Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze zdjęciami niestety jest problem, ale może coś wymyślimy :)

Jak pisałam Nutka ma przedłużony tymczas, [nie wiadomo jednak na ile] myślę, że dt odpowiednio mnie uprzedzi.

Jeszcze raz proszę o pomoc w ogłoszeniach, wspaniale by było gdyby Nutka bezpośrednio z tego dt trafiła już na swoje docelowe miejce.

Posted

Ze zdjęciami niestety jest problem, ale może coś wymyślimy

Jak pisałam Nutka ma przedłużony tymczas, [nie wiadomo jednak na ile] myślę, że dt odpowiednio mnie uprzedzi.

Jeszcze raz proszę o pomoc w ogłoszeniach, wspaniale by było gdyby Nutka bezpośrednio z tego dt trafiła już na swoje docelowe miejce.

Ale zdjecia to podstawa.... A gdzie dokladnie ona jest? Mozesz mi na prv napisac. Moze cos wykombinuje, bez zdjec to se mozna...

Posted

[quote name='eneda']DT postara się na niedziele zrobić jakieś foteczki Nutce :)

Ale to muszą być dobre fotki - nie byle jakie...rozmawiałam już z EwąB na temat fotek:shake: niestety w przypadku ogłoszen dobre zdjecia to podstawa...tak naprawdę nie mamy dobrych zdjeć ani Nutki, ani Mozarta ani Chopina ani Pakoszki ani Koniczynki i jej maluchów...ludzie są wzrokowcami i najpierw patrzą na zdjecia - potem na opis...jeśli zdjęcia nie zachwycą...idą dalej...

Ja nie mówię, ze to mają być zdjęcia profesjonalne...ale najlepiej portretowe, spacerowe - pokazujące przy okazji jak duży jest psiak, i nigdy zdjęcia z góry - tylko z wysokości psa, z boku...

co do zdjeć - jak mówiłam - nie aparat tu stanowi problem lecz ujęcie...

np. to zdjecie - robiłam komórką (żeby nie było)

czy to - też z komórki

Posted

andzia a moze ty masz po prostu za.....sta komorke:diabloti: Nie no zartuje, ale musze sie podpisac pod apelem andzi, ze to podstawa. Sama wiem po sobie, ze patrze najpierw na zdjecie. A w przypadku wymienionych psiakow nie da sie ruszyc z ogloszeniami, bo nie ma z czym po prostu i szkoda roboty...Mozart z d..y strony:evil_lol:, Chopin jeszcze troszke wywlokowaty, Nuteczka z dziwnego ujecia. No tak sie nie da pracowac:eviltong:
Oczywiscie pomoge w oglaszaniu. I tak sobie pomyslalam, ze idealny post pierwszy zawiera zdjecia i tekst do ogloszen i oczywiscie aktualne deklaracje i sytuacje. Bo nieraz ktos by pomogl, ale nikt po watku nie bedzie latal i szukal jak pies na koty np reaguje. Nie oszukujmy sie, ludziom sie nie chce po prostu i tez wiem po sobie, ze chetniej oglosze z gotowcem niz mam szukac i tworzyc niewaidomo co. Och, ale sie naprodukowalam...Ale to naprawde dziala:lol:

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:)

Posted

Pozwole sobie na offa...
Po pierwsze zbieramy na kastracje, mamy w tej chwili 80 zł i brakuje jeszcze mniej wiecej drugie tyle

http://www.dogomania.pl/threads/174814-CZARNY-WCIAE-A-CZEKA-ProszAE-o-pomoc-finans-na-kastracjAE-Szukamy-DS-LuA-ka-i-Rubi-w-DS

Druga sytuacja troche trudniejsza. Szukamy chociaz DT i prosimy o deklaracje na utrzymanie malenkiej suczki z parkingu lesnego...

http://www.dogomania.pl/threads/179382-MITZI-maA-a-sunia-z-parkingu-szukamy-DT-i-marzymy-o-DS/page2

Posted

Dziewczyny czy wpłata ode mnie doszła? Bo kazałam zrobić przelew na kwotę 20zł, ale nigdzie nie jestem wymieniona. Przelew powinien dojść od Kamila F. Muszę wiedzieć bo nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że jestem niesłowna a nie wiem czy chłopak po prostu nie zapomniał zrobić przelewu... To już było jakiś czas temu...

Posted

Może by Divia dała radę jakoś podjechać w weekend do suni....ech

W weekend opdapa - mam szkole. Szczerze myslaklam zeby w tym tyg jechac, ale wyszla kastracja i wyszla Mitzi....Narazie tak po cichu planuje podejcha w przyszlym tyg, ale nic nie moge obiecac narazie...Ciagle mam to w planach i ciagle kombinuje kiedy by mozna.