Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
No poczekajcie jeszcze na ewab, bo to pod jej opieką jest sunia.:razz:

W zasadzie to bardziej jest pod opeką Enedy, ale rozmawiałam z nią. Myślę, że propozycja Igiełki jest bardzo atrakcyjna. Po doświadczeniach z ostatnich tygodni musimy jeszcze dograć nieco formalności: umowa pomiędzy stowarzyszeniem a DT, i zasady rozliczeń. No i oczywiście sprawa transportu. Igiełka proszę na pw nr telefonu.

Aha, mam jeszcze jedno pytanie (też uzgadniałam z Enedą). Czy ktoś mógłby przejąć wątek?

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewab napisał(a):
Aha, mam jeszcze jedno pytanie (też uzgadniałam z Enedą). Czy ktoś mógłby przejąć wątek?

Niestety ja czasowo się nie wyrabiam, aby prowadzić wątki, także jakby był ktoś mógł bardzo proszę o przejęcie wątku.

Posted

Co do przejęcia wątku...można go komus przekazać - ale pod warunkiem, ze ten ktos jest odpowiedzialny za psa i będzie miał info...w tej chwili takiej osoby nie widzę:cool3: W tej chwili o suni decyduje Eneda i do czasu gdzy sunia jest tam gdzie jest...niestety ale wątek powinna ona prowadzić

Jeśli sunia trafi do Igiełki, to jeśli się zgodzi to jak najbardziej mogłaby przejać prowadzenie wątku.

Mam transport dla suni - koszt byłby ok. 260 zł plus minus 20 zł jak mi napisała. W razie co przekazę kontakt.

Posted

Igiełka napisał(a):
Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało.:lol:

Igiełko myślę, że się "uda". Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu transportu. Wstępnie płatny z Kielc do Rypina Andzia69 ma na oku. Dobrze by było gdyby znalazło się coś taniej. We wtorek jadę do W-wy, mogłabym zabrać Nutkę. Gdyby ktoś mógł ją odebrać w Warszawie i dostarczyć do Igiełki.

Posted

ewab napisał(a):
Igiełko myślę, że się "uda". Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniu transportu. Wstępnie płatny z Kielc do Rypina Andzia69 ma na oku. Dobrze by było gdyby znalazło się coś taniej. We wtorek jadę do W-wy, mogłabym zabrać Nutkę. Gdyby ktoś mógł ją odebrać w Warszawie i dostarczyć do Igiełki.

EwaB - dzwon i pytaj w takim razie PatiC;) miała wieźć dalmasia:) wtedy zawiozłaby go z W-wy;)

Posted

znajoma wysylala pieniadze na Nutke ale wrocily do niej na konto:mad:nie mam pojecia dlaczego, mozecie podac SWIFT albo strone towarzystwa jesli jest bo nie znalazlam;)

Posted

Kurcze myślałam, że będę jechać we wtorek do W-wy. Niestety wyjazd został przełożony. Muszę szukać jakiejś alternatywy.
Chita, czy to był przelew zagraniczny?

Posted

Ajula napisał(a):
Nutka jest dziś w poznańskiej Gazecie Wyborczej :)
trzymam kciuki, żeby jej te ogłoszenie przyniosło dom

Ajula napisał(a):
Nutka jest dziś w poznańskiej Gazecie Wyborczej :)
trzymam kciuki, żeby jej te ogłoszenie przyniosło dom

Ajula - bardzo dziekujemy!:) moze zanim się zorganizuje ten transport do Igiełki to ktoś ją pokocha?

Posted

Witajcie jak tam sprawa Nutki. Pierwotnie transport miał byc rozwiązany z inicjatywy Malibo57...Choć nie wiem czy Malibo osobiście byłaby kierowcą czy finansowałaby przejazd.
Dziś sprawa ucichła.
Nutka Ty uparciuchu nie chcesz zaprzyjażnic się z moją Rudosławą?;)