MagdaNS Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Na bazarku dla Nutki i Chopina dodane takie potworki ;) [/QUOTE] Ja się napatrzeć nie mogę na te cudeńka, które robisz :Cool!: Mój notesik z bazarku leży na biurku w biurze i nie zamierzam nic w nim pisać - jest za śliczny, żeby go zniszczyć pisaniem :). Żeby tylko jeszcze było dla kogo te cuda kupować... Ty masz po prostu złote ręce i złote serce dla psiaków! Ja wierzę, że Nutka, mimo braku łapki, znajdzie kochający domek. Wierzę, że na tym świecie chodzi naprawdę mało debili, którzy uważaliby psiaka bez jednej łapki za gorszego towarzysza życia. Nuteczko- buziaki! Quote
kaskadaffik Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A gdzieś jest konto, bo się bazarek skończył, a obiecałam troszkę dla Malutkiej niedużo ale może się przyda, narazie chyba co widzę długu nie ma, to dobrze :) Quote
andzia69 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kaskadaffik - nr konta jest na 1 stronie w 1 poscie:) dzięki!:):) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Magda notesiki są do pisania, się zniszczy się zrobi nowy ;) Nuteczko trzymaj się psinko :) Quote
eneda Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 U Nutki wszystko w porządku :) Już dziewczyna ma zdjęte szwy i wygląda na szczęśliwą....mam prośbę o ogłaszanie maleńkiej, ja niestety czasowo stoję nie najlepiej.....:( Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 W góre dzielna dziewczynko, pokazuj sie cioteczkom ! Quote
agnieszka24 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Podniosę dziewczynkę, może ktoś ją zauważy... Quote
kaskadaffik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Coś tam przelałam, niewiele, ale jutro powinno dojść :) Sunia jak Ty jesteś na zdjęciach radosna z Pysia, śliczna :) Quote
ewab Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dla Nutki doszły wpłaty: Elżbieta K. - 5 zł:loveu: achania - 100 zł:loveu: ranias - 25 zł:loveu: Serdecznie dziękujemy. Quote
kizimizi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dziewczyny a moze czas by (tak na wszelki wypadek) pomyśleć o jakimś hoteliku dla Nutki? Bo czytam ze ten dt niebawem sie konczy. Dla 3 lapków to chyba Zuzia sie poleca. Quote
divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE Quote
Igiełka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nuteczko jak się teraz czujesz? Dziewczyny wyjaśnijcie mi coś jak to jest w końcu z tym DT tym co miała Niunia początkowo zostać 2 tygodnie a póżniej się przedłużyło a teraz szukacie hoteliku-nic z tego nie rozumiem. Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Igiełka']Nuteczko jak się teraz czujesz? Dziewczyny wyjaśnijcie mi coś jak to jest w końcu z tym DT tym co miała Niunia początkowo zostać 2 tygodnie a póżniej się przedłużyło a teraz szukacie hoteliku-nic z tego nie rozumiem.[/QUOTE] A gdzie pisano coś o hoteliku...? z tego co wiem, to sunia szuka domu stałego a nie hoteliku... Quote
kaskadaffik Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dziewczyny ktoś kto prowadzi wątek może wstawi zdjęcie suni po operacji do pierwszego postu, wtedy zaraz po wejśiu ktoś może zobaczy sunię taką uśmiechniętą i jka teraz wygląda i sie zakocha, bo tak bez łapki to od razu , że problem... nie wiem tak mi przyszło na myśl.... Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='ewab']Lara aktualne DT wyraziło zgodę na przedłużenie tymczasu. Szukamy dla Nutki DS.[/QUOTE] wobec tego postu to chyba jednak nie;) Nutka na razie ma dt przedłużony...potrzeba jej ds Quote
ANETTTA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ..............................!!!!!!!!!!!! Quote
kizimizi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ajjj ........ i sie zamieszanie zrobilo. Ja sie pytalam czy nie trzeba myśleć o hoteliku bo na 1 stronie jest napisane ze dt tylko na 2 tyg. Ale rozumiem, ze dt jest do przedłużenia. Quote
Recommended Posts