Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj przykro mi trochę myślałam że Nutka, która nie jest mi obojętna znajdzie u mnie schronienie. Już minęły 2 tygodnie jak cieszyłam się z wizyty Ani Milver u mnie, której jeszcze raz dziękuje bardzo za przyjazd. Sprawdzone były warunki komfotowy pokoik przeznaczony specjalnie dla piesków, pchająca się na kolana wszystkim rozpieszczona moja Rudosława
mnóstwo miłości które mogę zapewnić. Narazie cisza u mnie mimo miejsca. Nie miałam nigdy psiaków z dogo bo Nikt narazie nie chce mi dac szansy-byłyby na bieżąco informacje a i od czasu do czasu zdjęcia. Oferowano mi jak narazie Onki na które pisze uczciwie że nie mam warunków. Nie wiem już co mam o tym myśleć.

Posted

Igiełka...ale co będzie jak nam braknie kasy...jak Nutka nnikogo nie zauroczy? no i ten cholerny transport...ech...zawsze muszą być jakieś kłody pod nogi:(

wczoraj dziewczyny przywiozły chyba 2 psiaki...w tym jeden oneczek staruszek, mała sunia i sunia z 6 maluchami - ja nie mam pojęcia gdzie to wszystko upychać:(

Posted

kami_23 napisał(a):
Dziewczyny czy wpłata ode mnie doszła? Bo kazałam zrobić przelew na kwotę 20zł, ale nigdzie nie jestem wymieniona. Przelew powinien dojść od Kamila F. Muszę wiedzieć bo nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że jestem niesłowna a nie wiem czy chłopak po prostu nie zapomniał zrobić przelewu... To już było jakiś czas temu...

Kami_23 wpłata przyszła 10. II - 20 zł.
Wpłynęły także pieniądze od Alutek_9 - 10 zł.
Dziękujemy.

Mam nadzieję, że Eneda, która dziś przywiozła z interwencji 8 szczeniorków (bez matki, bo nie pozwoliła się złapać), będzie miała dziś jeszcze dość siły, by wejść na wątek z wieściami od Nutki.

Posted

Niestety z czasem kiepsko, całymi dniami jeździmy za zgłoszeniami......do tego problemy z internetem.....
Wczoraj kolejne 8 szczeniaków......a tylko jeden niepewny DS.....

Z Nutką wszystko w porządku, ze zdjęciami jest problem, jeżeli ktoś ma czas proszę o ogłaszanie, z tymi zdjęciami które są na wątku. Trochę szkoda czasu, mam wrażenie ze dt niedługo dobiegnie końca.

Posted

Eneda...ogloszenia są...z tymi zdjęciami, które są - a jest ich raptem parę... znalezienie domu (tym bardziej dla 3-łapkowego psa) będzie raczej długotrwałe...dla psów pelnosprawnych nie można domu znaleźć, a co dopiero dla psa kalekiego:(

uważam, że w tej chwili...kiedy żaden dorosły pies nie znalazł domu trzeba zajać się porządnie tymi, które są w tej chwili niestety a odpuścić interwencje...nie ma już gdzie tych psów wsadzać a przywożenie kolejnych będzie skutkowało totalnym brakiem informacji, zdjęć,miejscem dla ich przechowania... w tej chwili nie ma prawie wpłat na psy, ktore przebywają w platnych dt czy hotelach ...niestety nie uratujemy wszystkich:-(

Posted

Andzia 69 Z tego co wiem to transport miał być od malibo57. Jak narazie to w pierwszym poście pieniądze są-chyba że żle widzę.
Mieszkam na 2 piętrze są schody Nutka jest mała będzie noszona na rączkach jak moja Rudosława kiedy jest zmęczona po spacerze.;)

Posted

Igiełka napisał(a):
Andzia 69 Z tego co wiem to transport miał być od malibo57. Jak narazie to w pierwszym poście pieniądze są-chyba że żle widzę.
Mieszkam na 2 piętrze są schody Nutka jest mała będzie noszona na rączkach jak moja Rudosława kiedy jest zmęczona po spacerze.;)

Igielka - powiedz mi jeszcze - koszt to byłby 10 zł/dziennie - z karmą czy bez?

Posted

andzia69 napisał(a):
Igielka - powiedz mi jeszcze - koszt to byłby 10 zł/dziennie - z karmą czy bez?

No i gdzie mieszkasz, czyli na jakie trasie potrzebny byłky transport?