Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe wiadomości!!! Ja też przyłączam się do podziękowań za to, że DT postanowił pokochać tę cudną trzyłapkę na zawsze!!! Dziękujemy i trzymamy kciuki żeby wszystko układało się jak najlepiej!!! Yuuuuppiiii!!!!!!

Posted

Igiełka napisał(a):
Wspaniała wiadomość. Wielkie uznanie i szacunek dla Państwa, którzy zdecydowali się na DS dla Nutki. Najważniejsze że ma swój dom i jest szczęśliwa.:loveu::lol:

Igiełka - znowu sunia nie dojechała...ale z innych względów:):)

ale wiesz - psiaków ci u nas dostatek;)

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim Ciotkom szukającym domu dla Nutki. Dziękuję Andzi69 (dobrze wie za co:)), Igiełce, Mamanabank i wszystkim, którzy suni kibicowali.
Dziękuję za wsparcie finansowe, nie dopisałam jeszcze jednej wpłaty od kaffkao 20 zł. Ogólem wpłaty dla Nutki wyniosły 955 zł, z tego 377 zł zostało w lecznicy. Zostało 578 zł, które chciałam przeznaczyć na nasze matki z dziećmi, czyli Pakoszkę, Koni i szczeniory Koni.

Posted

Andzia 69 jestem szczęśliwa że Nutka ma już DS. Nie ma problemu miejsca wolne miłości w sercu pod dostatkiem -może innemu biedakowi uda mi się pomóc.:lol:
Ewab ja także serdecznie dziękuje i polecam się na przyszłość.:lol:

Posted

Igiełka napisał(a):
Andzia 69 jestem szczęśliwa że Nutka ma już DS. Nie ma problemu miejsca wolne miłości w sercu pod dostatkiem -może innemu biedakowi uda mi się pomóc.:lol:
Ewab ja także serdecznie dziękuje i polecam się na przyszłość.:lol:

Witam serdecznie!
Wiem o piesku, który znajduje się w schronisku i bardzo potrzebuje DS ze wzgledu na uszkodzony kręgosłup.
Odsyłam do wątku
http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu/page59

Pozdrawiam amica

• 2 weeks later...
Posted

Igiełka napisał(a):
Witaj Amica ja przyjmuje pieski ale na tymczas-gdzie w spokoju dochodzą do zdrowia.:lol:

Przepraszam za ciszę, chwilowo nie wchodziłam na ten wątek. Igiełka napisała coś bardzo ważnego. Napiszę do osób zajmujących się watkiem Promyczka. Moze uda się sprawić, że będzie mógł trafić do dt u Igiełki.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Niniejszym podajemy do wiadomości, że w związku ze stwierdzonymi nieprawidłowościami dot. pracy Oddziału Fundacji EMIR w Sosnowcu , a w szczególności dotyczącymi rzetelności rozliczeń finansowych oraz wpłat darczyńców przekazywanych na ratowanie psów – z dniem 1.06.2010 szef Oddziału w Sosnowcu zostaje zawieszony w swoich czynnościach tj. pozbawiony prawa do zbierania pieniędzy w imieniu Fundacji EMIR , podejmowania decyzji oraz reprezentowania fundacji .
W związku z powyższym Zarząd Fundacji EMIR zwraca się do wszystkich Darczyńców, którzy wspomagali finansowo Oddział Fundacji EMIR w Sosnowcu z prośbą o pilny kontakt pod nr tel .785 077 077
– Zarząd Fundacji „Emir”

• 1 month later...
  • 4 months later...