Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z niecierpliwością czekam na ogłoszenia " zamienię wrednego właściciela idiotę na kogoś o wielkim sercu - pies".
Murzyn zrobił swoje - murzyn może odejść - ale najlepiej jeszcze na tym przyciąć trochę kasy.
Takie ogłoszenia były, są i będą, dopóki będą chętni na takie transakcje.

Posted

Z S Z O K O W A N A ! ! ! BIG SZOK! JAK TAK MOŻNA????!!!! BRAK MI SŁÓW :shake: :shake: NIE MOGĘ!! Ja, która bardzo kocham psy, zwierzęta, poprostu nie mogę takich rzeczy czytać :-( CO ZA LUDZIE! A JAK NIKT SIĘ Z TYM "KIMŚ" NIE ZAMIENI, TO CO ZROBI Z TYM PIESKIEM :-( :-( :-( Ja bym ją wzięła bez niczego, żeby tylko nic jej nie zrobiono :angryy: :angryy: :angryy: Co, już CHIHUAHUA przebiły modę, to już ten OKROPNY człowiek, swojego do niedawna najmodniejszego pieska chce zamienić na pieska, który teraz jest najmodniejszy :angryy: A ZANIEDŁUGO CO?! MOPSIKI BĘDĄ NA "TOPIE" I ZAMIENI SWOJĄ CHIHUAHUE (jak dostanie) NA MOPSA??????!!!
Przepraszam za wszystkie błędy i za to, jak napisałam ten post :oops: BRAKUJE MI SŁÓW DO TAKICH LUDZI :angryy:

Posted

Zobaczcie, co do niego napisałam:
CZŁOWIEKU! Jesteś okropny! Może zaniedługo zamienisz swoją żonę, czy męża na lepszy model, co?! Jak tak można? Chihuahua są już modniejsze niż yorki? No, fajnie, więc chce Pan/Pani jak najwięcej zarabiać, no nie? M A T E R I A L I S T A O K R O P N Y! Ciekawe, czy ktoś będzie chciał "skorzystać", chyba że ktoś myślący tak jak Pan/Pani... A jeśli nikt nie skorzysta, to co się stanie z tą biedną sunią na zdjęciu?? Ma już pięć latek, więc chce Pan/i młodszą?? Czy modniejszą??? ZASTANÓW SIĘ CZŁOWIEKU.Bez komentarza...

Nerwy mi puściły :oops:

Posted

ja niewiem skad tacy ludzie sa....oni poprostu traktuja zwierzeta jak przedmioty i niemysle ze takie zweirze cierpi...bo pieski cierpia i czuja jak sa niekochane....:-(
nieiwem takiego człowieka to tylko:snipersm: ale najgorsze jest to ze coraz czesniej mozna spotakc takie ogłoszenia....
dzieje zie coraz gorzej....moze byc nam wstyd ze tacy ludie chodza po ziemi:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
niewytrzymałam i napisałam juz meila do tego kogos ale nic nieodpisuje....
poczekam moze cos odpisze....i wytłumaczy sie:angryy: :mad:

Posted

A ja mam nadzieję, że kiedyś jego oddadzą do Domu Opieki Społecznej jak już nie będzie nikomu potrzebny. Szkoda tylko ,że takiego ..... będzie musiało utrzymywać społeczeństwo.

Posted

SZOK SZOK SZOK!!! Sunia już się wyeksplatowała biedulka....zapewne rodziła ile to tylko możeliwe,a takie zwierzaki nie żyja zbyt długo,więc podjęto decyzję"sprzedam lub zamienie na szczeniaka" bo potrzebne następne biedactwo do produkcji maluszków na sprzedaż!!!:shake: :angryy:
I jeszcze tacy ludzie mają czelność się publicznie ogłaszać z takimi pomysłami!!!:angryy: Aż łzy cisną się do oczu......

Posted

Przecież pies ....to nie Rzecz :-(

To członek rodziny ... Jest jak ... eh ...:( szkoda gadac jak można oddac swoje dziecko ???

Ale co widać Ten ktoś traktował sunie jako przybór do zarobku ... :-o

Biedna sunia ... OBY znalazła prawdziwy DOM !!! I prawdziwą rodzine !!

Posted

Ja też próbowalam walczyć z takimi ludzmi ale to nic nie dalo a przy okazji dowiedzialam sie (od nich) ze jestem nienormalna jednak w porównaniu z ich nienormalnością nie mam szans he he. Daga i Oskar (zreszta nie tylko wy) zerknij na temacik Pierwsze kroczki... i przeczytaj moj ostatni post.

Posted

O bosh..... trzymanie psa tylko po to by sprzedawać szczeniaki :crazyeye: okropność!! ten pies źle wygląda wogóle niezadbany !!:placz: biedny toreczek!!!! moda i pieniądze żadzą niktórymi osobami i pieski na tym cierpią:mad: ja bym tak nie mogła oddać gdzieś mojego lakusia:crazyeye: w życiu !!

Posted

wiecie wyglada to jak nie york tylko dlatego ze ludziska ciagle ekspeymentuja z rasa i dopuszczaja pieski niepatrzac czy pasuja do siebie...:mad:
i wychodzi piesek podobny do chomika ,ktory pewnei jak dorosnie bedzie miał wage okolo 30 dag ....jojojoj az mnie nerwica bierze jak widze co ludzie wyrabiaja:mad: :mad: