie mozna "uderzyc" z historia Nutki?

Kontakt do ogłoszen:

[FONT=Verdana]kontakt:
epebe@o2.pl, tel. 600 047392

do naszych gazet (lokalna gazeta Echo Dnia) nie ma sensu dawac...tu tylko wyrzucają a nie przygarniają:-( kiedyś jak dali ogłoszenie to dali inne zdjęcie a inny opis...

Gazeta WYborcza nie ma takiego dodatku jak np. we Wrocławiu czy Poznaniu - e jest cała strona z ogłoszeniami zwierzaków:shake:

[/FONT]

Posted

Igiełka napisał(a):
Malutka przebywa teraz u tej Pani co ją znalazła?

tak - ma tam miejscówkę w Ostrowie pod Kielcami na 2 tygodnie i trzeba będzie ją zabierać...jeśli znalazłby się jakiś lepszy, doświadczony dt to jak najbardziej można by było ją zabrać

Posted

ossa98 napisał(a):
A ja nie widzę swojej piątkowej wpłaty:-(. Chyba, że jeszcze nie została zaksięgowana...

sobota, niedziela...może nie jest zaksięgowana jeszcze...EwaB wejdzie to napisze, bo ona kontroluje stan konta...

Posted

ossa98 napisał(a):
A ja nie widzę swojej piątkowej wpłaty:-(. Chyba, że jeszcze nie została zaksięgowana...

Jeszcze jej nie ma zaksięgowanej. Z którego banku wysyłałaś?

Posted

Najnowsze wieści:

Osoba zajmująca się psiakiem, komentuje krótko: Nutka jest rewelacyjna!
Bardzo grzeczna, idealnie nadaje się na towarzysza i psiego przyjaciela :)

PW z adresem wysyłki wysłałam:)
Dziękuję