Monika z Katowic Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dajcie jakieś nowe zdjęcia NUTKI :) Bardzo, bardzo proszę :) Quote
eneda Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Ze zdjęciami niestety jest problem, ale może coś wymyślimy :) Jak pisałam Nutka ma przedłużony tymczas, [nie wiadomo jednak na ile] myślę, że dt odpowiednio mnie uprzedzi. Jeszcze raz proszę o pomoc w ogłoszeniach, wspaniale by było gdyby Nutka bezpośrednio z tego dt trafiła już na swoje docelowe miejce. Quote
divia_gg Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ze zdjęciami niestety jest problem, ale może coś wymyślimy Jak pisałam Nutka ma przedłużony tymczas, [nie wiadomo jednak na ile] myślę, że dt odpowiednio mnie uprzedzi. Jeszcze raz proszę o pomoc w ogłoszeniach, wspaniale by było gdyby Nutka bezpośrednio z tego dt trafiła już na swoje docelowe miejce. Ale zdjecia to podstawa.... A gdzie dokladnie ona jest? Mozesz mi na prv napisac. Moze cos wykombinuje, bez zdjec to se mozna... Quote
divia_gg Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ten Ostrów kolo Łukowej? Rejony jak Siedlce, Nida - tamten rejon? Bo nie wiem czy nie ma jakiegos innego;) Quote
andzia69 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Chyba tak - to jakoś ok. Chęcin z tego co wiem;) Quote
eneda Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 DT postara się na niedziele zrobić jakieś foteczki Nutce :) Quote
Igiełka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Super będzie można zobaczyć szczęśliwą Nutkę. Quote
andzia69 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='eneda']DT postara się na niedziele zrobić jakieś foteczki Nutce :) Ale to muszą być dobre fotki - nie byle jakie...rozmawiałam już z EwąB na temat fotek:shake: niestety w przypadku ogłoszen dobre zdjecia to podstawa...tak naprawdę nie mamy dobrych zdjeć ani Nutki, ani Mozarta ani Chopina ani Pakoszki ani Koniczynki i jej maluchów...ludzie są wzrokowcami i najpierw patrzą na zdjecia - potem na opis...jeśli zdjęcia nie zachwycą...idą dalej... Ja nie mówię, ze to mają być zdjęcia profesjonalne...ale najlepiej portretowe, spacerowe - pokazujące przy okazji jak duży jest psiak, i nigdy zdjęcia z góry - tylko z wysokości psa, z boku... co do zdjeć - jak mówiłam - nie aparat tu stanowi problem lecz ujęcie... np. to zdjecie - robiłam komórką (żeby nie było) czy to - też z komórki Quote
divia_gg Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 andzia a moze ty masz po prostu za.....sta komorke:diabloti: Nie no zartuje, ale musze sie podpisac pod apelem andzi, ze to podstawa. Sama wiem po sobie, ze patrze najpierw na zdjecie. A w przypadku wymienionych psiakow nie da sie ruszyc z ogloszeniami, bo nie ma z czym po prostu i szkoda roboty...Mozart z d..y strony:evil_lol:, Chopin jeszcze troszke wywlokowaty, Nuteczka z dziwnego ujecia. No tak sie nie da pracowac:eviltong: Oczywiscie pomoge w oglaszaniu. I tak sobie pomyslalam, ze idealny post pierwszy zawiera zdjecia i tekst do ogloszen i oczywiscie aktualne deklaracje i sytuacje. Bo nieraz ktos by pomogl, ale nikt po watku nie bedzie latal i szukal jak pies na koty np reaguje. Nie oszukujmy sie, ludziom sie nie chce po prostu i tez wiem po sobie, ze chetniej oglosze z gotowcem niz mam szukac i tworzyc niewaidomo co. Och, ale sie naprodukowalam...Ale to naprawde dziala:lol: Quote
Igiełka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 o jakie lenie wylegują się na trawie:lol: Quote
Igiełka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super byłoby móc już teraz pooglądać Nutki nowe zdjęcia.:lol: Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:) Quote
nincia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Matko boska czegos takiego jeszcze nie widzialam jak zyje ;-( boziu przez co ona musiala przejsc biedactwo ;-( Quote
divia_gg Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pozwole sobie na offa... Po pierwsze zbieramy na kastracje, mamy w tej chwili 80 zł i brakuje jeszcze mniej wiecej drugie tyle http://www.dogomania.pl/threads/174814-CZARNY-WCIAE-A-CZEKA-ProszAE-o-pomoc-finans-na-kastracjAE-Szukamy-DS-LuA-ka-i-Rubi-w-DS Druga sytuacja troche trudniejsza. Szukamy chociaz DT i prosimy o deklaracje na utrzymanie malenkiej suczki z parkingu lesnego... http://www.dogomania.pl/threads/179382-MITZI-maA-a-sunia-z-parkingu-szukamy-DT-i-marzymy-o-DS/page2 Quote
Igiełka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nuteczka co u Ciebie? Nie mogę się już doczekać na fotki.:lol: Quote
kami_23 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziewczyny czy wpłata ode mnie doszła? Bo kazałam zrobić przelew na kwotę 20zł, ale nigdzie nie jestem wymieniona. Przelew powinien dojść od Kamila F. Muszę wiedzieć bo nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że jestem niesłowna a nie wiem czy chłopak po prostu nie zapomniał zrobić przelewu... To już było jakiś czas temu... Quote
andzia69 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Może by Divia dała radę jakoś podjechać w weekend do suni....ech:( Quote
divia_gg Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Może by Divia dała radę jakoś podjechać w weekend do suni....ech W weekend opdapa - mam szkole. Szczerze myslaklam zeby w tym tyg jechac, ale wyszla kastracja i wyszla Mitzi....Narazie tak po cichu planuje podejcha w przyszlym tyg, ale nic nie moge obiecac narazie...Ciagle mam to w planach i ciagle kombinuje kiedy by mozna. Quote
Igiełka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nuteczka dzieli nas szmat drogi... Przydały by się nowe fotki- wiem że wszystko nie jest proste. Quote
Igiełka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ej co tu taka cisza. Zasypało wszystkich...:lol: Quote
Recommended Posts