Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tak u nas tez nie bylo latwo, pamietam jak z bratem usowalismy wszystkie szkody po naszej suczce przed powrotem rodzicow z pracy. Ale teraz wspominamy to z usmiechem, wiec chyba bylo warto to przezyc :wink:

Kiedys wrocilismy do domu i patrzymy, a tu sie sufit zawalil, na szczescie byl to tylko wyczyn Abi, ktora wyciagnela z lazienki proszek i rozsypala po korytarzu (5 kg proszku!)

Posted

Kiedyś pamietam otworzyła sobie szafkę w której były mąka, ryż, cukier, bułka tarta. Wszystko to zaniosła sobie do pokoju rodziców ....Zapytacie gdzie....NA ŁÓZKO....Jejku jak ja to zobaczyłam....SZOK....całe łózko było w tych rzeczach...ledwo to doczyściłam.

Hehe skad ja to znam.. maka,ryz,cukier jeszcze bym dodala opakowanie platkow do mleka (czekoladowe) ktore byly zjedzone - nawet nie zjadlam jednego chrupka :evil: calutkie opakowanie . Tylko ze nie pokoj ale cala kuchnia w tym byla. Jak o zobaczylam to myslalam ze cos mu zrobie.. :evil: :evil: :evil: ale jak tylko na niego spojzalam to od razu :lol: :lol: :lol: :lol: zamiast psa pregowanego byl calutki bialy hihih pozniej musialam sprzatac i sprzatac.. ale coz chcialo sie piesia to sie ma... i nie zaluje :)

Posted

Wystarczy tylko na nie spojzec i.. smiecha :lol: :lol: hihi a te ich pomysly.. hehe Agga ucaluj Sare te wygodiare ze zdjatka :* (hihi nie ma to jak na powce siedziec hihih)i siebie tez ;)

• 3 weeks later...
Posted

:) Nasza Betina na 9-tygodni i psoci tylko wtedy,gdy jesteśmy w domu.Czytajac wszystkie Wasze wypowiedzi, aż sie boję co nas czeka w przyszłośći .ale pożyjemy ,zobaczymy zawsze jest nadzieja ,że nasza Betina bedzie grzeczna :wink: :wink: :wink: w co nie wierze :D

Posted

Jedyną rzeczą, która zniszczyła moja nieżyjąca już niestety Chimera to były drzwi w hotelu na Woli w Poznaniu. Na klubówce. Została sama w pokoju - mój bład - wcześniej jeśli zostawała to z bulką...

jako jedyna czterołapa brała udział w spotkaniu Klubu :D

Za to jej dzieci nadrobiły to z nawiązką :evil: , a wnuczka to już obłęd - po kim to ten potwór ma!! Znam wszystkich przodków od pra-. A tu nie dość, że żywioł to jeszcze niszczyciel. Chyba mi przyjdzie zmienić linię :wink: :wink:

Ale jak już później przyjdzie się przytulić to jest cała babcia Chimera...

:D

Posted

Mnie to zawsze śmieszy, jak mój zrobi coś nie tak a później patrzy na mnie jakby mówił - no przecież to całkiem niechcąco. Zawsze sobie zadaje jedno pytanie: ile razy bedzie mnie naciagał na tą minke?- ale gram twardziela 8) przez pare sekund oczywiście.

Ale na szczęscie nie broi pod wzgędem niszczenia rzeczy.

Posted

A mój Grafcio juz od ładnych kilku tygodni chyba nic nie zbroił.. :) :) :) Ale zatrzymać go samego w domu tez się nie da.. Otwiera sobie drzwi i wyłazi.. lDatego siedzi u dziadka..